LEXUS RX 450h

A Lexus RX nemcsak harmonikus megjelenésével bűvöli el Önt, hanem vezetni is kivételes élmény. Az RX 450h öntöltő hibrid változatban érhető el, mely dinamikus külsővel ellátott F SPORT kivitelben is rendelhető. Az utastérben a világ legfejlettebb technológiái kínálják a konnektivitás új szintjét, miközben a Lexus Safety System + megnyugtatóan védi az utasokat.

 •     2019 lexus rx key features
  • Merész dizájn

   A legújabb Lexus-dizájnt megtestesítő RX a korábbinál is kifinomultabb hűtőrácsot, karcsúbb LED fényszórókat és L-alakú LED hátsó világítást kapott. Az autó hátsó részén látványos megoldás a sötétített, krómmal keretezett C-oszlop, ami olyan hatást kelt, mintha a tető az autó fölött lebegne.

  • Takumi kézműves mestermunka

   Híres kézműves mestereink tudását és aprólékos munkáját dicsérik az új RX precízen varrott bőrkárpitjai és "Takumi"-megmunkálású anyagai, amelyek a modern elegancia és a kifinomultság aurájával töltik meg az utasteret.

  • Lelkesítő teljesítmény

   Ha az úttörő RX 450h öntöltő hibridet választja, az új modell volánja mögött ülve mindig lenyűgöző vezetési élményre számíthat.

  • Képzeletgazdag technológia

   A nagyméretű, 12,3 colos multi-információs érintőképernyőt most még ösztönösebben használhatja, sőt az Apple CarPlay és Android Auto rendszereken keresztül néhány kedvenc okostelefonos alkalmazását is kezelheti a képernyőn.

  • Biztonság

   A Lexus Safety System + csomag a legmodernebb védelmi rendszereket tartalmazza: az ütközést megelőző biztonsági rendszer immár éjszaka is képes érzékelni a gyalogosokat és nappali világításnál a kerékpárosokat is felismeri; a sávkövető asszisztens segít a kormányzásban; a BladeScan Type adaptív távfényvezérlő rendszer (AHS) segítségével tisztábban és messzebbről felismerhetők a gyalogosok és az útjelzések; az útjelzőtábla-felismerés (RSA) azonosítja a forgalmi táblákat, és megjeleníti azokat a multi-információs kijelzőn; a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika pedig nemcsak a beállított tempót, hanem a követési távolságot is tartja.

  • F SPORT

   Ha valami még különlegesebbre vágyik, ismerje meg az RX F SPORT felszereltségét, amelynek egyediségét olyan megoldások hangsúlyozzák ki, mint a Fekete, Fekete/Fehér vagy Lobbanó Vörös F SPORT bőrkárpitozás. A ’integrált habosítással' készített exkluzív ülések kiváló oldaltartást kínálnak, az alumínium dekorációs betétek pedig jól illenek a gyönyörűen kidolgozott kormánykerékhez, amit legendás LFA szupersportkocsink ihletett. A perforált bőrrel bevont F SPORT váltókar és a hasonló kivitelű kormánykerék mellett alumínium pedálok teremtenek sportos hangulatot az utastérben.

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK

LEXUS LÍZING AJÁNLATOK VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Teljes körű autópark kezelés áfa visszaigényléssel, tervezhető költségekkel és csökkenő adminisztrációval.

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

A HIBRID, MELY EGÉSZEN A MARSIG JUTOTT

A világ legmegbízhatóbb hibrid technológiáját már 1,5 millió ember használja, akik együttesen annyit autóztak vele, hogy az megfelel a Föld-Mars távolságnak oda-vissza - méghozzá több mint ezerszer. Íme a hibrid, mely egészen a Marsig jutott

TÁGAS ÉS KIFINOMULT

A Lexus SUV-modellek számára új mércét jelentő legújabb RX minden eddiginél élvezetesebben vezethető. Az Auto Express Driver Power díját is elnyerő autó mindenben a legjobbat kínálja, legyen az a fényűzés, a térkínálat vagy a gondosan kidolgozott, zajtalan utastér.

FEDEZZE FEL AZ RX MODELLT!

Kifinomult dizájn. Hibátlan kidolgozás. Modern hajtásláncok. Úttörő biztonsági rendszerek és rengeteg új generációs technológia. A megújult RX mindent tud, ami egy luxus SUV-től elvárható. Minderről többet is megtudhat itt - utána pedig tapasztalja meg mindezt személyesen!

ISMERJE MEG AZ RX MODELLT!

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg az RX személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

FEKETE (212)

FEKETE F SPORT BŐR

Naguri alumínium betétekkel (LC25)

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST