1. New Cars
TEGYE KÜLÖNLEGESSÉ A MINDENNAPOKAT!

LEXUS LBX VILÁGPREMIER

Készen áll arra, hogy az új LBX érkezésével minden napja igazán különleges legyen? Fedezze fel, hogy melyik az Önhöz leginkább passzoló egyedi felszereltség! Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg az LBX újdonságiat! Készüljön fel az új kalandokra!

VILÁGPREMIER

AZ LBX-BEN MEGBÚJÓ RÉSZLETEK

A valóban rendkívüli Lexus LBX-ben számtalan új funkció várja, hogy felfedezze őket. Ismerje meg az újgenerációs öntöltő hibrid hajtásláncot, az újragondolt, ugyanakkor továbbra is prémium formai megoldásokat, a biztonsági és multimédiás technológiákat és sok mást!

AZ ÚJ LEXUS LBX

ISMERJE MEG AZ ÚJ, EGYEDI FELSZERELTSÉGEKET!

Minden vásárló számára szeretnénk személyessé tenni a luxust, és ezt testesíti meg az új Lexus LBX öt egyedi felszereltsége. Mindegyiket gondosan terveztük meg, hogy kivételes megjelenést és különleges modellt hozzanak létre, amely igazán passzol az Ön stílusához.

LIMITED EDITION FELSZERELTSÉG

LBX ORIGINAL EDITION

Szeretne részese lenni valami egyedinek, amilyen Ön is? Limitált szériás felszereltségünk, az LBX Original Edition csak rövid ideig érhető el. Rendelje meg elsők között az új LBX Original Editiont!

KIFINOMULT ÍZLÉS

LBX ELEGANT

Értékeli a rendkívüli szépséget, és a kifinomultságot részesíti előnyben? Fedezze fel az Önhöz illő tökéletes párt az új LBX Elegant felszereltséggel melyhez csendes magabiztosság társul.

KIFINOMULT FELSZERELTSÉG

LBX RELAX

Vonzzák a klasszikus stílusok és az időtlen formák, amelyek képesek megtalálni az egyensúlyt a modern technológiákkal és az előremutató kezdeményezésekkel? Tapasztalja meg a személyre szóló luxust az új LBX Relax modellel!

HATÁRTALAN DINAMIZMUS

LBX EMOTION

Mit szólna ahhoz, ha autója tükrözné dinamikus mindennapjait és városi életét? Bemutatjuk a vadonatúj LBX Emotion felszereltséget, amelyet a lendületes életmódot folytató vásárlók számára terveztek.

HATÁRTALAN DINAMIZMUS

LBX COOL

Fejezze ki egyediségét és tűnjön ki a tömegből! Bemutatjuk az új LBX Cool felszereltséget, amely azoknak készült, akik nem félnek kitűnni.

HATÁRTALAN DINAMIZMUS

AZ ÚJ LEXUS LBX COOL

Fejezze ki egyediségét és tűnjön ki a tömegből! Bemutatjuk az új LBX Cool felszereltséget, amely azoknak készült, akik nem félnek kitűnni.

  • TERMÉSZETÉNÉL FOGVA AKTÍV
  • KITŰNIK A TÖMEGBŐL!
  • MINDEN NAPOT KÜLÖNLEGESSÉ TESZ!