FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg az UX személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

    UX Key features desktop bw
 • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

  Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

 • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

  Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

 • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

  A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

 • FOKOZOTT BIZTONSÁG

  A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

 • MESTERMUNKA

  Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.

    2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NEW HORIZONS

UX AUGMENTED REALITY APP

Admire the full-size UX interior and exterior from every angle in high resolution and find out why the new Lexus UX is perfectly adapted to meet the demands of a vibrant urban lifestyle.

EXPERIENCE THE UX

EXPERIENCE THE UX

The model above is not representative of the range.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI