v11 2018 lexus ux hero

LEXUS UX

KOMPAKT CROSSOVER VILÁGPREMIER

Ismerje meg új, kisméretű SUV-modellünket!

ÚJ HORIZONT TÁRUL FEL

A 2018-as Genfi Autószalonon mutatkozott be Lexus UX kompakt crossover. Merész SUV-hangulatú dizájnjával és egy ferdehátú modell agilis irányíthatóságával az UX új lendülettel tölti fel az elegáns nagyvárosi életstílust.

UX BEMUTATÓ FILM

2018 lexus ux key features
 • SUV-STÍLUS

  Stílusos és különleges külső dizájnjával az UX egyedülálló jelenségnek számít saját kategóriájában, miközben "sűrített" formavilága egyszerre sugall tágasságot és biztonságérzetet.

 • SZÉLES LÁTÓMEZŐ

  A vezető köré formált cockpithoz magas üléshelyzet társul, ahonnan extra széles kilátás nyílik az autó előtti forgalomra.

 • EGY FERDEHÁTÚ MODELL IRÁNYÍTHATÓSÁGA

  Ez az első Lexus, ami az új GA-C globális platformra épül, amely rendkívül szerkezeti szilárdságot és alacsony tömegközéppontot – ennek révén pedig agilis, a ferdehátú modelleket idéző vezetési élményt – biztosít.

 • FÉNYŰZŐ UTASTÉR

  Az utastérben magától értetődik a Lexus kézműves kidolgozási minősége. Az UX új kárpitozási stílusait a japán papír textúrája és a tradicionális sashiko varrási technika ihlette.

 • ÖNMAGÁT TÖLTŐ HIBRID

  Az UX 250h változat új, negyedik generációs hibrid hajtása nemcsak takarékosabb, hanem erőteljesebb is. Készüljön fel rá, hogy ezek után megváltoznak majd a hibridekkel szemben támasztott elvárásai!

 • 2,0 LITERES BENZINMOTOR

  Az UX 200 változatot egy új, magasabb termikus hatásfokkal működő 2,0 literes benzinmotor hajtja, amihez egy új fejlesztésű Direct Shift fokozatmentes sebességváltó csatlakozik.

 • HIBRID HAJTÁS VAGY BENZINMOTOR

  Az UX modellben két új hajtáslánc is bemutatkozik: az egyik az UX 250h negyedik generációs hibrid rendszere, a másik pedig az UX 200 új, 2,0 literes benzinmotorja.

 • 2018 lexus ux portrait go beyond

  LEXUS UX

  TÚLMUTAT A CROSSOVERES RUTINON

  Határozott erőt sugalló, merész nagyvárosi dizájnjával a vadonatúj Lexus UX minden eddigi megszokást megkérdőjelez. Ha oldalról pillantunk rá, egy letisztult és dinamikus vonalakkal megrajzolt karosszériát látunk.

  Elölnézetből a különleges hűtőrács uralja a képet, amelynek izgalmas hálómintázata a Lexus emblémától kifelé haladva fokozatosan változik, míg eléri a nyílhegy alakú nappali menetfényekkel hangsúlyossá formált, tripla LED-es fényszórókat.

  Az innovatív megoldásokat kereső dizájnerek sok újszerű aerodinamikai ötletet dolgoztak ki; például a hátsó lámpatesten elhelyezett apró szárnyat, ami oldalszélben segít stabilizálni az autót, vagy a lépcsőzetes kerékjárat-szélesítést, ami kanyarodáskor javítja az autó irányíthatóságát

 • 2018 lexus ux portrait embrace japanese

  LEXUS UX

  A JAPÁN KÉZMŰVESSÉG ÉS DIZÁJN HAGYOMÁNYAIVAL

  A vadonatúj Lexus UX crossover megalkotásakor kreatív tervezőink eltörölték a külső és belső dizájnt elválasztó határokat.

  Ez az ötlet a vezetőülésben érvényesül a leglátványosabban, ahol úgy tűnik, mintha a műszerfal a szélvédőn át a motorháztetőn folytatódna. E trükkös hatás lehetővé teszi, hogy a vezető jobban érzékelje az autó méretét, s így könnyen manőverezhessen a városban - amiben az is segít, hogy az UX modellből kiváló kilátás nyílik.

  A ‘sashiko’ bőrkárpitokat Takumi mesterek varrják, méghozzá olyan öltésekkel, amit a judo- és kendo-ruhák megerősítésére használnak. Az UX modellhez olyan kárpitozás is rendelhető, ami a japán otthonokban gyakran látható ‘shoji’ tolóajtók papírborításának finom mintázatát idézi.

 • 2018 lexus ux portrait seek new

  LEXUS UX

  ERŐ ÉS BIZTONSÁG: AZ UX ÚJ IRÁNYT MUTAT

  A teljesen új tervezésű karosszériának és futóműnek köszönhetően az UX szerkezete szilárd, tömegközéppontja pedig alacsonyra került, így a crossover lendületesen és élvezetesen vezethető. Ehhez két hajtáslánc adhatja az erőt: az egyik az UX 250h változat csekély károsanyag-kibocsátású, összkerékhajtással is párosítható hibrid technológiája, a másik pedig az UX 200 élénk benzinmotorja.

  A rengeteg innovatív technológiával, többek közt panoráma monitorral és világszínvonalú Mark Levinson® Premium Surround hangrendszerrel felszerelt UX modellekben alapfelszereltség a Lexus Safety System + csomag. Ennek része a gyalogosészlelővel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszer, a sávtartó és sávkövető asszisztens, az éjszaka jobb látási viszonyokat biztosító adaptív távfény-vezérlés és az autó sebességét az előtte haladó járműhöz igazító adaptív sebességtartó automatika.

A GENFI MOTORSHOW SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

Next steps