1. Electrified
  2. All-Electric
  3. Benefits

ELŐNYÖK

Zéró károsanyag-kibocsátás, kedvezőbb üzemeltetési költségek, még magasabb szintű biztonság: a Lexus tisztán elektromos hajtású modellje többet kínál kompromisszumot nem ismerő teljesítménynél és kimagasló vezetési élménynél.

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

Tizenöt évnyi úttörő kutatás eredményeként létrehoztunk egy villanymotort, amely egyáltalán nem bocsát ki CO2-t. A világ tisztábbá válik e csodálatosan működő erőforrással.

ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

A megtakarítások már a használat első másodpercétől kézzel foghatók. Örökre elfelejtheti a benzint és a gázolajat, így soha többé nem kell a változó üzemanyagárak miatt aggódnia. Az elektromos energia ára jellemzően stabilabb, a változások kiszámíthatóbbak.

A karbantartás ugyancsak egyszerűbb. Az elektromos autók jóval kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, nincs kipufogórendszerük, hűtőrendszerük pedig kisebb és jobb hatásfokú. Ezen kívül nincs olaj, nincs olajszűrő, és vezérműszíj sincs, valamint a fékek igénybevétele is csekélyebb. Töltsön több időt az úton, és kevesebbet a szervizben!

NESZTELEN MŰKÖDÉS

Akár korán reggel indul el, akár késő éjjel ér haza, a szomszédoknak nem kell hallaniuk. A villanymotor szinte nesztelenül végzi lenyűgöző munkáját.

A vezető mindezt különleges, megnyugtató élményként éli meg: semmi más nem utal a motor teljesítményére, mint az abroncsok halk duruzsolása az aszfalton. Íme a jövő békés hangja!

MEGBÍZHATÓ TECHNOLÓGIA

A magabiztosság és a bizalom szerves alkotórészei a lenyűgöző vezetési élménynek. A Lexus villanymotort több millió kilométeren át tesztelték mesterpilótáink, hozzájárulva az erőforrás minden jellemzőjének finomításához.

A fejlett Lexus Safety System + biztonsági csomag mellett az akkumulátorok és villanymotorok optimális elhelyezése jobb egyensúlyt, az pedig pontosabb irányíthatóságot eredményez.

 

ADÓCSÖKKENTÉS ÉS TÁMOGATÁS

A kormányok világszerte adókedvezményekkel és az otthoni töltőegységek telepítésének közvetlen támogatásával igyekeznek elősegíteni az elektromos átállást. Talán nem is gondolta volna, milyen közel áll ahhoz, hogy megtapasztalja az elektromos Lexus csodálatos világát.