TELJESÍTMÉNY

F FILOZÓFIA

Azt valljuk, hogy a teljesítmény jóval többet jelent egy jármű puszta erejénél. Az élmény az, ami igazán fontos - testi és lelki értelemben egyaránt.

A TELJESÍTMÉNY VARÁZSA

Lenyűgöző élményeket akarunk teremteni. Élményeket, amelyek az érzékekre hatnak, amelyekben szenvedély feszül, és amelyek kapcsolatot teremtenek az autós, az autó és az út között. Ezt nevezzük mi F filozófiának: az élményt, amit Ön is bármikor megtapasztalhat, amikor vezetés közben szinte eggyé válik egy Lexus F modellel.

VERSENYPÁLYÁK BÖLCSŐJÉBEN

Hogyan lehet olyan autókat alkotni, amelyek egyedülálló, izgalmas vezetési élményt nyújtanak? A válasz egyszerű: eleve egy versenypályán kell őket megálmodni és kifejleszteni. Autóinkat pontosan ugyanott teszteljük, ahol az autóversenyzés legendás alakjai már számtalan rekordot döntöttek és hihetetlen győzelmeket arattak.


 

 
  lexus lfa born on track
 • 
 

 
  lexus fuji nurburgring

  VERSENYPÁLYÁK BÖLCSŐJÉBEN

  FUJI SPEEDWAY & NÜRBURGRING

  Tesztjeink túlnyomó részét Japánban, a legendás Fuji Speedway pályán végezzük. A világ egyik legkeményebb versenypályájának nevében szereplő 'F' betű adta az F filozófia nevének ötletét.

  Az európai tesztek helyszíne a híres német Nürburgring; ez az a pálya, amely előtt az LFA szupersportkocsi Nürburgring Edition változatával is tisztelgünk. Kivételes autó ez, és ennek megfelelően kivételesen ritka is: mindössze 50 darabot készítettünk belőle.

  Az új Lexus LC látványos bemutatóját is a Nürburgringen évente megrendezett 24 órás versenyre szerveztük, ahol luxuskupénk volt a futam előtti Prologue parádé egyik fénypontja.

 • 
 

 
  lexus the master driver

  VERSENYPÁLYÁK BÖLCSŐJÉBEN

  A MESTERPILÓTA

  A Lexusnál igazi művészekként tekintünk a tesztelőkre, hiszen ők öntik formába a teljesítményt. És mivel ez a művészet szorosan kötődik a kézművességhez, a teszteket is Takumi mestereink felügyelik.

  Hogy a tesztek mennyire fontosak számunkra, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mesterpilótáink egyike maga Akio Toyoda, a Lexus elnöke. Minden egyes modellünket kipróbálja, hogy véleményt alkothasson róluk, és elsősorban az érdekli, hogyan hatnak majd az érzelmekre. Fontos, hogy egy autó megmozdítsa az embert - de ugyanilyen fontos az is, hogy megmozdítson valamit az emberben.

 • 
 

 
  lexus performance heritage

  VERSENYPÁLYÁK BÖLCSŐJÉBEN

  ÖRÖKSÉG - TURBÓFOKOZATBAN

  A Lexus LFA minden szempontból szupersportkocsinak számít. Tökéletesen beleillik a versenyhagyományainkra építkező, innovatív gépeink hosszú sorába, és hűen tükrözi azt a szenvedélyt, ami arra ösztönöz minket, hogy újra meg újra semmibe vegyük a határokat.

  Az LFA volánja mögött ülve kézzel fogható valósággá válik, milyennek képzeljük el a kapcsolatot az autó és az autós között. Ez a forradalmian új elképzelés erős hatást gyakorol termékkínálatunk többi tagjára, így természetesen az F modellekre is. Az LFA-ban megvalósított ötletek hamarosan másutt is feltűnnek, hogy minden Lexus-vásárló átélhesse a vezetés felszabadult, magával ragadó élményét. Éppen ezért az F modellek megalkotásához egyfajta innovációs laboratóriumként használtuk a versenypályát.

A TELJESÍTMÉNY ESSZENCIÁJA

Azt szeretnénk, hogy minden Lexus-vásárló átélhesse a vezetés felszabadult, magával ragadó élményét. Éppen ezért az F modellek megalkotásához egyfajta innovációs laboratóriumként használtuk a versenypályát.