ISMERJE MEG AZ IS MODELLT

Az IS a lenyűgöző megjelenést fejlett technológiával és páratlan kényelemmel társítja. A sportos kiállású, elnyújtott, kupés tetővonalú, kivételes képességekkel bíró sportszedán könnyed, mégis magával ragadó menetdinamikát kínál. A hibrid hajtáslánccal választható IS teljes mértékben személyes elvárásaihoz szabható.

    2017 lexus is key features

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

IS 300h 9810c21b-bb9a-4d06-80da-40cc3e7e7d24

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása JAPAN BLUE EDITION Készletes ajánlatunk F SPORT PLUS Készletes ajánlatunk
6.4
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
200
Végsebesség (km/óra)
8.3
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
145
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)

ISMERJE MEG AZ IS MODELLT

A díjnyertes Tahara üzemben, Takumi kézműves mestereink felügyelete alatt gyártott új IS nem csupán megjelenésével hódít: menetteljesítményének nem lehet ellenállni. Kívül a Lexus orsó alakú hűtőrácsa és a lenyűgöző LED-fényszórók vonják magukra a tekintetet, az utastérben pedig 10,3 colos kijelző, hibátlanul varrott bőrülések és lézergravírozott fabetétek teremtenek fényűző hangulatot.

 • ISMERJE MEG AZ IS MODELLT

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

ÍME AZ IS 300h JAPAN BLUE EDITION

A dinamikus, 18 colos könnyűfém keréktárcsákat új, innovatív eljárással fényeztük, hogy még inkább kiemeljék e különleges Lexus-modell magabiztos megjelenését. Simítsa végig a Takumi-kidolgozású, bőrborítású, fabetétes kormánykereket, gyönyörködjön el az indigókék belső dekoráció szépségében, és adja át magát annak a feledhetetlen élménynek, amit e különleges Lexus szedán kínál!

    2020 lexus is key features
 • Takumi kidolgozású Japan Blue Edition utastér

  Az innovatív extrákkal - többek közt 15 hangszórós Mark Levinson® Premium Surround audiorendszerrel és 10,3 colos Lexus prémium navigációval - felszerelhető utastér indigókék fabetétei hatásosan hangsúlyozzák ki az IS 300h Japan Blue Edition változat kifinomultságát.

 • Japan Blue Edition kormánykerék

  Az Ai-iro (indigó) színnek több mint száz árnyalatát ismerik Japánban. Dizájnereink erről a gazdag palettáról az úgynevezett 'Kachi-iro' változatot választották az IS Japan Blue Edition kormánykerekéhez. A vadászpuskák tradicionális megmunkálásához hasonlóan a volánra is kézi munkával vitték fel az indigókék és a matt lakkozás egyes rétegeit.

 • Japan Blue Edition kárpitozás

  A fekete Tahara kárpitot izgalmasan ellenpontozzák a szürke betétek és kék-szürke öltések, az összhatás pedig sportos benyomást kelt. A hatást tovább fokozza, hogy a térdtámaszokat, a műszeregység árnyékolóját és az ajtókárpitokat is kék-szürke varrás díszíti.

 • Fekete 18" könnyűfém keréktárcsák

  Az LFA inspirációjával megalkotott, ragyogó feketére fényezett, dinamikus formavilágú 18” könnyűfém keréktárcsákon elöl 225/40, hátul pedig 255/35 R18 gumiabroncsok feszülnek.

 • Lexus öntöltő hibrid hajtás

  Az IS 300h Japan Blue Edition harmadik generációs Lexus öntöltő hibrid hajtása intelligensen kombinálja egy modern 2,5 literes, közvetlen befecskendezéses benzinmotor és egy nagy teljesítményű elektromotor erejét, miközben az aktív hangvezérlés kifinomult motorhangot sugároz. A városban bekapcsolhatja az EV (elektromos hajtás) üzemmódot, s ilyenkor az autó nulla benzinfogyasztással és károsanyag-kibocsátással halad.

 • Lexus Safety System +

  Az IS 300h Japan Blue Edition modellváltozatban a forradalmian újszerű Lexus Safety System + működik. Ennek része az ütközést megelőző biztonsági rendszer, a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a jelzőtábla-felismerés és az automatikus távfény-vezérlés.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI