ISMERJE MEG AZ UX-ET!

A Lexus látványos hűtőmaszkjával és sportos megjelenésével az UX friss, merész megközelítést hoz a crossoverek világába. A belső tér is ugyanilyen izgalmas, itt a formatervezés a japán "engawa" építészeti koncepción alapul, amelynél a külső és belső tér közötti átmenet szinte észrevétlen. Tökéletesen otthon érezheti magát a tágasság- és biztonságérzetet kínáló, vezetőközpontú luxuskörnyezetben.

 • 
 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
  • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

   Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

  • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

   Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

  • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

   A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

  • FOKOZOTT BIZTONSÁG

   A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

  • MESTERMUNKA

   Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

VIRRADATTÓL VIRRADATIG

24 ÓRA A VÁROSBAN EGY LEXUS UX ÖNTÖLTŐ HIBRID VOLÁNJA MÖGÖTT

Interaktív óránk segítségével megtapasztalhatja, miért ez a tökéletes jármű arra, hogy két napkelte közt felfedezze a várost!

MARADJON KAPCSOLATBAN - ÉS AZ ÉLET KELLEMESEBB LESZ!

Maradjon mindig kapcsolatban autójával a Lexus Link alkalmazás segítségével, és ismerje meg mindig rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, amelyek révén nyugodtan, pénzt és időt megtakarítva használhatja járművét.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

FEDEZZE FEL A LEXUS UX SZOLGÁLTATÁSAIT!

TELJES NYUGALOMBAN

UTAZÁSSZERVEZÉS

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI