2019 lexus design awards entries

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2020 - INDUL A NEVEZÉS

DIZÁJNNAL EGY SZEBB HOLNAPÉRT
A Lexus Design Award immár nyolcadik éve kínál lehetőséget a világ feltörekvő dizájner-tehetségeinek. Ez az egyedülálló program arra született, hogy ösztönözze a tervezők innovatív látásmódját, elősegítve egy szebb jövő megformálását. Az évente megrendezett verseny idei fordulójára mostantól lehet jelentkezni.
ELŐRELÁTÓ.INNOVATÍV.MAGÁVAL RAGADÓ
A jelentkezőknek azt kell bemutatniuk, hogy kreatív ötleteik milyen módon fejezik ki a Lexus három alapvető jellemzőjét: előrelátó, innovatív és magával ragadó. A pályázóknak emellett azt is hangsúlyozniuk kell, hogy a dizájn milyen módon veszi figyelembe az egyén és a társadalom szükségleteit. A Lexus Design Award idei, nyolcadik fordulójára 2019. augusztus 1. és október 14. között várják a pályamunkákat a rendezők.
MENTORI PROGRAM NEW YORKBAN
A Lexus 2020 elején jelenti be, ki lesz az a hat döntős, akik egy különleges, exkluzív mentorálási programban vehetnek részt New York Cityben, ahol a dizájn különböző területein dolgozó neves tervezők segítik majd munkájukat. Mindegyik döntős 3.000.000 jent (azaz több mint 25.000 dollárt) kap, hogy elkészíthesse ötlete prototípusát, amit a Lexus kiállít a 2020-as Milánói Dizájn Héten.
INNOVÁCIÓRA ÖSZTÖNÖZ
A 2013-ban útjára indított programot azért hozta létre a Lexus, hogy támogassa a feltörekvő tervezőket, és hogy táplálja azt az innovációt, ami szebbé varázsolja a jövőt. A jelentkezők száma évről évre, folyamatosan nő: tavaly már a világ 65 országából 1548 tervet adtak be, amelyek közül sok elképzelés használta ki a technológia adta új lehetőségeket.