1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Lexus codrive
LEXUS SAFETY SYSTEM + A

LEXUS CODRIVE

A Lexus CoDrive a leginnovatívabb vezetéssegítő megoldások rendszerbe foglalásával segíti a vezető munkáját. A dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatikát, jelzőtábla-felismerést és első keresztirányú forgalomfigyelést összehangoló Lexus CoDrive rendszert arra terveztük, hogy minden utazást még biztonságosabbá és kellemesebbé varázsoljon, egyértelmű tájékoztatást nyújtva a pillanatnyilag aktív vezetőtámogató funkciókról a multi-információs kijelzőn. A Lexus LS modellben a Lexus CoDrive sávkövető asszisztenst is tartalmaz, ami még olyankor is támogatást nyújt, amikor a felfestések nem láthatók az útfelületen.

A Lexus CoDrive minden forgalmi helyzetben támogatja az Ön egyéni vezetési stílusát. A Lexusnál először alkalmazott első keresztirányú forgalomfigyelés minden, oldalirányból közelítő járművet vagy akadályt jelez, a sávkövető asszisztens segítségével pedig még a rosszul felfestett sávokban is könnyebben autózhat.

Figyelem: Semmilyen körülmények közt ne használja a normál autóvezetés helyett a Lexus biztonsági rendszert, és kérjük, hogy a rendszer használata előtt olvassa el a használati utasításokat. A biztonságos autózásért mindig az autóvezető felel.

MODELLEK EZZEL A TECHNOLÓGIÁVAL

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hu/hu?model=ls