Winter Image pre MC RX

AJÁNDÉK TÉLI SZERELTKERÉK KUPON

A Lexusnál az Ön biztonsága a téli időszakban is kiemelten fontos, ezért 2019. december 31-ig minden készletes, ráncfelvarrás előtti RX 450h modellhez ajándék 400.000 forint értékű télikerék kupont adunk.

További információk:
Az ajánlatban szereplő „virtuális kupon” kizárólag a Lexus Márkakereskedésekben elérhető téli szereltkerék szettek, adott járműhöz történő vásárlása esetén, a jármű vásárlással egy időben, maximum bruttó 400.000 Ft értékben vehető igénybe. A „virtuális kupon” készpénzre nem átváltható, illetve más termék vásárlására nem használható fel. A promóció minden 2019. október 1. és 2019. december 31. között nem gyártásból rendelt, tehát készletről elérhető RX 450h modellre érvényes. További, az árlistán említett promócióval összevonható (flottabeszerzés esetén nem érvényes az ajánlat). A kerekek a készlettől és a kerék méretétől függően Bridgestone, Michelin, Continental, Nokian vagy Yokohama téli gumiabronccsal lehetnek felszerelve, ezek közül választani nem lehet.

ISMERJE MEG AZ RX MODELLT

Merész, hangsúlyos vonalú karosszériája mögött páratlan kényelem, helykínálat és fényűzés várja az utasokat. Egyetlen hagyományos crossover sem kínál ilyen színvonalú kidolgozást. A benzines és hibrid hajtásláncokkal egyaránt megrendelhető RX modellt teljes mértékben személyes igényeire szabhatja.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Rugalmasan alakítható belső tér

   Az RX modell tágas utasteret és akár négy nagyméretű bőrönd elhelyezésére alkalmas csomagtartót kínál. A hátsó ülések részlegesen hátradönthetőek, ebben az esetben a középső kartámasz vizszintes marad.

  • Ötcsillagos biztonság

   A Lexus RX maximális, ötcsillagos minősítést ért el az Euro NCAP vizsgálatán. A vizsgált területek mindegyikén bőven túlszárnyalta az ötcsillagos szinthez minimálisan szükséges teljesítményt, s ezzel a Lexus szabadidőautója a kategória egyik legbiztonságosabb képviselője lett.

  • Összkerékhajtás

   Az RX 450h AWD modell E-FOUR összkerékhajtási rendszere zökkenőmentes teljesítményleadást és kemény terepen is magabiztos tapadást kínál. Az innovatív E-FOUR hajtáslánc 50 kW-os elektromotorja szükség esetén azonnal hajtóerőt küld a hátsó kerekekre.

  • Panoráma napfénytető

   A gyári beépítésű extraként megrendelhető, nagyméretű panoráma napfénytető kellemes szabadságérzetet ad, növeli a fejteret és ragyogó napfénybe borítja az RX utasterét. A nyitható elülső üvegpanelnek köszönhetően a friss levegő élményéről sem kell lemondania, ha pedig túl erősen süt a nap, egy gombnyomással elhúzhatja az árnyékolót.

  • Csekély károsanyag-kibocsátás

   Full hibrid technológiájának, lenyűgözően gazdag alapfelszereltségének és gazdag opciós kínálatának (köztük az F SPORT kivitelnek) köszönhetően Ön is könnyen összeállíthatja a saját igényeinek megfelelő RX modellt.

ISMERJE MEG A LEXUS RX MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI