LEXUS CONNECTIVITY

A megújult RX modell Apple CarPlay és Android Auto* (összefoglaló nevén: Lexus Connectivity) kapcsolódási lehetőséget kínál, amit érintőképernyős és érintőpados megoldások egészítenek ki.

* Az Android Auto™ alkalmazás a Google Play-ben Magyarországon jelenleg nem elérhető. A Lexus nem felel az Android Auto szolgáltatásért.


 

 
  RX CarPlay
Winter Image RX

AJÁNDÉK TÉLI SZERELTKERÉK SZETT

MINDEN MEGÚJULT RX ÉS RX L MODELLÜNK
MELLÉ TÉLI-KERÉKSZETTET ADUNK

A Lexusnál az Ön biztonsága a téli időszakban is kiemelten fontos, ezért minden megújult RX és RX L modellhez ajándék télikerék szettet adunk szeptember 30-ig.

További információk:
Az ajánlat tartalmazza az alumínium felnit, a téli gumit és a keréknyomás jeladót, összeszerelve, használatra készen, de nem tartalmazza a járműre szerelés költségét. Az ajándékba adott felni átmérője 18”-os. A promóció minden 2019. július 1. és szeptember 30. között értékesített, megújult RX és RX L modellre érvényes. További, az árlistán említett promócióval* összevonható. A csomag értéke (mérettől és gumiabroncs márkától függően) bruttó 730 000 forint és 771 600 forint között van. A kerekek a készlettől és az autó felszereltségi szintjétől függően Bridgestone, Michelin, Continental, Nokian vagy Yokohama téli gumiabronccsal lehetnek felszerelve, ezek közül választani nem lehet.

*Flottabeszerzés esetén nem érvényes az ajánlat.

PILÓTAÜLÉS

A megújult RX L modell harmadik üléssora kétállású, így még nagyobb lehet a lábtér, ha szükséges. Emellett a második üléssor pilótaüléseket kapott, így a harmadik sor lábtere 95 mm-rel nagyobb, amitől az utastér a hátsó sorban ülők számára is tágasabb és kényelmesebb.


 

 
  RX Seats

BLADESCAN TYPE AHS

Az RX most is világelső technológiával jelentkezik: ez a BladeScan Type AHS, aminek lényege, hogy a LED forrásból eredő fény két, nagy sebességgel forgó tükörpengére vetül, majd egy lencsén át világítja meg az úttestet. Mivel a rendszer könnyebben ki tudja terjeszteni a fényszóró hatótávolságát, olyan pontokat is meg tud világítani, amelyek a hagyományos rendszerekkel nehezen láthatók. Ilyen például az útpadka, ezért a vezető jóval hamarabb felismeri a gyalogosokat és a közúti jelzőtáblákat anélkül, hogy a más járművezetőket, vagy az ellenkező irányba haladókat vakítaná. Az éjszakai gyalogosfelismerés hatótávja menetirányban a korábbi 32 méterről 56 méterre nőtt.


 

 
  RX Led

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI