Lexus Design awards hub text left

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DIZÁJN-PROGRAMOK

A kreativitásban elég erő van a világ megváltoztatására. A Lexus Design Awards segít az ötletek megvalósításában, és támogatja azokat a dizájnereket és alkotókat, akiknek munkái új, izgalmas módon alakíthatják a jövőt.

    LDA 2021 Finalists Hub Hero Image

LEXUS DESIGN AWARD

KIVÁLASZTOTTÁK A 2021-ES LEXUS DESIGN AWARD HAT DÖNTŐSÉT

Kihirdettük a Lexus Design Award 2021-es döntőseit, amelyeket a 66 országból beérkezett összesen 2079 pályaműből választott ki a verseny rangos szakmai zsűrije.

    2020 LDA Winner Desktop Right

LEXUS DESIGN AWARD

A BELLTOWER ÁLTAL TERVEZETT „OPEN SOURCE COMMUNITIES” NYERTE EL A 2020-AS LEXUS DESIGN AWARD NAGYDÍJÁT

A Lexus International bejelentette, hogy a kenyai BellTower nyerte el a Lexus Design Award 2020. évi Nagydíját. A BellTower által benevezett „Open Source Communities” („Nyílt forráskódú közösségek”) című munkát 79 országból beküldött 2042 pályázat közül emelték az első helyre.

    2020 lexus design awards grand prix hero

LEXUS DESIGN AWARD

A 2020-AS LEXUS DESIGN AWARD VIRTUÁLIS NAGYDÍJ VÁLOGATÓJA

A 2020-as Lexus Design Award Nagydíjának odaítélését augusztusban egy virtuális környezetbe helyezzük át, ahol szeptember elején hirdetik ki, melyik pályázó nyerte el a rangos díjat.

    2020 lexus lda judges mentors hero 1920x1080 1

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2020: ZSŰRITAGOK ÉS MENTOROK

Nemzetközileg elismert, eltérő háttértörténettel rendelkező világhírű dizájnerek, akik azért gyűltek össze, hogy támogassák az alkotók következő generációját.

    2019 lexus design awards entries

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2020 - INDUL A NEVEZÉS

A Lexus Design Award immár nyolcadik éve kínál lehetőséget a világ feltörekvő dizájner-tehetségeinek.

    2019 lexus design awards hub hero v2

LEXUS DESIGN AWARD

LISA MARKS "ALGORITMUSOS CSIPKÉJE" NYERTE A 2019-ES LEXUS DESIGN AWARD FŐDÍJÁT

A Lexus International bejelentette, hogy ki nyerte meg a 2019-es Lexus Design Award Nagydíját. A nagyhírű verseny győztese Lisa Marks lett “Algoritmusos csipke” című munkájával, amit 65 ország 1548 pályaműve közül választott ki a zsűri.

    hero

LEXUS DESIGN AWARD

A LEXUS IMMÁR 12. ALKALOMMAL VESZ RÉSZT A MILÁNÓI DIZÁJN HÉTEN; AZ IDEI KIÁLLÍTÁS CÍME A 'FÉNYVEZETÉS'

A Lexus mélyen hisz abban, hogy a dizájn ereje átformálhatja a világot. A márka filozófiáját bemutató Lexus Dizájn Rendezvény már több mint egy évtizede új meg új izgalmas meglepetésekkel szolgál a Milánói Dizájn Hét látogatóinak.

    2018 lexus lda hub hero

LEXUS DESIGN AWARD

A LEXUS DESIGN AWARD 2018-AS DÖNTŐSEI

A Lexus International kihirdette a 2018-as Lexus Design Award tizenkét döntősének nevét. A hatodik évében járó hírneves nemzetközi dizájnversenyen a fiatal tervezőknek a „-VAL / -VEL” témakörben kellett bemutatniuk ötleteiket. A „CO-„ melyet magyarul „-VAL / -VEL”-nek fordítunk, latin eredetű előtag, és összhangra, közös létre, cselekvésre utal.

    lda david adjaye

LEXUS DESIGN AWARD

SIR DAVID ADJAYE IS CSATLAKOZIK A 2018-AS LEXUS DESIGN AWARD ELIT SZAKÉRTŐI ZSŰRIJÉHEZ

A Lexus örömmel mutatja be a 2018-as Lexus Design Award szakértői bizottságának legújabb tagját, Sir David Adjaye vizionárius építészt. A világszínvonalú szakemberekből álló zsűri most Adjaye személyével egészül ki, aki generációjának egyik legjelentősebb építésze.

    Lexus Design awards entries open

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2018: ELKEZDŐDTEK A NEVEZÉSEK

A Lexus hisz abban, hogy a dizájn jobbá teheti a világot, s ennek jegyében hirdeti meg a Lexus Design Award 2018 pályázatot.

    2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUS DESIGN AWARD

A LEXUS DESIGN AWARDS DÖNTŐSEI

A több ezer jelentkezőből mindössze tizenketten jutnak a döntőbe. Közülük nyolcan a Milánói Dizájn Héten állíthatják ki pályamunkájukat, négyen pedig világszerte elismert tervezők mentoráltjai lehetnek. A mentorok a prototípusok közös kifejlesztésével segítenek életre kelteni a döntősök ötleteit.

    2017 lda judges thumb

LEXUS DESIGN AWARDS 2017

A ZSŰRI

A Lexus Design Awards elit bírálóbizottságának tagjai világszerte elismert, kreatív tervezők és dizájn-szakemberek. A döntősök kiválasztása során pályamunkák ezreiben mélyedtek el, és ők választják ki a négy prototípus-győztest, valamint a Nagydíj nyertesét is.

    2017 lda mentor thumb

LEXUS DESIGN AWARDS

A MENTOROK

A Lexus nagy figyelemmel választotta ki azokat a világhírű dizájn-szakembereket, akik mentorálással és közös munkával segítik majd a négy LDA-döntőst. A Lexus mentorai a prototípusok kifejlesztése alatt több hónapon át értékes meglátásokkal, üzleti tanácsokkal és iránymutatással segítik a döntősöket.