AZ ÚJ RC

KIÉLEZETT, MÉGIS KIFINOMULT

Az újraálmodott RC kupé karakteres, kiélezett, mégis kifinomult személyiséggel bír. 


 

 
  RC offer

ISMERJE MEG A MEGÚJULT RC 300h MODELLT!


 

 
  2018 lexus new rc driving emotion

AZ ÚJ RC

ÚJRA ALKOTOTT ELEGANCIA

Az új RC formanyelvét a Lexus LC luxuskupé ihlette. Az első lökhárító a fényszóróktól kiinduló, új sarokidomokat kapott, míg a hűtőmaszk rácsozata felülről lefelé haladva fokozatosan módosuló kialakítással nyűgözi le a szemlélőt. Az F SPORT modell hűtőrácsát és ablakait exkluzív fekete keret díszíti. A három darab, különösen kisméretű LED fényforrásból felépülő, függőleges elrendezésű fényszóró, valamint az új, L alakú LED helyzetjelzők még kifinomultabbá formálják a modell kiállását. A hátsó lámpatestek az eddigieknél hangsúlyosabb L alakú lencsekialakítást kaptak.


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

AZ ÚJ RC

ELEGÁNS KIFINOMULTSÁG

A még csekélyebb oldaldőlésű, stabilabb rugózás, valamint a még precízebb irányíthatóság - mindkettő az LC kupé hagyatéka - minden eddiginél kiélezettebbé, egyszersmind kifinomultabbá teszi a megújult RC-t.

Az olyan részletek, mint az oldalablakok keretében elhelyezett, új formájú légterelő, vagy a hátsó lökhárítóba integrált légkivezető csatorna stabilabb irányíthatóságot és továbbfejlesztett aerodinamikai teljesítményt eredményeznek.

TÖKÉLETESÍTETT MINŐSÉG

Az utastérben a kiváló minőségű anyagoktól a kezelőszervek és műszerek ergonomikus elrendezéséig minden a lehető legmagasabb szintű vezetési élményt szolgálja.


 

 
  2018 lexus new rc quality abd space

Az RC F SPORT modellek exkluzív Naguri alumínium utastéri díszítőelemeit a tradicionális japán kardpengék örvénylő mintázata ihlette. Az utasteret felfelé irányuló, megnyugtató háttérvilágítás öltözteti lágy fénybe. Az ajtókárpit háttérvilágításának intenzitása automatikusan igazodik a környezeti viszonyokhoz. A Lexus kupék másik azonosító jegyeként az LC kupéból ismerős analóg időmérő óra jelent meg a műszerfalon.

EXKLUZÍV ELŐZETES PÁRIZSBAN

A Lexus RC kupé a 2018-as Párizsi Autószalonon ünnepelte világpremierjét, ám egy exkluzív pop-up esemény vendégei már egy hónappal korábban megcsodálhatták az új modellt. A párizsi Champs-Elysées-n működő Copenhague étterem konyhafőnöke, az év elején Michelin-csillaggal kitüntetett Andreas Møller olyan fogást alkotott, amely az újraálmodott RC kupé esszenciáját megragadva különleges élményt kínál.

Next steps


 

 
  2017 lexus rc 300h next steps personalise

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT RC MODELLJÉT!