1. New Cars
  2. Premium SUV
table
ÖNTÖLTŐ ÉS PLUG-IN HIBRID HAJTÁSSAL

LEXUS NX MODELLEK AKÁR 16 810 000 FORINTTÓL*

NX modellek összevonható kedvezményekkel. Keresse öntöltő hibrid vagy plug-in hibrid modelljeinket akár fix 6,7% kamattal és kivételes árelőnnyel!*

EXKLUZÍV CÉGAUTÓ AJÁNLATOK

RX MÁR 25 666 000 FORINTTÓL*

Keresse az ikonikus Lexus RX modelleket készletről összevonaható kedvezményekkel akár fix 6,7% kamattal!* A letisztult, megis intuitív és luxusban gazdag belső tér a lehető legjobb minősegű anyagokkal és legmodernebb technológiával szolgálja a kényelem és az otthonosság legmagasabb fokanak elérését.

MEGÚJULT

LEXUS UX 300h

Minden részletében egy kimagasló technológiai teljesítmény bújik meg, kezdve az ötödik generációs Lexus öntöltő hibrid rendszertől a kiemelkedően merev padlólemezig. Csendessége, zökkenőmentes, erőteljes gyorsulása és a precíz irányíthatósága utánozhatatlanná teszi. Az egyedi megjelenés érdekében tervezőink fáradhatatlanul dolgoztak, hogy megalkossák ezt a lenyűgöző, prémium kompakt SUV modellt, amely merész első hűtőrácsot és kombinált hátsó LED fényszórókat kapott.

STÍLUSOS VÁROSI CROSSOVER

ÚJ LEXUS LBX

Találja meg a saját stílusához tökéletesen passzoló Lexus LBX modellt! Fedezze fel online az ötödik generációs hibrid hajtssal rendelkező legújabb SUV modellünket!

EXKLUZÍV CÉGAUTÓ AJÁNLATOK

LEXUS RZ

Az új Lexus RZ 450e a fejlett elektromos technológián keresztül testesíti meg a Lexus különleges formanyelvét és vezetési élményét.

* Ajánlatunk 2024. július 17. és augusztus 31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag Lexus NX, RX és ES modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 5,5%, Ügyleti kamat: 6,7%.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kalkulációk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!