1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Benefits

ELŐNYÖK

A Lexus öntöltő hibrid hajtás technológiája kisebb terhelést jelent a környezet számára - és az Ön pénztárcájának is. A kiváló üzemanyag-fogyasztás és a csekély károsanyag-kibocsátás mellett az alacsony karbantartási és fenntartási költségek sem elhanyagolhatók.

ZÖLDEBB

Öntöltő hibrid hajtású rendszereink környezetbarátak, és károsanyag-kibocsátásuk csupán a tizede a 2014-es Euro 6 Dízel Szabványban előírt értéknek. Az EU klímasemleges törekvéseihez igazodva egyre több európai nagyvárosban jelölnek ki Alacsony Emissziós Zónákat. A magas károsanyag-kibocsátású járművek nem - vagy csak díjfizetés ellenében - léphetnek be ezekre a területekre. A csekély emissziójú Lexus öntöltő hibrid hajtású autók azonban kivételt képeznek a díjfizetés alól.

ALACSONYABB KÖLTSÉGEK

Az öntöltő hibrid hajtású autók jellemzően költséghatékonyabbak (mind a vételár, mind a fenntartás, mind a használat tekintetében), mint a hasonló teljesítményű és méretű dízelek.

 

Alacsonyabb karbantartási költségek

Hosszú távon sokat számít a karbantartás terén, hogy a hibrid rendszerben nincs kuplung, vezérműszíj, indítómotor, generátor stb.

Emellett a kopó alkatrészek költsége is jóval alacsonyabb, mert a Lexus öntöltő hibrid hajtású modellekben kevésbé használódnak el a fékbetétek és a gumiabroncsok, ami további megtakarítást jelent.

Egy évenkénti Hibrid Állapotfelmérés a legjobb biztosíték arra, hogy Ön mindig a lehető legtöbbet hozza ki autójából. Az állapotfelmérés ingyenes, és része a Lexusok átvizsgálásának.

EGYSZERŰBB HASZNÁLNI

A Lexus öntöltő hibrid hajtás lényege, hogy Ön nyugodtan elfelejtheti a töltőkábeleket, ahogy a dízelmotort és a kompromisszumokat is. Lexus modelljét sosem kell külső áramforrásról feltöltenie; ez az autó mindig készen áll arra, hogy olyan messzire utazzon vele, amilyenre csak szeretne

TELJES KÉNYELEMBEN

A Lexus öntöltő hibrid hajtású modellek automata sebességváltóval rendelkeznek, így egyszerűbben és zökkenőmentesebben vezethetők. Mindegyik jármű 5 csillagos értékelést kapott az Euro NCAP biztonsági tesztjén, az extra nyugalomról pedig a HV rendszerre* adott 10 év vagy 200.000 km** garancia gondoskodik.

 

*HV akkumulátor, HV akkumulátorvezérlő modul (ECU), HV vezérlő modul (ECU), inverter konverterrel

**Amelyik hamarabb bekövetkezik