LBP horizontal logo rgb
    2019 hybrid for business

HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

Környezettudatos, gazdaságos, innovatív luxus. A cégautó, ami ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint az Ön üzlete, és amely a dízelautók okosabb alternatívája.

A VILÁG VEZETŐ ÖNTÖLTŐ HIBRID AUTÓMÁRKÁJA

Egy vállalatvezető autója egyértelmű üzenetet hordoz: jelzi cégének presztízsét és szellemiségét valamint környezettudatos és innovatív attitűdjét. E vevőkörből mind többen találják tökéletes választásnak a Lexust, amelynek minősége, kényelme és szolgáltatásai sok esetben magasabb színvonalúak, mint azt sejteni lehetne. A döntés során az is sokat számít, hogy bár a Lexus köztudottan luxusautókat gyárt, modelljeinek megjelenése nem hivalkodást, hanem eleganciát és harmóniát sugall. Örömünkre szolgálna, ha alkalmunk nyílna mindezt személyesen is megbeszélni Önnel, elvárásainak tökéletesen megfelelő flottamegoldást kialakítva cége számára.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  Miért érdemes Lexus-t választani cégautónak?

  VERSENYKÉPES TELJES FENNTARTÁSI KÖLTSÉG (TCO)

  A Teljes Fenntartási Költség a legfontosabb vásárlási szempont, mivel ez mutatja meg egy gépjármű teljes tényleges költségét a vásárlástól kezdve a karbantartáson keresztül az autó használtautóként történő eladásáig. A TCO legnagyobb része az értékcsökkenés, mely akár 50%-át is kiteheti a teljes üzemeltetési költségeknek. A Lexus gépjárműveket használó cégek megtapasztalhatták, hogy gépjárműeink nemcsak magas presztízsűek és kiemelkedően megbízhatók, hanem a Teljes Üzemeltetési Költségük is rendkívül kedvező.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  Miért érdemes Lexus-t választani cégautónak?

  MAGAS MARADVÁNYÉRTÉK

  A Lexus gépjárművek értékvesztése lassú és még évek múltán, magas futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetőek. Így biztos lehet benne, hogy befektetése értékálló. Független felmérések alapján, a Lexus gépjárművek értéktartása a legjobbak közé tartozik a piacon.

ISMERJE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Széles termékpalettánknak köszönhetően vállalata bármilyen prémium személyautó közül választhat!

 • Környezetkímélő öntöltő hibrid termékek

  A CO2 kibocsátás csökkentése mellett a NOx és a korom kibocsátás minimalizálását is prioritásként kezeljük. Széleskörű öntöltő hibrid termékpalettánk a kompromisszummentes, költséghatékony és környezetkímélő autózást szolgálja. Az öntöltő hibrid gépjárművet használó vállalat környezettudatosságot mutat üzleti partnerei felé.

 • Osztályelső szervizköltségek

  Országszerte bármelyik Lexus márkaszervizbe látogat is el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és hatékonyan szolgálják ki. Ezen felül nemcsak az eredeti Lexus alkatrészek árai rendkívül versenyképesek, hanem a teljes szerviz költsége is.

 • Hozzáértő flottatanácsadók

  Flottatanácsadóink kiválóan ismerik a vásárlás folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak . Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.

 • Széleskörű pénzügyi szolgáltatások

  Márkakereskedő partnereinknél a Lexus Financial Services teljeskörű pénzügyi termékpalettája elérhető, saját tartósbérlet szolgáltatásunktól, a nyílt-, vagy akár a zártvégű pénzügyi lízingig bezárólag.

 • Öntöltő Hibrid Technológia

  Tapasztalja meg az öntöltő hibrid technológia újabb mérföldkövét, melynek köszönhetően a magasabb teljesítmény alacsonyabb fogyasztással és károsanyagkibocsátással párosul, ráadásul mindez halkabb körülmények között valósul meg.

 • Biztonság

  A Lexus modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.

 • Ügyfélelégedettség

  A Lexus modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újra vásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power) is visszaigazolják.

 • Kifinomult és megbízható

  A Lexus hibridek még a fékezéssel létrehozott energiát is kifinomultan használják fel és az akkumulátorban tárolják vezetés közben, így Önnek soha nem kell aggódnia, hogy töltőpontot találjon.