ISMERJE MEG AZ LS MODELLT

Ötévi kreatív kalandozás kellett ahhoz, hogy egészen újszerű művészi kifejezésmóddal szülessen meg a luxuslimuzin egészen újszerű koncepciója. Tervezőink mindig is készek voltak átlépni a határokat, ám a legújabb LS megalkotásával minden eddiginél messzebbre merészkedtek. Az alapjaitól újraalkotott modell kiváló, dinamikus vezethetőséget és lenyűgöző teljesítményt kínál, miközben jottányit sem enged a kiemelkedő kényelemből és fényűzésből.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Hamisítatlan Omotenashi vendégszeretet

  Az LS már ajtókilincs érintésének pillanatában a japán vendégszeretethez illően köszönti érkező utasait. Az első ülések oldalsó párnázata automatikusan leereszkedik, megkönnyítve a beszállást.

 • Mark Levinson® Surround Sound

  Az utastér békés csendje ideális környezetet teremt a Quantum Logic Immersion technológiát és tetőn elhelyezett hangszórókat alkalmazó Mark Levinson® audiorendszerhez, amely egyedülálló, térbeli zenei élményt kínál.

 • Benzines vagy hibrid technológia

  A Multi Stage Hybrid hajtáslánccal vagy 3,5 literes V6-os ikerturbó motorral hajtott LS megint új mércét állít a teljesítmény, a finom működés, a csendesség és a takarékosság terén.

 • Exkluzív Lexus Safety System+ A

  Az ütközések megelőzését szolgáló kutatásaink eredményeképpen minden LS modellben alapfelszereltség a Lexus Safety System + csomag. Ennek része a gyalogosészlelővel kiegészített ütközést megelőző biztonsági rendszer, a sávkövető asszisztenssel kiegészített sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az automatikus távfény-vezérlés, a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika és a jelzőtábla-felismerő rendszer. Ha ennél is magasabb szintű védelemre vágyik, megrendelheti a Lexus LS exkluzív tartozékaként kínált Lexus Safety System + A csomagot is, ami új dimenziót nyit a vezetéssegítő rendszerek terén. A csomag a fentieken kívül még aktív kormányzással és gyalogosészlelővel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszert, elülső keresztirányú forgalomfigyelést, Lexus CoDrive rendszert, valamint kétlépcsős adaptív fényszórórendszert is kínál.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

LS 500h AWD 4cbe8933-e725-40e4-b288-77fac3cec3ba

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása ELEGANCE PRESTIGE
7.9
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
250
Végsebesség (km/óra)
5.5
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
211
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)

FEDEZZE FEL AZ LS MODELLT!

Az LS szemet gyönyörködtető látványa remekül illik az autó kimagasló, vezetőközpontú teljesítményéhez. Új, továbbfejlesztett tartozékainak és szolgáltatásainak köszönhetően ez a zászlóshajó szedán nemcsak rendkívüli menetdinamikát, hanem hibátlan kényelmet is kifinomultságot is kínál.

 • EXPERIENCE THE LS

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI