1. Owners
  2. Connected Services

BLUETOOTH®

Az autó Bluetooth® technológiájának segítségével még kellemesebbé varázsolhatja a vezetés élményét. Egyszerűen csak csatlakoztassa telefonját Lexusához, és máris kényelmesebben autózhat.

CSATLAKOZTASSA TELEFONJÁT BLUETOOTH®-ON KERESZTÜL

A csatlakoztatással Ön telefonálhat és készülékének több funkciójához is hozzáférhet anélkül, hogy a kezét használná, hiszen az élet nem áll meg akkor sem, ha Ön autóba száll.

ELLENŐRIZZE AUTÓJA BLUETOOTH-KOMPATIBILITÁSÁT

A lenti Bluetooth-ellenőrző segítségével megtudhatja, hogy autója Bluetooth-kompatibilis-e.

 

MEGVÁLASZOLJUK BLUETOOTH-RA VONATKOZÓ KÉRDÉSEIT

Ha bármilyen kérdése merül fel autója Bluetooth-technológiájával kapcsolatban, tekintse át alább a Gyakran Feltett Kérdéseket, vagy vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Lexus Központtal!

A Bluetooth rövid hatótávolságú vezeték nélküli adatcserélő, mely meghatározott rádiófrekvencia használatával adatokat továbbít kis hatótávolságú hálózaton keresztül. A Bluetooth-összeköttetés az adatcsere biztonságos módja, és a mobiltelefonoktól kezdve a digitális kamerákig mindenben megtalálható.

1. Engedélyezze mobiltelefonján a Bluetooth használatát.

2. A sebességváltót üresbe kapcsolva, nyomja meg egyszer a POWER gombot, hogy az audio- és multimédia rendszer bekapcsoljon.

3. Ha a rendszer aktív, nyomja meg a középkonzolon a MENU gombot, hogy a menü megjelenjen.

4. A Remote Touch érintőpadjának használatával válassza ki a SETUP > BLUETOOTH > ADD DEVICE menüsort, és jelölje ki eszközét a listában.

5. Kövesse eszközén a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy befejezze a regisztrációt. Előfordulhat, hogy a csatlakozáshoz a telefonján azonosító kódot kell megadnia, de a csatlakozás megtörténhet automatikusan is.

6. Ha eszközét regisztrálta, térjen vissza a BLUETOOTH menühöz és válassza ki, hogy telefonként, audio-lejátszóként vagy mindkettőként csatlakozik-e.

7. Amint eszközét a Lexussal párosította, azt autója automatikusan felismeri – csupán a Bluetooth-t kell eszközén bekapcsolnia, hogy a kapcsolat létrejöjjön.

8. Okostelefont csatlakoztatva Ön könnyen és biztonságosan telefonálhat, valamint audiotartalmakat játszhat le telefonjáról vagy tabletjéről, ha fedélzeti multimédia- rendszerén az AUDIO menüt választja.

Ha még vannak nehézségei, ellenőrizze az alábbi pontokat, mielőtt további segítségért felveszi a kapcsolatot Lexus márkakereskedőjével.

1. Ellenőrizze a fent leírt módszerrel, hogy telefonja kompatibilis-e a Lexus Bluetooth rendszerrel.

2. Ellenőrizze, hogy a telefon vagy a jármű nem érzékel-e másik eszközt. Válassza ki a „Settings”, majd a „Bluetooth”, végül az „Add phone” menüpontokat annak biztosítására, hogy járműve mindkettőt megbízható eszközként ismerje fel.

3. Távolítsa el átmenetileg az egyiket a két eszköz közül, ha járműve nem tudja egyszerre mindkettőt érzékelni.