DIZÁJN

KÉPEK A JÖVŐBŐL

A Lexus dizájn a merész, bátor, koncepciózus gondolkodásmód erejéből táplálkozik. Íme néhány munkánk, amelyek megjósolhatatlan energiákat felszabadítva repítettek minket a jövőbe. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most lehetségessé vált.

A MEGSZOKOTTBÓL A SZOKATLANBA

Ismerje meg, miként tette lehetővé szabadon szárnyaló fantáziánk, hogy a SLIDE légdeszka dacoljon a gravitációval, hogy a SPORT YACHT tanulmány új értelmet adjon a kalandnak, és hogy a Valerian SKYJET a jövő ösvényére lépjen! Ugyanígy született meg az LC 500 forradalmian új Multi Stage Hybrid hajtása ki.

 • KÉPEK A JÖVŐBŐL

  SPORT YACHT

  Akio Toyoda szenvedélyes autóvezető - ám nem csupán az autókért rajong. Mindent tud az összes járműről, így a jachtokról is. Inspirációit a legnagyszerűbb modellek erejéből és egyszerű kezelhetőségéből merítette.

  Tudta, hogy egy nagy teljesítményű, hozzáértők által tervezett jacht lélegzetelállító, luxuskategóriás alkotóeleme lehet a Lexus életstílusnak. A Lexus Sport Yacht megalkotásával ezt is valóra váltottuk. Mindenki a fedélzetre!

 • KÉPEK A JÖVŐBŐL

  SLIDE

  Ismerje meg a SLIDE légdeszkát a mozgás új formáját! Ezt az újragondolt gördeszkát a dizájn mesterei készítették. A SLIDE megalkotásakor újragondoltuk legfontosabb technológiáinkat, és szenzációs műszaki innovációt hívtunk életre.

  A sima, áramvonalas légdeszkát erőteljes elektromágneses technológiával kellett felruháznunk, amihez a szupravezetők, a mágnesek és a folyékony nitrogén pontos kombinációjára volt szükség. A csapat minden lépéssel a lehetséges és a lehetetlen között húzódó határt feszegette.

Next steps