1. Owners
 2. Connected Services & Multimedia
 3. Lexus link

LEXUS LINK

Kezdje a jövőt a Lexus Link mobiltelefon alkalmazással, ami gördülékeny hozzáférést kínál számos szolgáltatáshoz, melyekkel időt, pénzt takarít meg, és nyugodtabbá teheti élet.

MI IS AZ A LEXUS LINK?

A LuxusLink-kel csatlakozhat autójához. Ez az új Lexus applikáció számos hasznos lehetőséget nyújt, segít megkeresni autóját, odatalálni úti céljához, akár gyalog is, megtervezi utazásait, vagy figyelmeztet, ha szervizbe kell mennie karbantartásra. Néhány egyszerű lépést kell csak tennie csupán: Regisztráljon egy My Lexus fiókot, töltse le az alkalmazást, és fedezze fel lehetőségeit! LexusLink alkalmazásban rejlő lehetőségeket, jelenleg az UX és ES (2019 októberi gyártást követően) modellek esetén tudja maradéktalanul kiaknázni.

 •  

  ÚTVONALKÜLDÉS

  Induljon gördülékenyen utazása, tervezze meg útjait, mielőtt elindulna vagy beülne autójába. A LexusLink alkalmazás elküldi útvonalait autója navigációs rendszerének.

   

  SAJÁT AUTÓ KERESÉS

  Találja meg könnyen autóját a legtömöttebb parkolókban is! A LexusLink segít megtalálni autóját vagy elküldeni annak helyzetét, akinek csak szeretné.

   

  HIBRID VEZETÉSI TRÉNER

  Ez, a Lexus öntöltő hibrideknél elérhető funkció segít javítani hibrid vezetési stílusát, megtanít úgy vezetni, hogy maximalizálni tudja elektromos utazási idejét, csökkenteni üzemanyag fogyasztását, ez által mérsékelni a károsanyag kibocsájtást.

   

  LÉGKONDICIONÁLÓ ÉS SZÉLVÉDŐ LEOLVASZTÁS TÁVVEZÉRLÉS

  Olvassza le UX300e autója szélvédőjét otthona melegéből! Az utastér hűtést/fűtést úgy időzítheti, hogy elinduláskor kellemes hőmérséklet fogadja, illetve élvezheti a felhőtlen kilátást fagyos reggeleken is.

  *Kizárólag UX 300e modell esetén

   

  TÖLTŐÁLLOMÁS KERESÉS

  Könnyen megtalálhatja a legközelebbi publikus elektromos töltőállomásokat Európa szerte. Ha tölteni szeretné az autót, könnyen azonosíthatja magát a LexusLink alkalmazással vagy akár RFID kártyával. Havonta áttekintő kimutatást küldünk töltéseiről.

  *Kizárólag UX 300e modell esetén

 •  

  AUTÓTÓL AJTÓIG

  Úti célja csak gyalog közelíthető meg? Az autó fedélzeti navigációja elküldheti úticélját a mobiltelefon alkalmazásnak, hogy az utolsó, gyalog megtett méterig gördülékeny és nyugodt legyen utazása.

   

  VEZETÉSI ADATOK

  Nézze át utazási előzményeit! LexusLink segít elemezni vezetési stílusát és hatékonyságát a sebesség, a gyorsítási és fékezési adatok, valamint a megtett távolság figyelembe vételével.

   

  TÁVVEZÉRELT TÖLTÉS

  A LexusLink megmutatja UX300e autója akkumulátor töltöttségi szintjét és az elektromos módban megtehető távolságot. Segít megállapítani, hogy mikor van szükség az akkumulátor feltöltésére. Ha otthon tölti autóját, a fotel kényelméből ellenőrizheti, hogy az autó elérte-e már a teljes töltöttségi szintet. Időzítheti is a töltést, hogy az autó mindig fel legyen töltve, ha éppen el akar menni otthonról.

  *Kizárólag UX 300e modell esetén

   

  FEJLETT CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

  A villanyautó funkciókon felül az UX300e modell esetében is élvezheti kényelmi szolgáltatásainkat, mint az "Útvonalküldés", az "Autótól ajtóig" vagy a "Saját autó keresés funkciók". A "Vezetési adatok" megjelenítésével nyomon követheti útjait, láthatja vezetési paramétereit, beállíthatja magán és üzleti útjait.

  *Kizárólag UX 300e modell esetén

CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK TÍPUSONKÉNT

A TÁBLÁZAT TARTALMAZZA AZ ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT TÍPUSONKÉ

KÍNÁLATUNK

Vessen egy pillantást kínálatunkra, és válassza ki a legjobb opciót életstílusához. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével a Lexus Link elérhetőségével kapcsolatban az Ön országában.

LEXUS LINK FUNKCIÓK

ÉLVEZZE A JÖVŐT A JELENBEN!

A LexusLink-kel csatlakozhat autójához. Ez az új Lexus applikáció számos hasznos lehetőséget nyújt, segít megkeresni autóját, odatalálni úti céljához, akár gyalog is, megtervezi utazásait, vagy figyelmeztet, ha szervizbe kell mennie karbantartásra.