LEXUS BUSINESS PLUS

ÜZLETI AJÁNLATOK

Válassza ki a flottájába leginkább illő hibrid modelleket, és élvezze a Lexus nyújtotta előnyöket - méghozzá olyan áron, ami elfogadható az Ön cége számára!

A Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációi, amely teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!
Az ügyfélelőny kimutatásánál a személygépjármű dokumentáltan 100%-os üzleti célra történő használatát feltételeztük és a likviditási többlet hozamánál 2%-os értékkel számoltunk. A számított ügyfélelőny a készpénzes vásárlással szemben értendő, ezért a fizetett kamat után igénybe vehető adókedvezmény összege ebben nem került figyelembe vételre (hiszen készpénzes vásárlásnál sem merül fel kamatfizetés). A jelen termékleírásban foglaltak, így különösen a lízingdíjak áfa tartalmának visszaigénylésére vagy az igénybe vehető adókedvezményre vonatkozó tájékoztató semmi esetre sem tekinthetők a Toyota Pénzügyi Zrt. által nyújtott ajánlatnak, sem tanácsadásnak, annak célja kizárólag a figyelemfelkeltés. A Toyota Pénzügyi Zrt. ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozzák a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, vagy kérjék szakértőjük tanácsát.