1. New Cars
  2. Design
A VADONATÚJ NX

FORMATERV

AZ NX FORMAI FILOZÓFIÁJA

Az új Lexus NX egy új evolúciós korszak kezdetét jelöli, amely megmutatja, hogyan újulhat meg a formanyelv, miközben hű marad az eredeti, merész és kifinomult formákat, valamint csúcstechnológiát ígérő filozófiához. Az eredeti NX avantgárd stílusa megmaradt, de a formákat tovább csiszolták, hogy még érettebb és kifinomultabb benyomást keltsen az autó. A dinamikát és mozgékonyságot sugalló arányok rögtön erős érzelmeket váltanak ki. A funkcionális szépség pedig a letaglózó megjelenés és a menetkomfort, a stabil kormányzás, valamint a kiváló teljesítmény elegyeként segít még jobban átélni minden pillanatot.

AZ NX FORMAI FILOZÓFIÁJA

MERÉSZ BELÉPŐ

A keskenyebb, kisebb méretű hűtőrács fejlesztésénél az autó dinamizmusának kihangsúlyozását tartották szem előtt. A kecsesebb, U-alakú elemek kialakítása művészi mintázatot alkot. A részletgazdagon kidolgozott, L betűt formázó nappali menetfények a LED fényszórókkal karöltve éles, letisztult megjelenést eredményeznek.

AZ NX FORMAI FILOZÓFIÁJA

LENYŰGÖZŐ RÉSZLETEK

Az egységet alkotó hátsó lámpatest fejlett formai megoldása nem csupán magával ragadó, hanem aerodinamikai szempontból is hatékony. A búrán elhelyezett bordázat csökkenti a légnyomás-változások hatását és kiváló stabilitást nyújt vezetés közben. A hátsó lökhárítót körbeölelő alsó szoknya mélységet ad az elemnek, amivel tovább erősíti a sportos, dinamikus megjelenést.
AZ NX FORMAI FILOZÓFIÁJA

MERÉSZ FORMATERV

A kontrasztos elemek kombinációjának köszönhetően a formaterv minden szemszögből más benyomást kelt. Az ügyesen kidolgozott karaktervonalak és a hosszúkás, sportautókra emlékezetető motorháztető magabiztos kiállást kölcsönöz az új NX-nek. Mindegy, hogy álló helyzetben vagy éppen mozgásban van, azonnal érezni fogja az autó egyedi megjelenésén keresztül sugárzó magabiztosságot és kifinomultságot.
AZ NX FORMAI FILOZÓFIÁJA

KAPCSOLATBAN VAN AZ ÚTTAL

A kiszélesített kerékjárati ívek nagyobb, akár 20” keréktárcsáknak is tökéletesen megfelelnek. A feketére fényezett, teljesítményt sugárzó 10 küllős keréktárcsák a városi kifinomultság összetéveszthetetlen megjelenését nyújtják.

VADONATÚJ NX GALÉRIA

Fedezze fel részletesebben is a vadonatúj NX funkcionális szépségét, melyet a fejlett technológia és a divat inspirált.

IRATKOZZON FEL A VADONATÚJ NX HÍRLEVELÉRE!