1. Business
  2. Stock offers
ÖSSZEVONHATÓ BUSINESS KEDVEZMÉNYEK

AZONNAL ELVIHETŐ MODELLJEINK

FIX 5,9% KAMAT* + BRUTTÓ 1 000 000 FORINT ÉRTÉKŰ GYÁRI KIEGÉSZÍTŐ ÉS AKÁR 6 500 000 FORINT KEDVEZMÉNY

EXKLUZÍV AJÁNLATAINK

TEKINTSE MEG KINÁLATUNKAT!

Lexus modellek kedvező  finanszírozással és akár 6 500 000 forint kedvezménnyel + bruttó 1 000 000 forint értékű gyári kiegészítővel!

PRÓBÁLJA KI ÖN IS MODELLJEINKET!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETESRE!

Fedezze fel Ön is újdonságainkat, jelentkezzen tesztvezetésre és adja át magát a pillanatnak!

* Ajánlatunk 2023. augusztus 1. után visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag meghatározott, készleten lévő Lexus ES, NX és RX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciója, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 4,8%, Ügyleti kamat: 5,9%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!

A bruttó 1 millió forintos gyári kiegészítő kupon esetén, a számítás alapját a gyári kiegészítőknek, a jármű rendelésekor érvénye bruttó lista árai képzik. Gyári kiegészítő csomagok esetén a csomagok bruttó listaára az alapja a kalkulációnak, nem a kiegészítő egyedi lista ára. Az összeget kizárólag egyedi gyári kiegészítőkre, gyári kiegészítő csomagokra, Lexus Boutique termékekre és gyári szereltkerekekre lehet felhasználni. Amennyiben a kiválasztott termékek összes listaára nem éri el az 1 millió forintot, a fel nem használt különbözet elvész, ha meghaladja azt, a különbözet a vásárlót terheli.