LEXUS LÍZING AJÁNLATOK VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Teljes körű autópark kezelés áfa visszaigényléssel, tervezhető költségekkel és csökkenő adminisztrációval.

ISMERJE MEG AZ UX-ET!

A Lexus látványos hűtőmaszkjával és sportos megjelenésével az UX friss, merész megközelítést hoz a crossoverek világába. A belső tér is ugyanilyen izgalmas, itt a formatervezés a japán "engawa" építészeti koncepción alapul, amelynél a külső és belső tér közötti átmenet szinte észrevétlen. Tökéletesen otthon érezheti magát a tágasság- és biztonságérzetet kínáló, vezetőközpontú luxuskörnyezetben.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG GAZDAGON FELSZERELT MODELLJEINKET!


 

 
  UX Key features desktop bw
 • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

  Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

 • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

  Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

 • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

  A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

 • FOKOZOTT BIZTONSÁG

  A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

 • MESTERMUNKA

  Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁSÚ MODELLEK

ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁS

Íme a Lexus UX öntöltő hibrid hajtású modell, mely képes az utazással töltött idő átlagosan 50 százalékában elektromos hajtással haladni. Az akkumulátor minden, autózással töltött percben töltődik. Nem csak menet közben, hanem megálláskor vagy lassításkor is, hiszen a regeneratív fékezési rendszer ilyenkor még több energiát tud visszanyerni.

FEDEZZE FEL A UX MODELLT!

 • FEDEZZE FEL A UX MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja!

KOMPAKT ÉS RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS

Az új Lexus UX crossover maximális, 5 csillagos besorolást kapott a járművek biztonságát vizsgáló 2019-es Euro NCAP teszten.

NCAP

Az UX nemcsak merész dizájnjával és összetéveszthetetlen stílusával emelkedik ki a mezőnyből, hanem azzal is, hogy ez az egyik legbiztonságosabb autó a vezető és az utasok számára (96 százalékos eredmény a felnőtt utasok, 85 százalékos eredmény a gyermek utasok védelme terén). Az UX az egyik legmagasabb pontszámot érte el az új, jóval szigorúbb 2019-es értékelés alapján, és a kategória legjobbjának bizonyult a gyalogos- és kerékpáros-gázolásokat vizsgáló Automatikus Vészfékezés teszten (82 százalékos eredmény a sérülékeny közlekedők védelme terén).

UX 250h AWD d682d771-d25f-4877-9dbf-598cb93c3f91

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása F SPORT LUXURY
6.0
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
180
Végsebesség (km/óra)
8.5
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
137
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)

MARADJON KAPCSOLATBAN - ÉS AZ ÉLET KELLEMESEBB LESZ!

Maradjon mindig kapcsolatban autójával a Lexus Link alkalmazás segítségével, és ismerje meg mindig rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, amelyek révén nyugodtan, pénzt és időt megtakarítva használhatja járművét.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

FEDEZZE FEL A LEXUS UX SZOLGÁLTATÁSAIT!

TELJES NYUGALOMBAN

UTAZÁSSZERVEZÉS

 • * Ajánlatunk 2020. augusztus 17. és 2020. november 30. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, kizárólag készleten lévő Lexus CT és meghatározott Lexus UX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású zártvégű pénzügyi lízing és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 2,9%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Referencia THM: 2,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedését.