1. New Cars

2 változat

 • LC - Ultimate Edition - Coupe

  LC Ultimate Edition

  Coupe
  • +
   Karbon tető
  • +
   Ultimate Edition első lökhárító
  • +
   Mark Levinson prémium hangrendszer 13 hangszóróval

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  53 990 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  10 fokozatú automata sebességváltó | 4X2
 • LC - ULTIMATE EDITION CV - Convertible

  LC ULTIMATE EDITION CV

  Convertible
  • +
   Fekete fényszórók
  • +
   Fekete hátsó kombinált lámpatestek
  • +
   Fekete lökhárító és hűtőrács

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  55 900 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  10 fokozatú automata sebességváltó | 4X2

ISMERJE MEG AZ LC MODELLT!

Az új LC luxuskupé megalkotásakor semmit nem bíztunk a véletlenre. A gyönyörű idomok alatt rejtőző technológia és műszaki tartalom terén sem voltunk hajlandók kompromisszumot kötni. Ez az autó arra született, hogy minden elvárást túlszárnyalva izgalmas, új korszakot nyisson a Lexus történetében.

Tökéletesen megformált kupé

A Lexus jellegzetes, orsó formájú hűtőmaszkja tökéletesen illik az egyedi kialakítású lámpatestekhez. A kompakt gépészeti elemeknek köszönhetően az LC motorházfedele mélyen húzódik. Hátul a tetővonal elkeskenyedik a széles kerékívek között, még inkább kihangsúlyozva az autó erőtől duzzadó kiállását.

Modern tömegcsökkentő megoldások

Az LC tetőlemeze és ajtókerete különösen szilárd és könnyű szénszálerősítésű műanyagból készül. Az ajtók, valamint a csomagtartó és a motorház fedele könnyű alumíniumból, míg a lenyűgöző szépségű vázszerkezet ultra nagy szakítószilárdságú acélból áll.

 

Vezetőközpontú cockpit

A magabiztos, élvezetes vezetést a vezetői környezet intelligens ergonómiája is támogatja. A kezelőszerveket és kijelzőket ösztönösen helyezték el, pontosan ott, ahol azokat keresné. A gyakran használt funkciók, például az üzemmódválasztó kezelőszervei könnyen elérhető helyen, a kormánykeréken kaptak helyet.

TAKUMI KIDOLGOZÁS

Fedezze fel a Takumi kidolgozású bőrborításokat és a gondosan kiválasztott anyagokat az LC-ben, kezdve a magnézium váltófülektől, az Alcantara ajtókárpitokon át egészen a lenyűgözően kidolgozott bőr váltókarig.

Lexus Safety System +

A baleset-megelőzési kutatásokban szerzett vezető szerepünk előnyeit kihasználva az LC megkapta a Lexus Safety System + rendszert. Ennek részeként gyalogosfelismerővel is ellátott ütközést megelőző rendszer, sávtartó rendszer (amely segít az úton maradni), automatikus távolsági fényszóró (amely javítja a látást éjszaka) és dinamikus radarvezérelt sebességtartó automatika (amely az Ön előtt haladó autóhoz igazítja a sebességet) is van az autóban.

 • A HIBRID, AMI MEGDOBOGTATJA A SZÍVET

  Íme a hibrid, ami megdobogtatja a szívet. Kétféle erőforrását, egy 3,5 literes V6-os benzinmotort és két erős elektromotort összehangolva alig 4,7 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás tempóra. Lélegzetelállító teljesítmény, mely felpörgeti a pulzust.

A TANULMÁNYTÓL A KUPÉIG

Az LC egy lélegzetelállító luxuskupé; a Lexus új, merész korszakának méltó képviselője. Az autót több mint 4000 formatervezőből, mérnökből és technikusból álló csapat csiszolta tökéletessé, hogy kivételes vezetési élményével és letisztult szépségével elbűvölje Önt.

LC GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását.

* A Lexus LC 500 modellek kizárólag a készlet erejéig rendelhetők. Ajánlatunk csak a megadott SFX-re, további „Rendelhető opció” választása nélkül érvényes.