ISMERJE MEG AZ LS MODELLT

Ötévi kreatív kalandozás kellett ahhoz, hogy egészen újszerű művészi kifejezésmóddal szülessen meg a luxuslimuzin egészen újszerű koncepciója. Tervezőink mindig is készek voltak átlépni a határokat, ám a legújabb LS megalkotásával minden eddiginél messzebbre merészkedtek. Az alapjaitól újraalkotott modell kiváló, dinamikus vezethetőséget és lenyűgöző teljesítményt kínál, miközben jottányit sem enged a kiemelkedő kényelemből és fényűzésből.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Hamisítatlan Omotenashi vendégszeretet

  Az LS már ajtókilincs érintésének pillanatában a japán vendégszeretethez illően köszönti érkező utasait. Az első ülések oldalsó párnázata automatikusan leereszkedik, megkönnyítve a beszállást.

 • Mark Levinson® Surround Sound

  Az utastér békés csendje ideális környezetet teremt a Quantum Logic Immersion technológiát és tetőn elhelyezett hangszórókat alkalmazó Mark Levinson® audiorendszerhez, amely egyedülálló, térbeli zenei élményt kínál.

 • Benzines vagy hibrid technológia

  A Multi Stage Hybrid hajtáslánccal vagy 3,5 literes V6-os ikerturbó motorral hajtott LS megint új mércét állít a teljesítmény, a finom működés, a csendesség és a takarékosság terén.

 • Exkluzív Lexus Safety System+ A

  Az ütközések megelőzését szolgáló kutatásaink eredményeképpen minden LS modellben alapfelszereltség a Lexus Safety System + csomag. Ennek része a gyalogosészlelővel kiegészített ütközést megelőző biztonsági rendszer, a sávkövető asszisztenssel kiegészített sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az automatikus távfény-vezérlés, a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika és a jelzőtábla-felismerő rendszer. Ha ennél is magasabb szintű védelemre vágyik, megrendelheti a Lexus LS exkluzív tartozékaként kínált Lexus Safety System + A csomagot is, ami új dimenziót nyit a vezetéssegítő rendszerek terén. A csomag a fentieken kívül még aktív kormányzással és gyalogosészlelővel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszert, elülső keresztirányú forgalomfigyelést, Lexus CoDrive rendszert, valamint kétlépcsős adaptív fényszórórendszert is kínál.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a LS személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

Érintse meg az autót forgatni

SUPREME / Fekete

FEDEZZE FEL AZ LS MODELLT!

Az LS szemet gyönyörködtető látványa remekül illik az autó kimagasló, vezetőközpontú teljesítményéhez. Új, továbbfejlesztett tartozékainak és szolgáltatásainak köszönhetően ez a zászlóshajó szedán nemcsak rendkívüli menetdinamikát, hanem hibátlan kényelmet is kifinomultságot is kínál.

EXPERIENCE THE LS

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI