1. EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEK

EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEK

Kivételes kedvezményeket kínálunk orvos, ügyvéd, állatorvos és gyógyszerész ügyfeleink részére. Tekintse meg ajánlatainkat!

01

Kivételes kedvezményeket kínálunk orvos, ügyvéd, állatorvos és gyógyszerész ügyfeleink részére

Keresse környezetbarát hajtásláncainkat és legyen részese Ön is a Lexus modellek kínálta maximális kényelemnek és prémium élményeknek!

Kedvező ajánlatainkért látogasson el márkakereskedéseinkbe, ahol magasan képzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, hogy megtalálják az Ön stílusához és életviteléhez tökéletesen passzoló Lexust és beavassák kamarai programunk részleteibe.

LEXUS NX 450h+

Merész formák, átütő erejű öntöltő és plug-in hibrid hajtásláncok, lélegzetelállító teljesítmény, amely minden pillanatban többet és többet kínál. Az új Lexus NX mindent túlszárnyal! Fedezze fel az NX modelleket kamarai programunkon keresztül akár 4 500 000 forint árelőnnyel!

LEXUS ES 300h

A Lexus ES kényelmet és eleganciát kínál a vezetőnek és az utasoknak egyaránt, miközben a legújabb vezetéstámogató rendszerek és modern technológia teszik még kifinomultabbá az élményt. Fedezze fel az öntöltő hibrid ES modellt akár 3 500 000 forint kedvezménnyel!

* Ajánlatunk kizárólag a meghatározott foglalkozást folytató ügyfeleink számára érvényes 2024. március 1. és 2024. május 31. között megkötött vevőszerződések esetén. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!