1. New Cars
  2. RX
  3. Áttekintés

RX F SPORT DESIGN

SUV

RX - F SPORT DESIGN - SUV
Indulóár
38 200 000 Ft
Finanszírozás alapára
Finanszírozási részletek
  • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)
  • Holttérfigyelő rendszer (BSM)
  • 14" érintőképernyős kijelző
RX - F SPORT DESIGN - SUV
GRAFIT FEKETE (223)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

ÚJ LEXUS RX

HARMADIK GENERÁCIÓS LEXUS SAFETY SYSTEM +

A vadonatúj RX a Lexus Safety System + legújabb, 3. generációja által felvonultatott fejlett, aktív biztonsági és vezetőtámogató rendszerek előnyeit élvezi, amelyeket a balesetveszély még hatékonyabb felismerése érdekében továbbfejlesztettünk és további funkciókkal láttunk el. Ezek közé tartozik a proaktív vezetési asszisztens kormányrásegítéssel és az új éberség figyelő monitor, amely érzékeli a vezető fáradtságának vagy figyelmetlenségének jeleit. Ezenkívül a proaktív vezetési asszisztens az elülső kamerát használja a kanyar szögének meghatározására, és beállítja a kormányzási erőt, amikor közeledik a kanyar.

ÚJ ORSÓ FORMÁJÚ TEST / JELLEGZETES HŰTŐRÁCS / TRIPLA-LED FÉNYSZÓRÓK

Az elektrifikáció felé haladva tervezőink vállalták azt a kihívást, hogy integrálják az új „orsó formájú test” formai identitást az új RX megjelenésébe. Ez a hűtőrács karosszériába való nagyobb beolvadását eredményezte, amely érezteti az autó elektrifikált hajtását és szembetűnővé teszi az alacsony súlypontot. A kompaktabb és karcsúbb fényszórók, a légbeömlők és a szélesebb nyomtáv (15 mm) tovább erősítik a stabil, magabiztos megjelenést. Karcsúbb, élesebb és vízszintesebb kialakításával a lenyűgöző, háromprojektoros LED fényszórók a BladeScan® adaptív távfény-vezérléssel (AHS) igazán kifinomult megjelenést biztosítanak.

DIRECT4 / E-FOUR TELJESÍTMÉNYVEZÉRLÉS

Az RX 500h erőátvitelét a DIRECT4, egy új, exkluzív Lexus hajtási technológia vezérli. Ez a fejlett, új rendszer minden vezetési helyzetben folyamatosan egyensúlyba hozza az erőt és a nyomatékot az első és a hátsó tengely között, pontosabban, mint azt bármely mechanikus rendszer valaha is meg tudná tenni. A DIRECT4 az út és a kormánykerék között jobb kommunikációt, nagyobb stabilitást és kiváló menetdinamikát biztosít nagy tempónál. Az új RX 350h és RX 450h+ modellekben megtalálható E-FOUR elektromos összkerékhajtási rendszert továbbfejlesztették, így az 54 lóerős hátsó elektromotor folyamatosan üzemel, így nagyobb nyomatékot és nagyobb tapadást biztosítva.

RX GALÉRIA

360°-os forgatás

Teljes képernyős nézet Bezárás