•     UX Key features desktop bw
  • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

   Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

  • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

   Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

  • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

   A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

  • FOKOZOTT BIZTONSÁG

   A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

  • MESTERMUNKA

   Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁSÚ MODELLEK

ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁS

Íme a Lexus UX öntöltő hibrid hajtású modell, mely képes az utazással töltött idő átlagosan 50 százalékában elektromos hajtással haladni. Az akkumulátor minden, autózással töltött percben töltődik. Nem csak menet közben, hanem megálláskor vagy lassításkor is, hiszen a regeneratív fékezési rendszer ilyenkor még több energiát tud visszanyerni.

FEDEZZEN FEL ÚJ HORIZONTOKAT

A Lexus UX a márkára jellemző innovatív luxust és biztonságot olyan csomagolásban kínálja, ami hatásosan ötvözi a merészen újszerű dizájn-megoldásokat és az ultra-hatékony hajtási módokat. A dinamikus UX gyorsaságra, élvezetes autózásra és kellemes utazásra született.

FEDEZZE FEL A UX MODELLT!

 • FEDEZZE FEL A UX MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja!

    Landscape 1920x1080 upgrade to the latest software

LEXUS MULTIMÉDIA SZOFTVERFRISSÍTÉS

HASZNÁLJA A LEGFRISSEBB SZOFTVERT

Kérje a legfrissebb szoftvert autójához, amivel csatlakoztathatja mobiltelefonját és vezessen illetve navigáljon kényelmessebben és nagyobb élvezettel!

KOMPAKT ÉS RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS

Az új Lexus UX crossover maximális, 5 csillagos besorolást kapott a járművek biztonságát vizsgáló 2019-es Euro NCAP teszten.

NCAP

Az UX nemcsak merész dizájnjával és összetéveszthetetlen stílusával emelkedik ki a mezőnyből, hanem azzal is, hogy ez az egyik legbiztonságosabb autó a vezető és az utasok számára (96 százalékos eredmény a felnőtt utasok, 85 százalékos eredmény a gyermek utasok védelme terén). Az UX az egyik legmagasabb pontszámot érte el az új, jóval szigorúbb 2019-es értékelés alapján, és a kategória legjobbjának bizonyult a gyalogos- és kerékpáros-gázolásokat vizsgáló Automatikus Vészfékezés teszten (82 százalékos eredmény a sérülékeny közlekedők védelme terén).

MARADJON KAPCSOLATBAN - ÉS AZ ÉLET KELLEMESEBB LESZ!

Maradjon mindig kapcsolatban autójával a Lexus Link alkalmazás segítségével, és ismerje meg mindig rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, amelyek révén nyugodtan, pénzt és időt megtakarítva használhatja járművét.

    LEX NXH MY22 0003

ÉLJE ÁT A PILLANATOT!

IRATKOZZON FEL AZ ÚJ NX HÍRLEVELÉRE!

Merész formák, átütő erejű öntöltő és plug-in hibrid hajtásláncok, lélegzetelállító teljesítmény, amely minden pillanatban többet és többet kínál. Az új Lexus NX mindent túlszárnyal!

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST