RX L 1920x1080 promocios v2

RX L

TERET ADUNK STÍLUSÁNAK

Egy hétüléses SUV térkínálata és szabadságérzete egy karcsú és stílusos autóban.

ISMERJE MEG AZ RX L MODELLT!

Családi SUV, mégis egyértelműen luxusautó: az elegáns és tágas RX L arra született, hogy kényeztesse és óvja utasait. Luxus SUV-családunk legújabb tagja három üléssort és még tágasabb csomagteret rejt, miközben ugyanolyan stílusos és karakteres, ahogy azt az RX SUV modelltől már megszoktuk. Az éles szögletek és határozott ívek izgalmas együtteséből megformált autó orr-részét krómmal keretezett, orsó formájú Lexus-hűtőrács díszíti, a precíziós tervezésű utastérben pedig olyan innovatív technológiák várják Önt, amelyekkel teljesen a saját ízléséhez formálhatja az RX L szolgáltatásait.

 • 
 

 
  2018 lexus rx l key features
  • Hosszabb karosszéria

   Az RX L 110 mm-rel hosszabb, mint ötüléses testvére. Ennek, valamint a meredekebb szögben álló hátsó szélvédőnek köszönhetően ebben a luxus SUV-ben nemcsak a csomagtér lett tágasabb, hanem az autóban hét kényelmes ülés is helyet kaphatott.

  • A trendszetter

   Az elegáns, feketített C-oszlopok olyan hatást keltenek, mintha a tető szabadon lebegne, az L-alakú LED hátsó lámpatestek pedig szinte körülölelik a lökhárítókat, miközben az orr-rész látványát a jellegzetes Lexus-hűtőrács uralja. Az RX L egy SUV sokoldalúságát kínálja, és egy divatdiktátor magabiztos ízlését tükrözi.

  • Luxusszínvonalú ülések

   Az RX L leghátsó ülései is könnyen megközelíthetők; ehhez elég meghúzni egy kart a 40:20:40 arányban osztott második üléssorban, ami azonnal előresiklik. A három, minden eddiginél rugalmasabban állítható üléssorban rengeteg kényelmi megoldás várja az utasokat.

  • Háromzónás klímavezérlés

   Az utastérben mindenki tökéletes komfortra számíthat, hiszen a háromzónás klímaberendezésnek köszönhetően még a harmadik sorban ülők is önállóan állíthatják a hőmérsékletet és a szellőzést.

  • Lenyűgöző multimédia

   A display audiorendszer egy 12,3 colos képernyőt, AM/FM rádiót, Bluetooth® audiót, a beszédvezérléshez való mikrofont, mikro SD-kártya bemenetet, AUX mini jack-csatlakozót, két USB-portot és egy 15 hangszórós Mark Levinson Premium surround hangrendszert* foglal magában, a második üléssorban utazók pedig saját USB-portjaikhoz csatlakozva tetszésük szerint használhatják multimédiás készülékeiket.

   *A Luxury felszereltség esetében

  • Lexus Safety System+

   Gyalogosfelismerő ütközésmegelőző biztonsági rendszerével (PCS), kormányzási rásegítést nyújtó sávtartó asszisztensével (LKA), automatikus távfény-vezérlésével (AHB) és dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatikájával, valamint a három üléssor teljes hosszában felfúvódó függönylégzsákjával az RX L ugyanolyan biztonságos, mint amilyen elegáns.

ISMERJE MEG A SZÍNVÁLASZTÉKOT!

Kezdje el saját igényeihez formálni az RX L modellt; próbálja ki kedvenc színárnyalatait, vagy ismerje meg alaposabban az autót, és böngésszen tovább a galériában!

FEDEZZE FEL AZ RX L MODELLT!

Válassza a hibrid hajtást, és élvezze az autó kimagasló vezetési élményét és takarékos működését! Az RX L messze felülmúl mindent, amit egy SUV-tól elvárna. Bár sokoldalúsága és térkínálata lenyűgöző, ám e stílusos, sportos családi autó mégis kupés vonalvezetésével és kifogástalan belső kidolgozásával teszi a legerősebb első benyomást utasaira.

FEDEZZE FEL AZ RX L MODELLT!

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI