1. Electrified
  2. Plug-In Hybrid
  3. How It Works
PLUG-IN HYBRID

HOGYAN MŰKÖDIK A LEXUS PLUG-IN HIBRID RENDSZERE?

Az új Lexus NX 450h+ lemezei alatt kapott helyet az első Lexus plug-in hibrid hajtáslánc. De mit is jelent pontosan, hogy plug-in hibrid, és milyen előnyökkel járhat, ha ilyen rendszer hajtja az autóját?

LEXUS PLUG-IN HIBRID

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A PLUG-IN HIBRID HAJTÁS?

A plug-in hibrid meghatás ideális megoldást kínál azok számára, akik a legjobb egyensúlyt szeretnék az elektromos és a benzin motorok teljesítménye között. Élvezze az üzemanyag-megtakarítást és a környezetbarát vezetést akár 135 km/h sebességgel! Az NX 450h+ lítium-ion akkumulátorának töltése egyszerű, és a nagy teljesítményű benzinmotor jelenléte csökkenti a "hatótávolság-szorongást".
LEXUS PLUG-IN HIBRID

MIT JELENT, HOGY PLUG-IN HIBRID?

A plug-in hibrid (PHEV) modellek benzinmotorral (vagy más márkák esetében dízelmotorral) és elektromotorral is rendelkeznek. A plug-in hibrid járművek akkumulátora nagyobb, mint az öntöltő hibrideké, de kisebb, mint a teljesen elektromos autóké. Az új Lexus NX 450h+ plug-in hibrid lehetővé teszi, az akár 64 km-es tisztán elektromos hatátávot - elképesztő finomsággal és erőteljes gyorsulással. Amikor az akkumulátor lemerül, az öntöltő hibrid hajtás lép működésbe verhetetlen hatékonyságot biztosítva.

 

Vegye át az irányítást, és fedezze fel a vadonatúj NX minden részletét! Online utazásunkon az Ön kezében van az irányítás.

TAPASZTALJA MEG A VADONATÚJ NX MODELLT!

LEXUS PLUG-IN HIBRID

HOGYAN TÖLTHETEK EGY PLUG-IN HIBRIDET?

A plug-in hibrid modellek kisebb akkumulátorral rendelkeznek, mint a tisztán elektromos autók, ami azt jelenti, hogy gyorsan feltölthetők akár otthon, akár az egyre több helyen megtalálható nyilvános töltőpontok valamelyikén. Otthon csatlakoztathatja őket szabványos hálózati aljzathoz vagy - a gyorsabb töltés érdekében - használhat Lexus fali töltőt is.

LEXUS PLUG-IN HIBRID

MILYEN ÉRZÉS EGY PLUG-IN HIBRID VEZETÉSE?

Vezetési stílustól függetlenül a plug-in hibri modellek, mint az NX 450h+, mindenképpen lenyűgöző élményt nyújtanak. Az első Lexus plug-in hibrid arany középutat kínál a menetkényelem és a dinamizmus között, amely tükrözi az „Élje át a pillanatot” filozófiánkat. Tisztán elektromos (EV) üzemmódban lenyűgöző csendességet kínál, és amikor szükség van rá, a benzinmotor tökéletesen zökkenőmentesen kapcsolódik be a hajtásba, hogy a magasabb sebességtartományokban egy hagyományos benzines viselkedését produkálja. Az utazás így mindenekelőtt pihentető és egyenletes lesz. Ugyanazt a magabiztosságot, erőt és izgalmat érezheti, mint amit az összes Lexus volánja mögött.