1. New Cars
  2. Premium SUV
table
ÖNTÖLTŐ ÉS PLUG-IN HIBRID HAJTÁSSAL

LEXUS NX MODELLEK AKÁR 16 072 000 FORINTTÓL*

NX modellek készletről összevonható kedvezményekkel. Keresse öntöltő hibird vagy plug-in hibrid modelljeinket akár fix 6,7% kamattal és kivételes árelőnnyel!*

EXKLUZÍV CÉGAUTÓ AJÁNLATOK

RX MÁR 25 092 000 FORINTTÓL*

Keresse az ikonikus Lexus RX modelleket készletről összevonaható kedvezményekkel akár fix 6,7% kamattal!* A letisztult, megis intuitív és luxusban gazdag belső tér a lehető legjobb minősegű anyagokkal és legmodernebb technológiával szolgálja a kényelem és az otthonosság legmagasabb fokanak elérését.

LEXUS UX MODELLEK KÉSZLETRŐL

AKÁR 4 500 000 FORINTOS ÁRELŐNNYEL**

Minden részletében kimagasló technológiai teljesítmény a negyedik generációs Lexus öntöltő hibrid rendszertől a padlólemezig. Az autó csendessége, zökkenőmentes, erőteljes gyorsulása és a precíz irányíthatósága utánozhatatlanná teszi az UX vezetési élményét. Keresse most készletről kivételes árelőnnyel!

STÍLUSOS VÁROSI CROSSOVER

ÚJ LEXUS LBX

Találja meg a saját stílusához tökéletesen passzoló Lexus LBX modellt! Fedezze fel online az ötödik generációs hibrid hajtssal rendelkező legújabb SUV modellünket!

EXKLUZÍV CÉGAUTÓ AJÁNLATOK

LEXUS RZ

Az új Lexus RZ 450e a fejlett elektromos technológián keresztül testesíti meg a Lexus különleges formanyelvét és vezetési élményét.

*Ajánlatunk 2024. március 1-31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag Lexus NX, RX és ES modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 5,5%, Ügyleti kamat: 6,7%.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kalkulációk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!

** Ajánlatunk 2024. március 1–31. között vagy visszavonásig megkötött kizárólag készleten lévő Lexus UX vevőszerződésekre érvényes. A promóció más kedvezménnyel nem összevonható.