LEXUS LÍZING AJÁNLATOK VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Teljes körű autópark kezelés áfa visszaigényléssel, tervezhető költségekkel és csökkenő adminisztrációval.

ISMERJE MEG AZ UX-ET!

A Lexus látványos hűtőmaszkjával és sportos megjelenésével az UX friss, merész megközelítést hoz a crossoverek világába. A belső tér is ugyanilyen izgalmas, itt a formatervezés a japán "engawa" építészeti koncepción alapul, amelynél a külső és belső tér közötti átmenet szinte észrevétlen. Tökéletesen otthon érezheti magát a tágasság- és biztonságérzetet kínáló, vezetőközpontú luxuskörnyezetben.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG GAZDAGON FELSZERELT MODELLJEINKET!


 

 
  UX Key features desktop bw
 • A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KEZELHETŐSÉGÉVEL

  Élvezze a magas üléspozíciót és a kiváló kilátást, amit a modern crossover nyújt! Az alacsony tömegközéppont és az erős padlólemez a kategóriában kiemelkedően precíz vezethetőséget kínál. A sárvédőívekbe és a hátsó lámpákba integrált aerodinamikai megoldások nagy sebességnél és oldalszélben is növelik a stabilitást.

 • FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY

  Az UX kétféle, kifinomult hajtáslánccal választható: az egyik az újgenerációs önmagát töltő hibrid, kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással, és egyenletes teljesítményleadással, a másik pedig a gazdaságos és dinamikus benzinmotor.

 • INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

  A panoráma monitor négy videókamerából beérkező képet dolgoz fel. Az egyedülálló 10,3 colos képernyő 360 fokos felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről. A vezeték nélküli töltő segítségével pedig mindig kényelmesen töltheti fel telefonját.

 • FOKOZOTT BIZTONSÁG

  A Lexus Safety System+ minden részletre kiterjedő, balesetmegelőző biztonsági csomag, gyalogos- és kerékpárosészlelő funkcióval.

 • MESTERMUNKA

  Takumi mestereink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával látványos és egyedi belső teret alkottak. A finom tapintású bőrüléseknél geometrikus mintázatú perforációs technikát alkalmaztak, tradicionális japán Sashiko öltésekkel.

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

ÖNTÖLTŐ HIBRID

Íme a hibrid, mely képes az utazással töltött idő átlagosan 50 százalékában elektromos hajtással haladni. Az akkumulátor minden, autózással töltött percben töltődik. Nem csak menet közben, hanem megálláskor vagy lassításkor is, hiszen a regeneratív fékezési rendszer ilyenkor még több energiát tud visszanyerni.

FEDEZZE FEL A UX MODELLT!

 • FEDEZZE FEL A UX MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja!

KOMPAKT ÉS RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS

Az új Lexus UX crossover maximális, 5 csillagos besorolást kapott a járművek biztonságát vizsgáló 2019-es Euro NCAP teszten.

NCAP

Az UX nemcsak merész dizájnjával és összetéveszthetetlen stílusával emelkedik ki a mezőnyből, hanem azzal is, hogy ez az egyik legbiztonságosabb autó a vezető és az utasok számára (96 százalékos eredmény a felnőtt utasok, 85 százalékos eredmény a gyermek utasok védelme terén). Az UX az egyik legmagasabb pontszámot érte el az új, jóval szigorúbb 2019-es értékelés alapján, és a kategória legjobbjának bizonyult a gyalogos- és kerékpáros-gázolásokat vizsgáló Automatikus Vészfékezés teszten (82 százalékos eredmény a sérülékeny közlekedők védelme terén).

UX 250h AWD d682d771-d25f-4877-9dbf-598cb93c3f91

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása F SPORT LUXURY
6.0
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
180
Végsebesség (km/óra)
8.5
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
137
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)

MARADJON KAPCSOLATBAN - ÉS AZ ÉLET KELLEMESEBB LESZ!

Maradjon mindig kapcsolatban autójával a Lexus Link alkalmazás segítségével, és ismerje meg mindig rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, amelyek révén nyugodtan, pénzt és időt megtakarítva használhatja járművét.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

FEDEZZE FEL A LEXUS UX SZOLGÁLTATÁSAIT!

TELJES NYUGALOMBAN

UTAZÁSSZERVEZÉS

 • * Ajánlatunk 2020. augusztus 17. és 2020. szeptember 30. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, kizárólag készleten lévő, meghatározott Lexus CT és UX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású zártvégű pénzügyi lízing és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 2,9%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Referencia THM: 2,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedését.