DIZÁJN

PÁRATLAN STÍLUS

Dizájn-szemléletünket az L-Finesse formanyelv határozza meg. Mit jelent ez? A legújabb dizájnt és technológiát állítjuk csatasorba, és bármit is készítünk, mindig a legnagyobb precizitásra törekszünk.

L-FINESSE

Minden esztétikai döntésünkben három fontos érték inspirál és vezérel minket

 • Észrevétlen törődés

  Az Omotenashi, vagyis a japán vendégszeretet elvéhez hűen nem csupán teljesítjük a vágyakat és igényeket, hanem még azelőtt kiszolgáljuk azokat, hogy megfogalmazódnának Önben - így az élmény valóban lenyűgöző lesz.

  Mélyre ható egyszerűség

  Mindennek, amit alkotunk, használat közben és a birtoklás során mindig ösztönös örömet kell szereznie. A fölösleget le kell fejteni, mert csak így élhetjük át a vezetés tiszta, páratlan élményét.

  Érdekfeszítő elegancia

  Autóinkon mindenkinek megakad a szeme, és mindenki utánuk fordul. Ám ezek az autók nemcsak megragadják, hanem fent is tartják a figyelmet. Minél tovább nézzük őket, annál izgalmasabbak; nem véletlen, hogy dizájnereink vizuális utazást emlegetnek.

ORSÓ FORMÁJÚ HŰTŐRÁCS

Az orsó formájú hűtőrács a Lexus dizájn jellegzetes, azonnal felismerhető eleme. Merész formai elem, ami senkinek sem kerüli el a figyelmét. Időtlen formavilág, amelyhez időről időre, illetve típustól függően mindig hozzányúlunk egy kicsit.

L-ALAKÚ FÉNYSZÓRÓK

Az L-alakú fényszórók harmonikus összhangot alkotnak az orsó formájú hűtőráccsal, és együttes látványuk valóban impozáns. Minden jármű elején és hátulján felsejlik a nevünk. Lámpáink formáiban mindig ott rejlik a technológia és a stílus evolúciója.

KARAKTERES PROFIL

Ha oldalról pillant egy Lexusra, a látvány mindig lenyűgöző. Az áramvonalas profil érzékelhetővé teszi a kifinomult aerodinamikát, a mély felületek pedig a Lexus név kezdőbetűjét idézik. A dizájn, az erő, a mérnöki precizitás és a teljesítmény egységes, kivételes céltudatosságban egyesül.