2017 lexus ct accessories hero

TARTOZÉKOK

Az eredeti Lexus tartozékok bőséges választéka mindenre kiterjed, a tárolási megoldásoktól kezdve a biztonsági felszerelésekig, az intelligens technológiáktól az optikai kiegészítőkig, amelyekkel értékesebbé teheti és védelmezheti autóját.

 • VÁLASSZON MODELLT

  Minden Lexus tartozékra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT GS-ÉHEZ!

Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a GS-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

  VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT GS F-ÉHEZ!

  Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a GS F-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

   VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT IS-ÉHEZ!

   Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az IS-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

    VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT LC-jÉHEZ!

    Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az LC-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

     VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT LS-ÉHEZ!

     Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az LS-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

      VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT NX-ÉHEZ!

      Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az NX-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

       VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT RC-JÉHEZ!

       Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az RC-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

        VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT RC F-JÉHEZ!

        Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az RC F-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.

         VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT RX-ÉHEZ!

         Tartozékainkat a Lexus mérnökei tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek az RX-hez, és hogy megfeleljenek a Lexussal szembeni magas elvárásoknak. Minden tartozékunkra legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, amit a gyárilag beszerelt, nem megbontott darabok esetében akár 3 évre is meghosszabbítunk. Az Ön Lexus Márkakereskedése segít a kiválasztott tartozékok beszerelésében.