2017 lexus gs 300 hero

2.0-litre Petrol Turbo

GS 300

MEET THE GS 300

You can expect both excellent fuel economy and exhilarating driving performance in one irresistible package, thanks to the GS 300's 2.0-litre petrol engine offering direct injection and turbo-intercooled technology. It's loaded with advanced features, including a twin-scroll turbo that minimises the lag associated with turbocharged vehicles, as well as a variable valve timing system that allows the engine to take smaller breaths of air and fuel when you require less power.

    2017 lexus gs 300 key features
 • Tágas csomagtartó

  A GS csomagterének maximális kapacitása 450 liter. Ez elég akár négy bőrönd vagy három golftáska elhelyezésére.

 • Váltófülek

  Habár a GS teljesen automatikus üzemben is vezethető, a kormánykeréknél elhelyezett váltófülek gyors kézi váltásokat tesznek lehetővé, és ezzel még élvezetesebbé varázsolják az autózást.

 • Mark Levinson® audiorendszer

  Mérnökeink több mint 2000 órán át tökéletesítették a Mark Levinson® Surround audiorendszer hangszóróinak kialakítását és elhelyezését, így gondoskodva a magával ragadó zenei élményről.

 • Kiváló ülések

  Mindkét első ülés állítható fejtámaszt és medencetámaszt, valamint fokozott váll- és oldaltartást kínál.

 • Digitális kapcsolatok

  Az okostelefonok és egyéb multimédiás készülékek különböző képernyőrendszereken keresztül kezelhetők, így Ön menet közben is kompromisszumoktól mentes digitális kapcsolatot élvezhet.

 • Egyedi ülésfűtés/-szellőzés

  A vezető és az első utas ülése egymástól függetlenül fűthető vagy szellőztethető, így minden évszakban kifejezetten komfortosak.

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

Ismerje meg a GS 300 modellhez rendelhető opciókat és csomagokat! Tanulmányozza át a műszaki adatokat és az ajánlatokat, vagy konfiguráljon egy saját elvárásainak megfelelő GS modellt!

GS 300

2,0 literes turbómotor
    GS 300 Luxury

A dinamikus, 245 lóerős, 2,0 literes benzines turbómotorral hajtott GS 300 innovatív D-4ST üzemanyag-befecskendezési rendszere kedvező üzemanyag-fogyasztást és azonnali gyorsítást kínál.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI