ISMERJE MEG AZ LC MODELLT!

Ha létezett valaha autó, amely képes megmozgatni az ember minden érzékszervét, az az új Lexus LC. Fogtuk a díjnyertes LF-LC tanulmányautót, és fáradságot nem ismerve lenyűgöző sorozatgyártású modellé formáltuk. Ám a Lexus LC nem csupán szépségével hódít: az autót több mint 4000 tervező, mérnök és szerelő finomította tökéletessé, hogy Ön kivételes vezetési élményt élhessen át.

    2017 lexus lc key features
 • Tökéletesen megformált kupé

  A Lexus jellegzetes, orsó formájú hűtőmaszkja tökéletesen illik az egyedi kialakítású lámpatestekhez. A kompakt gépészeti elemeknek köszönhetően az LC motorházfedele mélyen húzódik. Hátul a tetővonal elkeskenyedik a széles kerékívek között, még inkább kihangsúlyozva az autó erőtől duzzadó kiállását.

 • Válasszon a lenyűgöző hajtásláncok közül

  5,0 literes V8-as benzinmotorja és tízfokozatú Direct Shift automata sebességváltója különösen robbanékonnyá varázsolja az LC 500 modellt. Az 500h kivitel pedig a világ első négyfokozatú Multi Stage Hybrid rendszerét kínálja, amelyben egy 3,5 literes V6-os benzinmotort hangoltunk össze egy fejlett elektromotorral, melyek együtt 356 LE leadására képesek.

 • Modern tömegcsökkentő megoldások

  Az LC tetőlemeze és ajtókerete különösen szilárd és könnyű szénszálerősítésű műanyagból készül. Az ajtók, valamint a csomagtartó és a motorház fedele könnyű alumíniumból, míg a lenyűgöző szépségű vázszerkezet ultra nagy szakítószilárdságú acélból áll.

 • Vezetőközpontú cockpit

  A magabiztos, élvezetes vezetést a vezetői környezet intelligens ergonómiája is támogatja. A kezelőszerveket és kijelzőket ösztönösen helyezték el, pontosan ott, ahol azokat keresné. A gyakran használt funkciók, például az üzemmódválasztó kezelőszervei könnyen elérhető helyen, a kormánykeréken kaptak helyet.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

 • A "GONDOLATOLVASÓ" HIBRID

  A "GONDOLATOLVASÓ" HIBRID

  Az autó multistage hibrid technológiájában mesterséges intelligencia ismeri fel a vezető szándékát, kiválasztva a tökéletes sebességfokozatot a egyenletes haladáshoz vagy a lendületes gyorsításhoz. Íme a "gondolatolvasó" hibrid.

 • LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

  A HIBRID, AMI MEGDOBOGTATJA A SZÍVET

  Íme a hibrid, ami megdobogtatja a szívet. Kétféle erőforrását, egy 3,5 literes V6-os benzinmotort és két erős elektromotort összehangolva alig 4,7 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás tempóra. Lélegzetelállító teljesítmény, mely felpörgeti a pulzust.

A TANULMÁNYTÓL A KUPÉIG

Az LC egy lélegzetelállító luxuskupé; a Lexus új, merész korszakának méltó képviselője. Az autót több mint 4000 formatervezőből, mérnökből és technikusból álló csapat csiszolta tökéletessé, hogy kivételes vezetési élményével és letisztult szépségével elbűvölje Önt.

ISMERJE MEG AZ LC MODELLT!

Az új LC luxuskupé megalkotásakor semmit nem bíztunk a véletlenre. A gyönyörű idomok alatt rejtőző technológia és műszaki tartalom terén sem voltunk hajlandók kompromisszumot kötni. Ez az autó arra született, hogy minden elvárást túlszárnyalva izgalmas, új korszakot nyisson a Lexus történetében.

 • ISMERJE MEG AZ LC MODELLT

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI