1. Owners
 2. Connected Services
 3. Apple Car Play & Android Auto

APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO®

MI AZ APPLE CARPLAY ÉS AZ ANDROID AUTO?

Az Apple CarPlay és az Android Auto lehetővé teszi, hogy okostelefonja bizonyos alkalmazásait az autó multimédia kijelzőjéről kezelje. Az okostelefon integrálása után vezetés közben is egyszerűen használhatja a Térképek funkciót (Google/Apple), elolvashatja a híreket és zenét is hallgathat, a fejlett hangvezérlés segítségével telefonhívást indíthat, illetve üzeneteket küldhet vagy fogadhat.

MODELLEK APPLE CARPLAY ÉS ANDROID AUTO RENDSZERREL

AZ APPLE CARPLAY ÉS AZ ANDROID AUTO FUNKCIÓI

Lejjebb görgetve felfedezheti az Apple CarPlay és az Android Auto sokoldalú szolgáltatásait.

Az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereket Siri vagy a Google Asszisztens segítségével kezelheti, könnyen hozzáférve a csatlakoztatott okostelefon szolgáltatásaihoz. Így anélkül használhatja telefonját, hogy tekintetét elfordítaná a forgalomról.*

A szolgáltatások Lexusa érintőképernyőjén/érintőpadján keresztül is elérhetők.

Aktiválja a Térképek funkciót, és Lexusa a műszerfali kijelző segítségével navigálja el Önt az úticélig.

Az Apple CarPlay és az Android Auto más szolgáltatók (például a Google Maps) térképes alkalmazásaival is kompatibilisek, így mindig az igényeinek vagy szokásainak legmegfelelőbb alkalmazást használhatja.

Az Apple CarPlay és Android Auto telefon-szekciójában hozzáférhet a kontaktjaihoz, hanghívásokat kezdeményezhet, és visszanézheti híváslistáját.

Siri és a Google Asszisztens segítségével immár vezetés közben is küldhet vagy fogadhat üzeneteket. Egyszerűen csak mondja meg Sirinek vagy a Google Asszisztensnek, hogy mit szeretne - akár új üzenetet küldene, válaszolna, vagy elolvasná, amit kapott. A rendszer felolvassa szöveges üzeneteit és WhatsApp üzeneteit, hogy Ön közben a vezetésre figyelhessen, a hangvezérléssel pedig új üzeneteket is diktálhat.

Az Apple CarPlay és Android Auto rendszerek révén továbbra is élvezheti kedvenc zenéit, amelyeket a kompatibilis alkalmazásokkal (Apple Music, Google Play, Spotify, Deezer, Tidal, stb.) szokott hallgatni. A zenéket a multimédia kijelzőn keresztül érheti el, vagy megkérheti Sirit/a Google Asszisztenst, hogy játsszon le egy Ön által kért számot vagy zenei listát.

Az Apple CarPlay vagy Android Auto számos zenei, üzenetküldő, térkép stb. alkalmazással kompatibilis, például:

 • Whatsapp®
 • Spotify®
 • Google Maps™
 • Google Play Music®
 • Podcastok
 • Hangoskönyvek
 • Hírek
 • Időjárás
 • és még sok egyéb...

TUDJON MEG TÖBBET!

Ha szeretne részletesebben tájékozódni a kompatibilis alkalmazásokról és mobil eszközökről, kérjük, kattintson a következő linkekre: