AZ ÚJ LC CONVERTIBLE

Akár egy napfényben fürdő tengerparti úton autózik, akár egy alpesi hágón vág keresztül, mindig élvezheti a luxuskabriózás utánozhatatlan hangulatát és a V8-as motor lenyűgöző hangját.

KETTŐS KIHÍVÁS

Formatervezőinket kettős kihívás elé állítottuk: meg kellett alkotniuk a világ leggyönyörűbb kabrióját, ami tetővel ugyanolyan szép, mint tető nélkül.

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY

Akár egy verőfényes tengerparti úton, akár az Alpok hágóin suhan, a Lexus LC Convertible mindenütt a fényűző kabriózás és a magával ragadó teljesítmény páratlan szintjét nyújtja. A vezető összes érzékére ható, különleges vezetési élményt az autó kivételes szépsége teszi teljessé.

EXPERIENCE THE LC CONVERTIBLE

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

    Parallax Image 1 LC Coupe Beauty

FEDEZZE FEL!

MINDEN VONAL ÉS ÍV AZ LC KUPÉ SZÉPSÉGÉT TÜKRÖZI

A vászontető vonalvezetése ugyanolyan elegáns, mint a kupé tetővonala, mivel a merevítő keretet sikerült tökéletesen elrejteni. A lenyitott és összehajtott tetőt egy finoman kidolgozott elem takarja el, amely tökéletesen belesimul az autó ívelt vonalaiba.

Tudjon meg többet a Lexus Dizájnról

    Parallax Image 2 Nothing is Crafted Like a Lexus

FEDEZZE FEL!

NINCS MÉG EGY OLYAN AUTÓ, MINT A LEXUS

A Shinkanszen szupergyorsvonattal Tokiótól kétórányi utazásra találjuk a Lexus Motomachi üzemet; itt készült minden idők egyik legáhítottabb szupersportkocsija, az LFA, és ebben az üzemben gyártják az új LC Convertible modellt is.

Tudjon meg többet a Lexus Kézművességről

    Parallax Image 3 Awesome V8 Power

FEDEZZE FEL!

FÉLELMETESEN ERŐS V8-AS

Az LC Convertible 5,0 literes, V8-as benzinmotorját kézzel finomhangolják a Takumi mesterek, hogy a blokk szinte kifogyhatatlannak tűnő erővel, rezzenéstelenül gyorsítson. A Nürburgring 24 órás futamon kíméletlen próbákat kiálló erőforráshoz remek párosítás az új, gyorsan kapcsoló 10 fokozatú sebességváltó.

Tudjon meg többet a Lexus Teljesítményről

    Parallax Image 4 Imaginative Climate Technology

FEDEZZE FEL!

INTELLIGENS KLÍMATECHNOLÓGIA

Akár az Alpok hófödte hágóin, akár egy verőfényes tengerparti úton autózik, a rendszer mindig annak megfelelően állítja be a légkondicionálást, hogy Ön éppen nyitott vagy zárt tetővel utazik, sőt automatikusan megemeli az utastér hőmérsékletét, ha gyorsítani kezd, miközben a tető nyitva van.

Tudjon meg többet a Lexus Technológiáról

    Parallax Image 5 Lexus Safety System

FEDEZZE FEL!

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Bármerre autózzon is, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy a világ egyik legbiztonságosabb járművét vezeti. Az új LC Convertible felszereltségének része a legújabb Lexus Safety System + csomag, ami segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket, a sávból kisodródást és a gyalogosgázolást.

Tudjon meg többet a Lexus Safety System + csomagról

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST