ISMERJE MEG AZ RX MODELLT!

Merész, hangsúlyos vonalú karosszériája mögött páratlan kényelem, helykínálat és fényűzés várja az utasokat. Egyetlen hagyományos crossover sem kínál ilyen színvonalú kidolgozást. A benzines és hibrid hajtásláncokkal egyaránt megrendelhető RX modellt teljes mértékben személyes igényeire szabhatja.

RX Key Features
 • Rugalmasan alakítható belső tér

  Az RX modell tágas utasteret és akár négy nagyméretű bőrönd elhelyezésére alkalmas csomagtartót kínál. A hátsó ülések részlegesen hátradönthetőek, ebben az esetben a középső kartámasz vizszintes marad.

 • Ötcsillagos biztonság

  A Lexus RX maximális, ötcsillagos minősítést ért el az Euro NCAP vizsgálatán. A vizsgált területek mindegyikén bőven túlszárnyalta az ötcsillagos szinthez minimálisan szükséges teljesítményt, s ezzel a Lexus szabadidőautója a kategória egyik legbiztonságosabb képviselője lett.

 • Összkerékhajtás

  Az RX 450h AWD modell E-FOUR összkerékhajtási rendszere zökkenőmentes teljesítményleadást és kemény terepen is magabiztos tapadást kínál. Az innovatív E-FOUR hajtáslánc 50 kW-os elektromotorja szükség esetén azonnal hajtóerőt küld a hátsó kerekekre.

 • Panoráma napfénytető

  A gyári beépítésű extraként megrendelhető, nagyméretű panoráma napfénytető kellemes szabadságérzetet ad, növeli a fejteret és ragyogó napfénybe borítja az RX utasterét. A nyitható elülső üvegpanelnek köszönhetően a friss levegő élményéről sem kell lemondania, ha pedig túl erősen süt a nap, egy gombnyomással elhúzhatja az árnyékolót.

 • Csekély károsanyag-kibocsátás

  Full hibrid technológiájának, lenyűgözően gazdag alapfelszereltségének és gazdag opciós kínálatának (köztük az F SPORT kivitelnek) köszönhetően Ön is könnyen összeállíthatja a saját igényeinek megfelelő RX modellt.

rx reveal lexus news

MEGÉRKEZETT A HÁROM ÜLÉSSOROS LEXUS RX 450h

FEDEZZE FEL A LEXUS RX MODELLT!

A világ első luxus-szabadidőjárművének gyártójától származó, negyedik generációs RX mindenütt a figyelem középpontjába kerül. Az RX kívül-belül rácáfol a SUV-modellekkel kapcsolatos előítéletre. Egyszerűen lenyűgöző az autó gyártási minősége és a kézműves megmunkálása, akárcsak a részletekbe menő figyelem és az úttörő biztonsági technológia. Fedezze fel a Lexus RX modellt, ezt az igazán különleges crossovert!

ISMERJE MEG A LEXUS RX MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

Next steps

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI