1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Lexus codrive
LEXUS SAFETY SYSTEM + A

LEXUS CODRIVE

A Lexus CoDrive a leginnovatívabb vezetéssegítő megoldások rendszerbe foglalásával segíti a vezető munkáját. A dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatikát, jelzőtábla-felismerést és első keresztirányú forgalomfigyelést összehangoló Lexus CoDrive rendszert arra terveztük, hogy minden utazást még biztonságosabbá és kellemesebbé varázsoljon, egyértelmű tájékoztatást nyújtva a pillanatnyilag aktív vezetőtámogató funkciókról a multi-információs kijelzőn. A Lexus LS modellben a Lexus CoDrive sávkövető asszisztenst is tartalmaz, ami még olyankor is támogatást nyújt, amikor a felfestések nem láthatók az útfelületen.

A Lexus CoDrive minden forgalmi helyzetben támogatja az Ön egyéni vezetési stílusát. A Lexusnál először alkalmazott első keresztirányú forgalomfigyelés minden, oldalirányból közelítő járművet vagy akadályt jelez, a sávkövető asszisztens segítségével pedig még a rosszul felfestett sávokban is könnyebben autózhat.

Figyelem: Semmilyen körülmények közt ne használja a normál autóvezetés helyett a Lexus biztonsági rendszert, és kérjük, hogy a rendszer használata előtt olvassa el a használati utasításokat. A biztonságos autózásért mindig az autóvezető felel.

MODELLEK EZZEL A TECHNOLÓGIÁVAL

LS
LS ELEGANCE Szedán
42 500 000 Ft
NX
NX COMFORT
19 100 000 Ft
RX
RX ELEGANCE
29 990 000 Ft
ES
ES ELEGANCE
21 750 000 Ft
RZ
RZ ELEGANCE
28 090 000 Ft

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hu/hu?model=ls