HIJ PAKT JE

NEW HORIZONS

from

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

UX 250h

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása SPECIAL EDITION SPECIAL EDITION SPECIAL EDITION
177
Végsebesség
8.5
Gyorsulás 100 km/h-ra
184/135
Összesített teljesítmény (LE/kW)
    UX Key features desktop bw
 • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

  Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

 • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

  Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

 • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

  A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

 • FOKOZOTT BIZTONSÁG

  A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

 • MESTERMUNKA

  Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.

    2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NEW HORIZONS

UX AUGMENTED REALITY APP

Admire the full-size UX interior and exterior from every angle in high resolution and find out why the new Lexus UX is perfectly adapted to meet the demands of a vibrant urban lifestyle.

EXPERIENCE THE UX

EXPERIENCE THE UX

The model above is not representative of the range.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI