CT 1920x1080 promocios v3

ISMERJE MEG A CT MODELLT

A 2018-as modellévre felfrissítettük ötajtós kompaktunkat, kifinomult urbánus megjelenéssel ötvözve az egyedülálló Lexus kézműves kidolgozást és legfejlettebb technológiáinkat. Fedezze fel a luxus új szintjét, és élvezze a tökéletesen varrott bőrkárpitok, a gyönyörűen megmunkált fabetétek és a hibátlan fényezés szépségét! A CT 200h kimagasló menetkényelmet és hatékony hibrid teljesítményt kínál. A szinte hangtalan EV (elektromos hajtás) üzemmódban az autó nem fogyaszt benzint és nem bocsát ki káros anyagokat - hiszen ez egy önmagát töltő hibrid, amit sosem kell külső áramforrásról újratölteni.


 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Full hybrid technológia

  Úttörő technológiánk lényege, hogy a benzines és elektromos hajtás kombinálásával a Lexus CT kényelmesen is dinamikusan vezethető, miközben emissziója és üzemanyag-fogyasztása kifejezetten csekély. A Lexus önmagát töltő hibrid hajtásának köszönhetően az autó mindig feltöltve, útra készen várja Önt.

 • Friss, merész dizájn

  A CT 200h's látványos hűtőrácsa, LED fényszórója és dinamikus hátsó része szinte vonzza a tekinteteket. Az új, káprázatos fényezésekkel és a kéttónusú belső utastéri színkombinációkkal könnyedén a saját stílusához formálhatja az autó megjelenését.

 • Omotenashi vendégszeretet

  Finoman felragyogó fények, személyre szabott utastéri beállítások... a CT a japán 'Omotenashi' vendégszeretet szellemében üdvözli Önt. Az autó minden részletét úgy terveztük meg, hogy otthon érezze magát a kabinban.

 • Takumi kézműves kidolgozás

  Minden egyes CT 200h gyártási folyamatát 'Takumi' mestereink ellenőrzik, hogy az autók megfeleljenek díjnyertes minőségi előírásainknak. E mesterek ügyessége és szakértelme évtizedek alatt csiszolódott tökéletessé.

 • Lexus Safety System+

  Gyalogosészlelővel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszer, sávtartó asszisztens, éjszaka jobb látási viszonyokat teremtő automatikus távfény-vezérlés, jelzőtábla-felismerő rendszer és adaptív sebességtartó automatika: a CT aktív biztonsági rendszereinek intelligens segítsége kellemesebb autózást biztosít.

  Tudjon meg többet a Lexus Safety System+ csomagról!

 • F SPORT stílus

  Sportosabb hangulatra vágyik? A CT 200h F SPORT exkluzív stíluselemei közt olyan tételek szerepelnek, mint a még látványosabb hűtőrács és 17 colos F SPORT könnyűfém keréktárcsák. Az autó dinamikus megjelenése nagy teljesítményű modelljeink látványát idézi.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

A CT 200h kifejezetten egyedülálló ajánlat, hiszen egy olyan kompakt luxusautóról van szó, amit a világ legmodernebb önmagát töltő hibrid technológiája hajt; egy ötajtós ferdehátúról, amelyben tökéletes összhangot alkot a kézműves minőség, a kényelem és a hihetetlenül csekély üzemanyag-fogyasztás.

 • FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

 • * Ajánlatunk 2020. augusztus 17. és 2020. szeptember 30. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, kizárólag készleten lévő, meghatározott Lexus CT és UX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású zártvégű pénzügyi lízing és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 2,9%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Referencia THM: 2,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedését.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI