Lexus Design awards hub text left

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DIZÁJN-PROGRAMOK

A kreativitásban elég erő van a világ megváltoztatására. A Lexus Design Awards segít az ötletek megvalósításában, és támogatja azokat a dizájnereket és alkotókat, akiknek munkái új, izgalmas módon alakíthatják a jövőt.


 

 
  2019 lexus lda banner

LEXUS DESIGN AWARD

A 2019-ES LEXUS DESIGN AWARD VÁRJA A JELENTKEZŐKET

Ambiciózus alkotók terveznek egy jobb jövőt


 

 
  2018 lexus lda hub hero

LEXUS DESIGN AWARD

A LEXUS DESIGN AWARD 2018-AS DÖNTŐSEI

A Lexus International kihirdette a 2018-as Lexus Design Award tizenkét döntősének nevét. A hatodik évében járó hírneves nemzetközi dizájnversenyen a fiatal tervezőknek a „-VAL / -VEL” témakörben kellett bemutatniuk ötleteiket. A „CO-„ melyet magyarul „-VAL / -VEL”-nek fordítunk, latin eredetű előtag, és összhangra, közös létre, cselekvésre utal.


 

 
  Ancient craft meets new design hero

LEXUS DESIGN AWARD

A HAGYOMÁNYOS KÉZMŰVESSÉG ÉS AZ ÚJ DIZÁJN TALÁLKOZÁSA

A CRAFTED FOR LEXUS termékkollekcióban olyan tárgyak találhatók, amelyek az időtálló kézműves kidolgozás és a modern dizájn találkozásából születtek. Az egyre gazdagabb kínálatban most két új termék is megjelent.


 

 
  lda david adjaye

LEXUS DESIGN AWARD

SIR DAVID ADJAYE IS CSATLAKOZIK A 2018-AS LEXUS DESIGN AWARD ELIT SZAKÉRTŐI ZSŰRIJÉHEZ

A Lexus örömmel mutatja be a 2018-as Lexus Design Award szakértői bizottságának legújabb tagját, Sir David Adjaye vizionárius építészt. A világszínvonalú szakemberekből álló zsűri most Adjaye személyével egészül ki, aki generációjának egyik legjelentősebb építésze.


 

 
  Lexus Design awards entries open

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2018: ELKEZDŐDTEK A NEVEZÉSEK

A Lexus hisz abban, hogy a dizájn jobbá teheti a világot, s ennek jegyében hirdeti meg a Lexus Design Award 2018 pályázatot.


 

 
  2017 lexus lda finalists hub asset

A LEXUS DESIGN AWARDS DÖNTŐSEI

A több ezer jelentkezőből mindössze tizenketten jutnak a döntőbe. Közülük nyolcan a Milánói Dizájn Héten állíthatják ki pályamunkájukat, négyen pedig világszerte elismert tervezők mentoráltjai lehetnek. A mentorok a prototípusok közös kifejlesztésével segítenek életre kelteni a döntősök ötleteit.


 

 
  2017 lda judges thumb

LEXUS DESIGN AWARDS 2017

A ZSŰRI

A Lexus Design Awards elit bírálóbizottságának tagjai világszerte elismert, kreatív tervezők és dizájn-szakemberek. A döntősök kiválasztása során pályamunkák ezreiben mélyedtek el, és ők választják ki a négy prototípus-győztest, valamint a Nagydíj nyertesét is.


 

 
  2017 lda mentor thumb

LEXUS DESIGN AWARDS

A MENTOROK

A Lexus nagy figyelemmel választotta ki azokat a világhírű dizájn-szakembereket, akik mentorálással és közös munkával segítik majd a négy LDA-döntőst. A Lexus mentorai a prototípusok kifejlesztése alatt több hónapon át értékes meglátásokkal, üzleti tanácsokkal és iránymutatással segítik a döntősöket.