FEDEZZE FEL A LEXUS VILÁGÁT!

KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

Precizitás. Elkötelezettség. Szakértelem. Ezek az alapfeltételei minden egyes Lexus páratlan kidolgozásának.

SZÁZADOKON ÁT CSISZOLT TAKUMI PRECIZITÁS

A Takumi egy ősi japán hagyomány, ami a mesteri kézművesség lényegét fejezi ki. Egész gyártási folyamatunkat ez a szemlélet hatja át. Takumi mestereink érzékszervei hihetetlenül kifinomultak, tudásuk pedig évtizedek tapasztalatán alapul. A tökéletes eredményre törekednek, és nem sajnálnak sem időt, sem fáradságot, hogy olyan autókat alkothassanak, amelyekben egyesül a tradicionális technikák szépsége és a modern technológiák minden értéke.

 •     takumi hub masters

  KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

  TAKUMI MESTEREK

  Minden Takumi legalább negyed évszázada dolgozik már a saját szakterületén. A tanulásnak szentelt évtizedeknek köszönhetően elképesztően mély tudásra tettek szert - nem is beszélve kifinomult intuícióikról.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  KÉZMŰVES MESTERSÉG

  ORIGAMI MACSKÁK

  Takumi mestereink úgy bizonyítják ügyességüket és hozzáértésüket, hogy 90 másodperc alatt meghajtogatnak egy origami macskát, méghozzá az ügyetlenebb kezükkel. Ez csupán egy jelképes teszt - mégis a kiválóság valódi próbaköve.

 •     takumi hub flagship craft

  KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

  EGY ZÁSZLÓSHAJÓ MINŐSÉGE

  A legendás LS legapróbb részlete is hűen tükrözi, milyen szenvedéllyel törekszünk a tökéletességre. A vezetés örömét luxuskivitelű fényezés, kárpitok és anyagok fokozzák - és persze a lélegzetelállító teljesítmény.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  KÉZMŰVESSÉG

  TAKUMI VILÁG

  A Lexusok kézműves kidolgozása egyedülálló - és ez Takumi mestereinknek köszönhető. Tudásuk egy megalkuvást nem ismerő filozófia tüzében kovácsolódott.