ISMERJE MEG AZ LS MODELLT

Ötévi kreatív kalandozás kellett ahhoz, hogy egészen újszerű művészi kifejezésmóddal szülessen meg a luxuslimuzin egészen újszerű koncepciója. Tervezőink mindig is készek voltak átlépni a határokat, ám a legújabb LS megalkotásával minden eddiginél messzebbre merészkedtek. Az alapjaitól újraalkotott modell kiváló, dinamikus vezethetőséget és lenyűgöző teljesítményt kínál, miközben jottányit sem enged a kiemelkedő kényelemből és fényűzésből.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Hamisítatlan Omotenashi vendégszeretet

  Az LS már ajtókilincs érintésének pillanatában a japán vendégszeretethez illően köszönti érkező utasait. Az első ülések oldalsó párnázata automatikusan leereszkedik, megkönnyítve a beszállást.

 • Lexus Safety System+ A

  A 2018-as LS modellben már elérhető az új generációs Lexus Safety System+ A. A fejlett technológiájú rendszer mostantól a világ első aktív kormányzással kiegészített gyalogosfelismerő funkcióját is tartalmazza.

 • Mark Levinson® Surround Sound

  Az utastér békés csendje ideális környezetet teremt a Quantum Logic Immersion technológiát és tetőn elhelyezett hangszórókat alkalmazó Mark Levinson® audiorendszerhez, amely egyedülálló, térbeli zenei élményt kínál.

 • Benzines vagy hibrid technológia

  A Multi Stage Hybrid hajtáslánccal vagy 3,5 literes V6-os ikerturbó motorral hajtott LS megint új mércét állít a teljesítmény, a finom működés, a csendesség és a takarékosság terén.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a LS személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

Configure your car

Érintse meg az autót forgatni

LS 500h Supreme / Fekete

FEDEZZE FEL AZ LS MODELLT!

Az LS szemet gyönyörködtető látványa remekül illik az autó kimagasló, vezetőközpontú teljesítményéhez. Új, továbbfejlesztett tartozékainak és szolgáltatásainak köszönhetően ez a zászlóshajó szedán nemcsak rendkívüli menetdinamikát, hanem hibátlan kényelmet is kifinomultságot is kínál.

EXPERIENCE THE LS

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

Next steps

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI