1. Owners
 2. My Lexus

MY LEXUS

Egyazon helyen találja meg a járművel kapcsolatos összes fontos információt - legyen szó akár a felhasználói kézikönyvről vagy a szoftverfrissítésekről.

A MY LEXUS PORTÁL ELŐNYEI

A My Lexus oldalon néhány kattintással minden fontos információt megtalál. Megtervezheti utazásait, lapozgathat a felhasználói kézikönyvben, időben megkaphatja a szerviz-emlékeztetőket - és mindezt egyetlen helyen!

Szerviz-emlékeztetők: Amikor esedékes az autó átvizsgálása, a My Lexus figyelmezteti Önt, így járműve mindig tökéletes műszaki állapotban lehet.

Felhasználói kézikönyvek: Azonnal hozzáférhet azokhoz a részletes útmutatókhoz, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki autójából.

Útvonaltervezés: Egyszerűen feltérképezheti következő utazását, és a részleteket elküldheti Lexusa navigációs rendszerébe - méghozzá bárhonnan.

Konfigurálás és mentés: Tudjuk, hogy a tökéletes munkához idő kell. Éppen ezért kényelmesen összeállíthatja a saját igényeinek megfelelő autót, és a konfigurációt elmentheti a fiókjában, ahol később is átnézheti és módosíthatja.

A Lexus Link alkalmazás letölthet a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból. Kattinson a linkekre!

HONNAN TÖLTHETEM LE A LEXUS LINK ALKALMAZÁST?

SZEMÉLYES ADATOK TÖRLÉSE

Számos személyes adat megadása szükséges a Multimédia Rendszer, a LexusLink alkalmazás vagy a My Lexus ügyfélportál nyújtotta kényelmi szolgáltatások használatához. Ha úgy dönt, hogy Lexus-át eladja, javasoljuk, hogy törölje összes személyes adatát ezekből a rendszerekből.

Válaszok a Csatlakoztatott Szolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Lexust vezetni különleges élmény, és a Lexus Csatlakoztatott Szolgáltatásoknak köszönhetően ez tovább fokozható.

 • A Lexus Link alkalmazás révén a világ bármely pontjáról kommunikálhat autójával. Megtervezheti utazásait, megkeresheti, merre parkol autója, és megtudhatja, mikor esedékes a következő karbantartás.

  A Hibrid Vezetési Tréner funkció kielemzi az Ön vezetési stílusát, és elárulja, hogyan tudná csökkenteni hibrid járműve üzemanyag-fogyasztását.

  A Lexus Link Multimédia révén autójához csatlakoztathatja iOS vagy Android rendszerű okostelefonját*. Kedvenc alkalmazásait - mint pl. Spotify, Whatsapp, Audible, Google Térképek vagy Waze - biztonságosan használhatja menet közben, azokat a Siri vagy az OK Google hangvezérlésen keresztül kezelheti. A Lexus Liink Multimédia emellett hozzáférést biztosít olyan hasznos információkhoz, mint a valós idejű forgalmi tájékoztatások vagy traffipax-figyelmeztetések, és lehetővé teszi hasznos és érdekes pontok keresését a navigációs rendszerben.

  * kompatibilis modellek esetén

  Ugyanazokkal az azonosítókkal léphet be a Lexus Link alkalmazásba és az My Lexus ügyfélportálra.

  A Lexus Link alkalmazásból a következő csatlakoztatott szolgáltatásokat használhatja:
  • Saját autó keresés
  • Útvonalküldés
  • Autótól ajtóig
  • Hibrid Vezetési Tréner
  • Vezetési adatok
  • Szerviz kereső
  • Autós emlékeztető
  • Szerviztörténet (fejlesztés alatt)

  A My Lexus ügyfélportálon részletes tájékoztatást nyújt autójáról, valamint lehetővé teszi további szolgáltatások vásárlását és kezelését. A portálon keresztül az alábbi szolgáltatások elérhetők:

  • Útvonalküldés
  • Szerviz kereső
  • Autós emlékeztető
  •Útvonal előzmények
  •Szerviztörténet (Fejlesztés alatt)
  • Járműinformációk
  • Felhasználói kézikönyv
  • Térképfrissítések
  • Felhasználói profil beállítások kezelése

  A Lexus Link alkalmazás a jármű alvázszámához (VIN), illetve a jármű tulajdonosához kötődő szolgáltatás. Az alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásai csak az adott autóban vehetők igénybe. A Lexus Link Multimédia funkciók más Lexus gépkocsiban is használhatók, ha azt aktiválták, illetve még nem járt le.

  Most már a felhatalmazott felhasználói szerepkör bevezetésével Lexusát 2 fiókban is aktiválni lehet. Az első fiók a tulajdonosé, aki a jármű szervizelésével kapcsolatos információkat látja. A második fiók a felhatalmazott felhasználóé, neki lesz hozzáférése a különböző csatlakoztatott szolgáltatásokhoz, mint a Saját autó keresés, Útvonalküldés, Hibrid Vezetési Tréner/ Vezetési adatok vagy az Autótól ajtóig funkció.

  A LexusLink Csatlakoztatott szolgáltatások a LexusLink Alkalmazásból és a LexusLink Multimédia szolgáltatásból állnak. Mindegyik csomag különböző funkciókat tartalmaz, azokat külön-külön kell aktiválni.

  Ha nem biztos abban, aktiválta-e a Lexus Link csatlakoztatott szolgáltatásokat, kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Nyissa meg a LexusLink alkalmazást!
  2.Kattintson a "Fogaskerék" ikonra a nyitóképernyő jobb felső sarkában!
  3. Lépjen be a 'Beállítások'-ba, majd válassza az 'Autó' fület! Ha látja a 'Csatlakoztatott szolgáltatások aktiválása' opciót, az azt jelenti, hogy még nem aktiválta azokat. Klikkeljen a csatlakoztatott szolgáltatások aktiválásához!

  Könnyen ellenőrizheti, hogy aktív-e a LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatások: ellenőrizze, hogy az alkalmazás nyitóképernyőjén megjelennek-e a legutóbbi utazás adatai!

  A LexusLink Multimédia online navigáció csatlakoztatott szolgáltatások aktiválásához csatlakoztassa okostelefonját az autóhoz, Bluetooth vagy WiFi internet megosztás segítségével!

  1.Nyomja meg a ‘Setup’ gombot!
  2. Itt válassza az ‘Online’ fület, majd a ‘Lexus Online’ opciót, és végül válasszon ki egy meglévő felhasználói fiókot!
  3.Adja meg LexusLink belépési adatait! A részletek megadásával kezdetét veszi a három éves ingyenes szolgáltatás. A LexusLink Multimédia előfizetés lejárati dátumát ellenőrizheti az My Lexus ügyfélportálon.
  4.Ha jelenleg nem rendelkezik felhasználói fiókkal, közvetlenül autójából is létrehozhat egyet az 'Új fiók' opció segítségével.

  Változtassa meg jelszavát a LexusLink alkalmazásban, az alábbi utasításokat követve!

  1. Kattintson a nyitóképernyő jobb felső sarkában látható fogaskerék ikonra!
  2. Válassza a 'Beállítások' menüt!
  3. Válassza a 'Jelszó módosítása' opciót, majd írja be jelenlegi és új jelszavát! Erősítse meg az új jelszót, és mentse a változásokat!
  4. Ha elfelejtette jelszavát, e-mail címe megadásával újat igényelhet a belépő képernyőről.

  A LexusLink alkalmazás iOS és Android rendszerű készüléken is elérhető.

  A LexusLink csatlakoztatott szolgáltatások az alábbi Lexus modellekhez elérhető:

  https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/lexus-link#features-table

  A LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásai a vásárlást követő tíz éven belül ingyenesen elérhetők minden, a funkcióval rendelkező Lexus gépkocsi esetén.

  Sajnos nem. A LexusLink csatlakoztatott szolgáltatások a jármű alvázszámához (VIN), illetve tulajdonosához kapcsolódnak. A csatlakoztatott szolgáltatásokhoz csak egy felhasználói fiók férhet hozzá egyszerre.

  A LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásai tíz éven át elérhetők. A Lexus tíz éven át átvállalja a LexusLink alkalmazásban található csatlakoztatott szolgáltatások biztosításával járó adatforgalom költségeit. Ugyanakkor a LexusLink alkalmazás a csatlakoztatott szolgáltatások nélkül is használható.

  Ha olyan használt Lexus gépkocsit vásárolt, amely támogatja a LexusLink csatlakoztatott szolgáltatásokat, keresse fel egy Lexus márkakereskedőt, és igazolja, hogy Ön a jármű tulajdonosa! Ezután aktiválhatja a LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásait.

  Verziószám ellenőrzése:
  A verziószám megtalálható a bejelentkezési képernyő alján vagy az alkalmazáson belül a "Fogaskerék" ikonra kattintva, a 'Beállítások' alatt, az 'Általános' fül legalján.

  Azt javasoljuk, kapcsolja be a LexusLink alkalmazás automatikus frissítés funkcióját. Folyamatosan bővítjük az alkalmazás funkcióit.

  Nyissa meg az iOS App Store-t vagy a Google Play Áruházat, és keressen rá a "LexusLink" kifejezésre! Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

  Hozzon létre felhasználói fiókot közvetlenül a LexusLink alkalmazásban adatai megadásával! Ezt követően a rendszer aktiváló e-mailt küld Önnek. Miután aktiválta a felhasználói fiókot, a LexusLink alkalmazás összes funkcióját használhatja. Ha ezen túlmenően a LexusLink csatlakoztatott szolgáltatásokat is igénybe kívánja venni, keresse fel márkakereskedőjét, aki az autó tulajdonosaként regisztrálja Önt.

  Kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Kattintson a nyitóképernyő jobb felső sarkában látható "Fogaskerék" ikonra!
  2. Lépjen be a 'Beállítások'-ba, majd válassza az 'Autó' fület!
  3. Kattintson a 'Csatlakoztatott szolgáltatások aktiválása' lehetőségre!
  4. Ha a 'csatlakozás folyamatban' üzenetet látja, kétszer használnia kell az autót (legalább 10 km/óra sebességgel haladva), mielőtt használatba vehetné a csatlakoztatott szolgáltatásokat..
  5.Ha a 'Kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy Lexus Márkakereskedővel!' üzenetet látja, keresse fel márkakereskedőjét, és igazolja, hogy Ön a jármű tulajdonosa!

  Ha a LexusLink csatlakoztatott szolgáltatások aktiválásakor a LexusLink alkalmazásban megjelenik a 'Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Lexus Márkakereskedőjével!' üzenet, ez azt jelenti, hogy a jármű átvételekor nem állították be e-mail címét a tulajdonos címeként. Fel kell keresnie márkakereskedőjét, és igazolnia kell, hogy Ön az autó tulajdonosa.

  Az aktiváláshoz két alkalommal legalább 50 km/óra sebességgel kell haladnia autójával. Ezt követően a LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatások aktívvá válnak, és megjelennek az alkalmazásban.

  Ezekhez bármikor hozzáférhet. Amint leállítja a motort, a rendszer elküldi az autó adatait az alkalmazásnak. A motor leállítását követően megtekintheti a legutóbbi utazás részleteit. Az adatok küldéséhez mobil adatszolgáltatásra van szükség, ezért a földfelszín alatt nem biztos, hogy működik.

  A 'Szolgáltatások' felületen válassza a 'Vezetési adatok' vagy a 'Hibrid Vezetési Tréner' opciót! Válassza az 'Összes út' lehetőséget! Ekkor megjelenik az összes korábbi utazás. Az ezekre vonatkozó vezetési adatok megjelenítéséhez kattintson rá a keresett utazásra.

  A legutolsó utazás részletei a "Autó" felületen is megtalálható.

  1. LexusLink belépési adatait írja be autója navigációs multimédiás egységébe!
  2. Ezt követően multimédiás rendszerét hozzá kell rendelnie járműve alvázszámához (VIN).

  https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  3. Bluetooth internet megosztással csatlakoztassa autóját az internethez!
  4. Mostantól működőképes az Útvonalküldés funkció.

  https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  Az "Útvonalküldés" funkció csak navigációs rendszerrel együtt működik.

  Az "Autótól ajtóig" funkció a LexusLink alkalmazás nyitóképernyőjén jelenik meg, abban az esetben, ha nem tud megállni a navigációs rendszerben megadott úticél közelében.

  https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

 • Az "Inkognitó mód" a LexusLink alkalmazás "Beállítások" oldalán elérhető. Ezt Ön kapcsolhatja ki vagy be. Ha bekapcsolja az "Inkognitó mód"-ot, azzal letiltja a GPS funkciót, így a rendszer nem képes nyomon követni járműve helyzetét.

  https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  Járművét törölje a LexusLink fiókból! Ne törölje fiókját! Ha a jövőben Lexus gépkocsit vásárol, azt hozzáadhatja a fiókhoz. Ne felejtse el tájékoztatni az autó új tulajdonosát arról, hogy a jármű LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásokkal rendelkezik! Az új tulajdonos nem fogja látni az Ön útvonaladatait.

  Ha átmenetileg szeretné felfüggeszteni a LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásokat, kapcsolja be az "Inkognitó mód"-ot, ezzel letiltja a GPS funkciót. Ha véglegesen törölni szeretné a LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásokat kövesse az utasításokat:

  1. A LexusLink alkalmazásban kattintson a "Fogaskerék" ikonra!
  2. Itt válassza a "Beállítások" menüpontot!

  3. Majd az "Autó" fület! Innen véglegesen deaktiválhatja a LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatásokat.

  A LexusLink alkalmazás csatlakoztatott szolgáltatások deaktiválódnak, ha járműve alvázszámát (VIN) eltávolítja felhasználói fiókjából.

  Bizonyos szolgáltatások még nem elérhetőek, ám folyamatosan azon dolgozunk, hogy új csatlakoztatott szolgáltatásokkal bővítsük a LexusLink alkalmazást. Rendszeresen frissítjük az alkalmazást, így ügyeljen arra, hogy alkalmazása mindig naprakész legyen! Ennek a legegyszerűbb módja, ha beállítja az automatikus frissítést.

  A LexusLink Multimédia számos online navigációs szolgáltatást tartalmaz, amelyek hasznos valós idejű tájékoztatással szolgálnak, a forgalomi információktól a traffipax riasztásokig. Ezen funkciók igénybe vételéhez internet kapcsolatra van szükség. Autóját csatlakoztassa mobil készülékéhez (WiFi vagy Bluetooth internet megosztással) vagy egy tetszőleges WiFi hálózathoz! Minden új gyártású, eredeti Lexus navigációval rendelkező gépkocsihoz három éven át érvényes, ingyenes navigációs térképfrissítés, valamint számos további szolgáltatás jár:

  • Valós idejű forgalom-információ
  • Cyclops traffipax információs rendszer
  • Google Utcakép (ahol elérhető)
  • Hasznos és érdekes helyek (POI)
  • Üzemanyag árak
  •Parkolási infó
  • Időjárás előrejelzés

  További tájékoztatást talál az online navigációs csatlakoztatott szolgáltatások aktiválására itt: https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  A beépített navigációs rendszerek a GPS műholdaktól kapnak adatokat. A LexusLink Multimédia szolgáltatásnak online kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy megkapja a Valós idejű forgalom-információs, Cyclops, Google Utcakép (ahol elérhető), időjárás, üzemanyag és parkolási, valamint online Póid (hasznos és érdekes helyek) funkciók igénybe vételéhez szükséges adatokat.

  A LexusLink Multimédia navigációs online szolgáltatások az első három évben ingyen igénybe vehetők. Ezt követően előfizetés vásárolható. A funkciók használatához internet kapcsolat szükséges, aminek lehetnek további forgalmi költségei. Térkép Frissítés csomagunk az összes térképfrissítést, valamint az azokhoz kapcsolódó online szolgáltatásokat tartalmazza. Előfizetés a Lexus online áruházában vásárolható. Az aktuális árakat megtalálja online áruházba.

  A három éves ingyenes időszak lejárta előtt 30 nappal figyelmeztető üzenet jelenik meg autója fedélzeti multimédiás rendszerének képernyőjén. Megújíthatja Map Care térkép és online szolgáltatás előfizetését a My Lexus ügyfélportálon elérhető eBOLT-ban, 1,2 vagy 3 éves időszakra. A pontos díjakról szintén itt talál információkat.

  Az eBOLT elérhető a fedélzeti multimédia rendszerből vagy az My Lexus portálon keresztül. A My Lexus portálról hozzáférhető eBOLT online áruházban megvásárolhatók a LexusLink Multimédia rendszer által kínált szolgáltatások. Az aktív előfizetések állapotát is ellenőrizheti az eBOLT-ban. Az eBOLT-ban a "Vásárlások" menüpont alatt tekintheti meg aktív előfizetéseit, valamint ezek érvényességi időtartamát.

  A My Lexus ügyfélportálon keresztül vásárolhat szolgáltatásokat. A már meglévő szolgáltatások áttekintéséhez kattintson a "Vásárlások" opcióra!

  A szolgáltatásokat akár azonnal használhatja. A navigációs online csatlakoztatott szolgáltatások engedélyezéséhez nincs más dolga, mint Bluetooth internet megosztással biztosítani az online kapcsolatot telefonjával. Mégis azt javasoljuk, hogy írja be LexusLink / My Lexus felhasználói adatait, és a multimédia rendszert rendelje hozzá saját felhasználói fiókjához! Ezt követően szabadon vásárolhat szolgáltatásokat vagy Térkép frissítés előfizetést a portálról, illetve használhatja a LexusLink alkalmazás "Útvonalküldés" funkcióját.

  A LexusLink alkalmazás és a My Lexus portál ugyanazt a felhasználói fiókot használja. Ha Önnek még nincs fiókja, javasoljuk, hogy töltse le az alkalmazást, és hozzon létre egy fiókot. Fiókot a multimédiás rendszeren keresztül is létrehozhat (a felhasználási feltételeket 14 napon belül el kell fogadnia a My Lexus portál felületén).

  A funkció az autó multimédiás rendszeréből aktiválható. Ne feledje: az autónak internetes kapcsolattal kell rendelkeznie (Bluetooth vagy WiFi internet megosztáson keresztül, vagy akár az otthoni wifi hálózaton keresztül, ha elérhető), mivel a LexusLink Multimédia szolgáltatások internet alapúak. A folyamatot lépésről lépésre ismertetjük az alábbi útmutatóban:

  https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  A navigációs online csatlakoztatott szolgáltatásokra érvényes három éves, ingyenes előfizetés az első csatlakozást követően lép életbe. Ha nem követi ezeket a lépéseket, nem fogja tudni igénybe venni a szolgáltatásokat.

  A WiFi internet megosztás nem az összes új Lexus modellben működik, de Bluetooth-szal az összes új modellnél megosztható az internet.

  A multimédia rendszeren nyomja meg a 'Setup' gombot, majd válassza a 'WiFi', és végül a 'WiFi bekapcsolása' opciót! Válassza ki a hálózatot, írja be a jelszót, és nyomja meg az 'OK'-t! Sikeres csatlakozás esetén megjelenik az üzenet, amely tájékoztatja arról, hogy a navigációs rendszer kapcsolódott a hotspot-hoz. Itt részletes útmutatást talál: https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  1. A multimédia rendszeren nyomja meg a 'Setup' gombot!
  2. Itt kattintson a "Bluetooth" menüpontra!
  3. A lépéseket követve hozza létre a hálózati kapcsolatot!
  4.Okostelefonján engedélyezze a Bluetooth internet megosztást!

  Itt részletes útmutatást talál: https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  Az Apple CarPlay aktiválásához csatlakoztassa iOS készülékét a fedélzeti USB aljzathoz! A fedélzeti multimédia egységen nyomja meg a "Menü" gombot, majd válassza a "Car Play" opciót!

  Az Android Auto aktiválásához, - ha az nincs előre telepítve -, először le kell töltenie az Android Auto alkalmazást telefonjára. Ezt követően csatlakoztassa Android készülékét a fedélzeti USB aljzathoz! A fedélzeti multimédia egységen nyomja meg a "Menu" gombot, majd válassza az "Android Auto" opciót!

  Az "Útvonalküldés" funkció lehetővé teszi, hogy mobiltelefonján előre megkeresse az úti célt és az útvonalat, majd azokat autójára továbbítsa, így előre felkészüljön az utazásra. A funkció olyan, fedélzeti navigációs rendszerrel felszerelt gépkocsiban használható, amelyet hozzárendelt személyes LexusLink felhasználói fiókjához.

  A funkció aktiválásához autóját hozzá kell rendelnie LexusLink fiókjához. Ezt kétféleképpen teheti meg:   

  1. Az autóból:
  - Aktiválja a Bluetooth vagy WiFi internet megosztás!
  - Az autó fedélzeti multimédiás rendszerén nyomja meg a "Setup" gombot!
  -Válassza az "Online" felületet, ott a "Lexus online" opciót!
  - Lépjen a "Meglévő felhasználói fiók" menüpontra!
  - Adja meg LexusLink belépési adatait! Ezután be kell lépnie a LexusLink alkalmazásba vagy a My Lexus portálra. Ott egy "Új eszköz azonosítót találtunk" üzenet fogadja. Erősítse meg, hogy az eszköz melyik autóhoz tartozik.

  2. A LexusLink alkalmazásból
  - Ehhez lépjen be az alkalmazásba, válassza a "Fogaskerék" ikont!
  - Utána válassza a "Beállítások" menüpontot, majd az "Autó" füle!
  - Kattintson a "Multimédiás eszköz regisztrálása" lehetőségre!
  - Kövesse az alkalmazásban megjelenő útmutatás! Figyelem: a párosítási folyamat bizonyos lépéseihez be kell ülni az autóba!

  Itt részletes útmutatást talál: https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  A legújabb MM19-es multimédia rendszerek már képesek a vezeték nélküli térképfrissítésre. Ezen modellek esetében ezt az eBOLT online áruházban kell aktiválni. További információk az alábbi útmutatóban: https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  Ezen kívül manuálisan is frissítheti rendszerét. Ehhez töltse le a frissítéseket a My Lexus portál eBOLT áruházából, másolja át a fájlokat egy pendrive-ra, és azt helyezze be a fedélzeti USB csatlakozóba!

  Útvonal tervezéséhez használhatja a LexusLink alkalmazásban található "Útvonalküldés" funkciót!

  1 Nyissa meg a "Szolgáltatások" fület!
  2. válassza az "Útvonalküldés" opciót!
  3. Kattintson a 'Hova tart?' lehetőségre, és írja be a címet! Szükség esetén a végső úticél mellett akár kilenc köztes állomást is megadhat; ehhez kattintson a '+' gombra!
  4. Ha végzett, kattintson az "Útvonalküldés" opcióra!
  5.Miután beült autójába, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e aktív internet kapcsolattal! Ennek az a legegyszerűbb módja, ha Bluetooth-szal megosztja az internetet okostelefonjával. Amint autója csatlakozott az internetre, letöltheti az útvonalat.
  6. A Multimédia egységben a "Kedvenc úticélok" menüpont alatt megtalálja az előre megtervezett utazást.

  Itt részletes útmutatást talál: https://www.lexus.co.uk/owners/about-my-lexus/my-lexus-portal/#gallery

  A három ingyenes év akkor veszi kezdetét, amikor LexusLink ügyféladatait beírja a fedélzeti multimédia egységbe.

  A három éves ingyenes időszak lejárta előtt 30 nappal figyelmeztető üzenet jelenik meg autója fedélzeti multimédiás rendszerének képernyőjén. Az üzenet hetente ismétlődik. A három éves ingyenes időszak vége előtti 15. naptól kezdve az üzenet minden nap megjelenik. Miután lejárt a három éves ingyenes időszak, az alkalmazás megnyitásakor minden alkalommal üzenet jelenik meg.