flagship finish desktop

KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

EGY ZÁSZLÓSHAJÓ MINŐSÉGE

Amikor a Lexus 1989-ben bemutatta az első LS modellt, a tökéletes kidolgozás és minőség iránti elkötelezettségünk teljesen átformálta mindazt, amit az emberek a luxusautóktól elvártak.

AZ LS-SZÍNVONAL

A minden ízében különlegesnek számító LS a kidolgozás, a figyelmesség és az elkötelezettség jelképévé vált. A magával ragadó teljesítményt, az innovációt és az időtlen stílust harmonikusan egyesítő autót arra terveztük, hogy igazán különleges és megragadó élményt nyújtson.

Az LS-t minden szempontból még tökéletesebbé formáltuk, amivel a Lexus teljes kínálatában a kézműves kidolgozás és a hibátlan minőség új szintjét honosítottuk meg.

    takumi flagship craft the ls standard

KÜLÖNLEGES FELÜLETEK

 •     takumi flagship craft exceptional finish 01

  KÜLÖNLEGES FELÜLETEK

  A JAPÁN KULTÚRA IHLETÉVEL

  Az LS dekorációjával visszatértünk gyökereinkhez. A japán kultúrából merítve egészen újszerű burkolatokat készítettünk, s a tradicionális megoldásokat fejlett gyártási technológiákkal kombinálva lélegzetelállító hatást értünk el.

  A kabinvilágítást a japán lampionok ihlették, a kartámaszok pedig könnyedén lebegni látszanak az ajtópanelek mellett.

 •     takumi flagship craft exceptional finish 02

  KÜLÖNLEGES FELÜLETEK

  MESTERI FAMUNKA

  Bár az LS a leginnovatívabb autóépítési technológia megtestesülése, egyben olyan hely is, aminek hangulatát a természetes anyagok határozzák meg, kellemes nyugalmat és utánozhatatlan stílust teremtve az utastérben.

  A kifinomult famegmunkáló és lézeres metszési technológiákkal figyelemre méltó mintázatokat alkothatunk. Ön három különleges kidolgozás közül választhat, amelyek legtapasztaltabb kézműveseink, a Takumik gondos munkájával készülnek.

KIRIKO ÜVEG

A fény és az árnyék folyton változó, éteri játéka adta az ötletet, hogy egy híres Kiriko üvegművészt kérjünk fel a közös munkára.

És hogy mi született ebből? Egy elképesztő hatású dekorációs betét, ami meghitt, mégis lélegzetelállítóan látványos enteriőrt varázsol a vezető és utasai köré.

KÉZZEL KÉSZÍTETT BURKOLATOK

 • KÉZZEL KÉSZÍTETT BURKOLATOK

  ORIGAMI ELEGANCIA

  A Takumi mestereink által megalkotott, és az origami legszebb japán hagyományait idéző, kézi munkával készített utastéri burkolatok igazi mesterművek.

  A gyönyörű háromdimenziós mintázat hajtásai a Lexus 'L' motívumát adják vissza, és egészen másféle hatást keltenek nappal, mint este, amikor a gondosan kialakított szövetfelületen megváltozik a fény és az árnyék hatása.

 •     takumi flagship craft hand pleated trims 03
      takumi flagship craft hand pleated trims 02

  AMIKOR A NAP LESZÁLL, A SZÖVETBURKOLAT EGÉSZEN ÁTALAKUL. NAPPAL A TERMÉSZETES FÉNY SUGARAI, ÉJSZAKA PEDIG A KABINVILÁGÍTÁS FÉNYEI JÁTSZANAK A GEOMETRIKUS FELÜLETEKEN.

KÉNYELEMRE TERVEZVE

A luxus új színvonalának megteremtése nem egyszerűen arról szól, hogy még több kifinomult rendszert kell zsúfolni egy autóba. Inkább a holisztikus szemlélet a lényeg: az új LS esetében ehhez a japán vendégszeretet tradícióit összefoglaló 'Omotenashi' elvből merítettünk ihletet.

A tökéletes összhatás érdekében olyan utasteret alakítottunk ki, ami kifejezetten barátságos hangulatú és szinte körülöleli az utasokat, ugyanakkor késlekedés nélkül, ösztönösen reagál a vezető igényeire.

    takumi flagship craft crafted for comfort 02

KÉNYELEMRE TERVEZVE

MINDEN RÉSZLETÉBEN LUXUSSZÍNVONALÚ

Az LS hátsó ülése igencsak hívogató: olyan hely, ahol Ön kényelmesen hátradőlhet és kisimulhat. A fűthető-hűthető ülések még Shiatsu masszázzsal is kényeztetik, a lábtér mérete pedig egyszerűen lenyűgöző - nagyobb, mint bármelyik eddigi LS modellben.

Ha kívánja, hátradönthető ülést is választhat. A 48 fokig dönthető háttámla relaxált utazást kínál, de a támlát akár 24 fokos szögbe is állíthatja, így könnyű ki- és beszállás.