ISMERJE MEG AZ UX-ET

A Lexus látványos hűtőmaszkjával és sportos megjelenésével az UX friss, merész megközelítést hoz a crossoverek világába. A belső tér is ugyanilyen izgalmas, itt a formatervezés a japán "engawa" építészeti koncepción alapul, amelynél a külső és belső tér közötti átmenet szinte észrevétlen. Tökéletesen otthon érezheti magát a tágasság- és biztonságérzetet kínáló, vezetőközpontú luxuskörnyezetben.

 • 
 

 
  UX Table Offer Image
 • 
 

 
  UX Offer Image

  KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK

  UX 250h 2WD
  COMFORT TOP

  ✓ Lexus Safety System +
  ✓ Holttérfigyelő rendszer (BSM)
  ✓ Hátsó keresztirányú forgalmat figyelő rendszer (RCTAB)
  ✓ Sötétített hátsó üveg
  ✓ Lexus prémium navigációs rendszer
  ✓ Vezeték-nélküli okostelefon töltő

  Kedvezményes ár: 12 070 000 Ft
  Akár havi 90 000 forintért!

  A Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztóknak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációja. Lexus UX 250h 2WD Comfort Top kalkuláció - kedvezményes bruttó vételár: 12 070 000 Ft, finanszírozott összeg: 5 581 094 Ft futamidő: 5 év, bruttó maradványérték: 1 571 768 Ft, THM: 4,9%, havi lízingdíj: 90 000 Ft. A feltüntetett havi díj nettó lízingdíj. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A nyíltvégű pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. A kalkulációk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. További részleteket megtalálja a Lexus márkakereskedésekben.


 

 
  UX Key features desktop bw
 • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

  Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

 • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

  Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

 • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

  A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

 • FOKOZOTT BIZTONSÁG

  A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

 • MESTERMUNKA

  Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.

FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg az UX személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

Érintse meg az autót forgatni

UX 250h AWD LUXURY / Fekete


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

VIRRADATTÓL VIRRADATIG

24 ÓRA A VÁROSBAN A LEXUS UX MODELLEL

Interaktív óránk segítségével megtapasztalhatja, miért ez a tökéletes jármű arra, hogy két napkelte közt felfedezze a várost!


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

KOMPAKT ÉS RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS

Az új Lexus UX crossover maximális, 5 csillagos besorolást kapott a járművek biztonságát vizsgáló 2019-es Euro NCAP teszten.

Az UX nemcsak merész dizájnjával és összetéveszthetetlen stílusával emelkedik ki a mezőnyből, hanem azzal is, hogy ez az egyik legbiztonságosabb autó a vezető és az utasok számára (96 százalékos eredmény a felnőtt utasok, 85 százalékos eredmény a gyermek utasok védelme terén). Az UX az egyik legmagasabb pontszámot érte el az új, jóval szigorúbb 2019-es értékelés alapján, és a kategória legjobbjának bizonyult a gyalogos- és kerékpáros-gázolásokat vizsgáló Automatikus Vészfékezés teszten (82 százalékos eredmény a sérülékeny közlekedők védelme terén).

MARADJON KAPCSOLATBAN - ÉS AZ ÉLET KELLEMESEBB LESZ!

Maradjon mindig kapcsolatban autójával a Lexus Link alkalmazás segítségével, és ismerje meg mindig rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, amelyek révén nyugodtan, pénzt és időt megtakarítva használhatja járművét.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

FEDEZZE FEL A LEXUS UX SZOLGÁLTATÁSAIT!

TELJES NYUGALOMBAN

UTAZÁSSZERVEZÉS

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI