ISMERJE MEG A CT MODELLT

A 2018-as modellévre felfrissítettük ötajtós kompaktunkat, kifinomult urbánus megjelenéssel ötvözve az egyedülálló Lexus kézműves kidolgozást és legfejlettebb technológiáinkat. Fedezze fel a luxus új szintjét, és élvezze a tökéletesen varrott bőrkárpitok, a gyönyörűen megmunkált fabetétek és a hibátlan fényezés szépségét! A CT 200h kimagasló menetkényelmet és hatékony hibrid teljesítményt kínál. A szinte hangtalan EV (elektromos hajtás) üzemmódban az autó nem fogyaszt benzint és nem bocsát ki káros anyagokat - hiszen ez egy önmagát töltő hibrid, amit sosem kell külső áramforrásról újratölteni.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a CT személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

A CT 200h kifejezetten egyedülálló ajánlat, hiszen egy olyan kompakt luxusautóról van szó, amit a világ legmodernebb hibrid technológiája hajt; egy ötajtós ferdehátúról, amelyben tökéletes összhangot alkot a kézműves minőség, a kényelem és a hihetetlenül csekély üzemanyag-fogyasztás.

FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI