LEXUS BUSINESS PLUS

ÜZLETI AJÁNLATOK

Válassza ki a flottájába leginkább illő hibrid modelleket, és élvezze a Lexus nyújtotta előnyöket - méghozzá olyan áron, ami elfogadható az Ön cége számára!

A Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációi (CT, UX, NX, ES, IS modell esetén), és rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációi (RX modell esetén), amely teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozás esetén a THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!
Az ügyfélelőny kimutatásánál a személygépjármű dokumentáltan 100%-os üzleti célra történő használatát feltételeztük és a likviditási többlet hozamánál 2%-os értékkel számoltunk. A számított ügyfélelőny a készpénzes vásárlással szemben értendő, ezért a fizetett kamat után igénybe vehető adókedvezmény összege ebben nem került figyelembe vételre (hiszen készpénzes vásárlásnál sem merül fel kamatfizetés). A jelen termékleírásban foglaltak, így különösen a lízingdíjak áfa tartalmának visszaigénylésére vagy az igénybe vehető adókedvezményre vonatkozó tájékoztató semmi esetre sem tekinthetők a Toyota Pénzügyi Zrt. által nyújtott ajánlatnak, sem tanácsadásnak, annak célja kizárólag a figyelemfelkeltés. A Toyota Pénzügyi Zrt. ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozzák a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, vagy kérjék szakértőjük tanácsát.