Hero Showroom picture desktop

LEXUS ONLINE AUTÓSZALON

A COVID-19 okozta koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben szeretnénk Önnek egy lehetőséget felkínálni, melynek köszönhetően otthona elhagyása nélkül is vásárolhat új Lexus modellt.
Töltse ki űrlapunkat, melynek segítségével kollégáink felvehetik Önnel a kapcsolatot és lehetőséget kínálnak a Lexus Online Autószalonon való részvételre. Értékesítőink virtuálisan bemutatják a kiválasztott autót az Ön által preferált márkakereskedésben és időpontban, valamint segítenek a legmegfelelőbb felszereltségi csomagok és tartozékok kiválasztásában.


  

  
    Copy 2 of Benefits desktop

Tekintse meg kiválasztott autóját otthonából!

Az alábbi adatlap kitöltésével bejelentkezhet Lexus márkakereskedőjéhez, ahol részt vehet egy virtuális szalonlátogatáson. Értékesítési tanácsadóink segítségével, online videohivas* keretében tekintheti meg az Ön által kiválasztott modellt. Személyre szabott ajánlatot kaphat, akár otthoni autó átvételi opcióval. Mindezt anélkül, hogy személyesen ellátogatna a márkakereskedésbe. A regisztrációt követően, kollégáink megkeresik Önt a részletekkel kapcsolatban. Köszönjük szíves érdeklődését!


*A szolgáltatás igénybevételéhez szélessávú internet kapcsolatra és videohívás fogadására alkalmas eszközre van szükség.

MÁRKAKERESKEDÉSEK


  

  
    Hero Config Showroom picture desktop

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT MODELLJÉT!

Böngésszen Lexus modelljeink között és állítsa össze saját igényeinek megfelelően az autóját!