GS F

A GS TELJESÍTMÉNYÉNEK LEGMAGASABB SZINTJE

A sportszedán, amely lenyűgöző menetteljesítményeket kínál, kompromisszumot nem ismerő kifinomultsággal.

ISMERJE MEG A GS F MODELLT

Minden részletében F modell - az orsó alakú hűtőmaszk karakteres rácshálózatától a félelmetes, kétszer kettő kipufogóvégen át a hátsó diffúzorig és a szénszálas légterelőig. Ha létezett valaha autó, amely képes volt az összes érzékszervet egyszerre felizgatni, az a GS F. Valahányszor helyet foglal a vezetőülésben, szinte tapintható a határokat nem ismerő gyorsítóképesség érzése. Fényűzés, kifinomultság és kellemes nyugalom veszi körül - legalábbis amíg fel nem szabadítja a jobb talpa alatt szunnyadó erőt. Ez hát a GS F, az F performance legújabb megnyilvánulási formája.

    2017 lexus gs f key features
 • 5,0 literes V8-as motor

  A kézzel összeszerelt, sztetoszkóppal hangolt, felfoghatatlanul tökéletes 5.0 V8 benzinmotor legnagyobb teljesítménye 477 lóerő, maximális forgatónyomatéka 530 Nm, és már a hangjától is gyorsabban ver a szív.

 • Sport VDIM

  A sportos hangolású integrált járműdinamikai szabályozó rendszer (VDIM) gondoskodik arról, hogy Ön harmonikusan és biztonságosan élvezhesse ki a GS F lenyűgöző teljesítményét.

 • Magas hátú sportülések

  A vadonatúj, magas hátú sportüléseket a karakteres F márkajelzés díszíti. Az integrált szivacsszerkezet úgy támasztja meg a testet, mint a sportolók testhez simuló öltözete.

 • Sportos kormánykerék

  A vaskos fogású kormánykerék sportos vezetés során határozott irányíthatóságot biztosít. A természetesen kézre álló, ösztönösen elérhető váltófülek gyorsabb, feszesebb sebességváltást tesznek lehetővé.

 • Nyolcfokozatú sebességváltó

  A V8-as motor ereje a nyolcfokozatú Sport Direct Shift szekvenciális sebességváltón keresztül jut a hajtott kerekekre; a váltómű kézzel is kapcsolható, így a GS F vegytiszta motorsport-élményt kínál.

 • Aktív hangvezérlés

  A SPORT S vagy SPORT S+ üzemmód aktiválásakor működésbe lép az aktív hangvezérlés, kiemelve a GS F mélyről gurgulázó kipufogóhangját.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a GS F személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

ISMERJE MEG A LEXUS GS F MODELLT

Ne köntörfalazzunk: ez minden idők legnagyobb teljesítményű Lexus szedánja. A GS F széles és alacsony építésű, fenyegető kiállású limuzin, amelynek minden vonala egyetlen célt szolgál: a tömény menetdinamikát. Akárhogyan próbálja emlékeztetni magát arra, hogy végső soron ötajtós szedánról van szó, a GS F újra és újra demonstrálja, hogy az F Performance nemes vérvonalából származik.

ISMERJE MEG A LEXUS GS F MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI