Baner Wheels desktop

ISMERJE MEG AZ LC MODELLT!

Ha létezett valaha autó, amely képes megmozgatni az ember minden érzékszervét, az az új Lexus LC. Fogtuk a díjnyertes LF-LC tanulmányautót, és fáradságot nem ismerve lenyűgöző sorozatgyártású modellé formáltuk. Ám a Lexus LC nem csupán szépségével hódít: az autót több mint 4000 tervező, mérnök és szerelő finomította tökéletessé, hogy Ön kivételes vezetési élményt élhessen át.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Tökéletesen megformált kupé

  A Lexus jellegzetes, orsó formájú hűtőmaszkja tökéletesen illik az egyedi kialakítású lámpatestekhez. A kompakt gépészeti elemeknek köszönhetően az LC motorházfedele mélyen húzódik. Hátul a tetővonal elkeskenyedik a széles kerékívek között, még inkább kihangsúlyozva az autó erőtől duzzadó kiállását.

 • Válasszon a lenyűgöző hajtásláncok közül

  5,0 literes V8-as benzinmotorja és tízfokozatú Direct Shift automata sebességváltója különösen robbanékonnyá varázsolja az LC 500 modellt. Az 500h kivitel pedig a világ első négyfokozatú Multi Stage Hybrid rendszerét kínálja, amelyben egy 3,5 literes V6-os benzinmotort hangoltunk össze egy fejlett elektromotorral, melyek együtt 356 LE leadására képesek.

 • Modern tömegcsökkentő megoldások

  Az LC tetőlemeze és ajtókerete különösen szilárd és könnyű szénszálerősítésű műanyagból készül. Az ajtók, valamint a csomagtartó és a motorház fedele könnyű alumíniumból, míg a lenyűgöző szépségű vázszerkezet ultra nagy szakítószilárdságú acélból áll.

 • Vezetőközpontú cockpit

  A magabiztos, élvezetes vezetést a vezetői környezet intelligens ergonómiája is támogatja. A kezelőszerveket és kijelzőket ösztönösen helyezték el, pontosan ott, ahol azokat keresné. A gyakran használt funkciók, például az üzemmódválasztó kezelőszervei könnyen elérhető helyen, a kormánykeréken kaptak helyet.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

LC 500 62aab43f-2741-4260-bc06-89ef53bb8183

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása LUXURY
11.6
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
270
Végsebesség (km/óra)
4.7
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
262
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)
 • A "GONDOLATOLVASÓ" HIBRID

  A "GONDOLATOLVASÓ" HIBRID

  Az autó multistage hibrid technológiájában mesterséges intelligencia ismeri fel a vezető szándékát, kiválasztva a tökéletes sebességfokozatot a egyenletes haladáshoz vagy a lendületes gyorsításhoz. Íme a "gondolatolvasó" hibrid.

 • LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

  A HIBRID, AMI MEGDOBOGTATJA A SZÍVET

  Íme a hibrid, ami megdobogtatja a szívet. Kétféle erőforrását, egy 3,5 literes V6-os benzinmotort és két erős elektromotort összehangolva alig 4,7 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás tempóra. Lélegzetelállító teljesítmény, mely felpörgeti a pulzust.

ISMERJE MEG AZ LC MODELLT!

Az új LC luxuskupé megalkotásakor semmit nem bíztunk a véletlenre. A gyönyörű idomok alatt rejtőző technológia és műszaki tartalom terén sem voltunk hajlandók kompromisszumot kötni. Ez az autó arra született, hogy minden elvárást túlszárnyalva izgalmas, új korszakot nyisson a Lexus történetében.

 • ISMERJE MEG AZ LC MODELLT

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

 • *További információk: Az ajánlatban szereplő „virtuális kupon” kizárólag a Lexus Márkakereskedésekben elérhető téli szereltkerék szettek, adott járműhöz történő vásárlása esetén, a jármű vásárlással egy időben, maximum bruttó 400.000 Ft értékben vehető igénybe. A „virtuális kupon” készpénzre nem átváltható, illetve más termék vásárlására nem használható fel. A promóció minden 2021. január 13. és 2021. január 31. között rendelt Lexus modellre érvényes. További, az árlistán említett promócióval összevonható (operatív lízing esetén nem érvényes az ajánlat). A kerekek a készlettől, járműtípustól és a kerékméretétől függően Bridgestone, Michelin, Continental esetleg Falken téli gumiabronccsal lehetnek felszerelve, ezek közül választani a készlet erejéig lehet.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI