A VADONATÚJ LEXUS ES

MEGÉRZÉSEK VEZÉRLIK

Az ember és a gép együttműködéséből hihetetlen dolgok születhetnek. Ezért döntöttük úgy, hogy a vezetője szándékait 'megérző' új Lexus ES TV-reklámját egy géppel íratjuk meg, és egy díjnyertes művészt kérünk fel a rendezésre.

EMBER ÉS GÉP

A film érzékletesen példázza azt a mérnöki munkát és dizájnt, ami napjaink legintuitívabb modelljévé avatja az új Lexus ES-t.

 • MEGÉRZÉSEK VEZÉRLIK

  GYORS EGYÜTTMŰKÖDÉSRE TERVEZVE

  Innovatív futóművének köszönhetően az új Lexus ES hihetetlenül ösztönösen vezethető. Az autó fejlett technológiái olyan hatékonyan támogatják a vezető döntéseit, hogy már-már úgy érzi: a gép előre kitalálja a szándékát, és minden pillanatban gyorsan reagál azokra. Jó példa erre a sávkövető asszisztens, ami a sűrű forgalomban és kis sebességnél is segít a forgalmi sávban tartani az autót.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  MEGÉRZÉSEK VEZÉRLIK

  VÉDELEMRE TERVEZVE

  Az új ES-ben a Lexus Safety System+ működik, ami széles sebességtartományban és rengeteg különféle helyzetben segíti a vezetőt, hogy átlássa a forgalmi helyzeteket, helyes döntéseket hozzon, és ennek megfelelően irányítsa az autót. Az ES technológiái hatásosan egészítik ki az emberi érzékelést, hogy a balesetek még a bekövetkezésük előtt elkerülhetők legyenek.

    2019 lexus es background desktop 1920

A VILÁG ELSŐ KÖZÖS AI-EMBER KREATÍV MUNKÁJA

Az MI-be rengeteg olyan adatot és kutatási eredményt betápláltak, amelyek a TV-reklám forgatókönyvével kapcsolatosan lehetnek. Az így megírt forgatókönyvet Kevin MacDonald, az Oscar-díjas rendező keltette életre. Az MI által írt forgatókönyvvel dolgozva sikerült áttörni egy eddig elérhetetlennek tűnő határt.

    2019 lexus es background desktop 1920