Baner Wheels desktop
    CT 1920x1080 promocios v3

ISMERJE MEG A CT MODELLT!

Fedezze fel a luxus új szintjét, és élvezze a tökéletesen varrott bőrkárpitok, a gyönyörűen megmunkált fabetétek és a hibátlan fényezés szépségét! A CT 200h kimagasló menetkényelmet és hatékony hibrid teljesítményt kínál. A szinte hangtalan EV (elektromos hajtás) üzemmódban az autó nem fogyaszt benzint és nem bocsát ki káros anyagokat - hiszen ez egy öntöltő hibrid hajtású modell, melyet sosem kell külső áramforrásról újratölteni.

    2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Az öntöltő hibrid hajtás technológiája

  Úttörő technológiánk lényege, hogy a benzines és elektromos hajtás kombinálásával a Lexus CT kényelmesen is dinamikusan vezethető, miközben emissziója és üzemanyag-fogyasztása kifejezetten csekély. A Lexus öntöltő hibrid hajtásának köszönhetően az autó mindig feltöltve, útra készen várja Önt.

 • Friss, merész dizájn

  A CT 200h's látványos hűtőrácsa, LED fényszórója és dinamikus hátsó része szinte vonzza a tekinteteket. Az új, káprázatos fényezésekkel és a kéttónusú belső utastéri színkombinációkkal könnyedén a saját stílusához formálhatja az autó megjelenését.

 • Omotenashi vendégszeretet

  Finoman felragyogó fények, személyre szabott utastéri beállítások... a CT a japán 'Omotenashi' vendégszeretet szellemében üdvözli Önt. Az autó minden részletét úgy terveztük meg, hogy otthon érezze magát a kabinban.

 • Takumi kézműves kidolgozás

  Minden egyes CT 200h gyártási folyamatát 'Takumi' mestereink ellenőrzik, hogy az autók megfeleljenek díjnyertes minőségi előírásainknak. E mesterek ügyessége és szakértelme évtizedek alatt csiszolódott tökéletessé.

 • Lexus Safety System+

  Gyalogosészlelővel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszer, sávtartó asszisztens, éjszaka jobb látási viszonyokat teremtő automatikus távfény-vezérlés, jelzőtábla-felismerő rendszer és adaptív sebességtartó automatika: a CT aktív biztonsági rendszereinek intelligens segítsége kellemesebb autózást biztosít.

  Tudjon meg többet a Lexus Safety System+ csomagról!

 • F SPORT stílus

  Sportosabb hangulatra vágyik? A CT 200h F SPORT exkluzív stíluselemei közt olyan tételek szerepelnek, mint a még látványosabb hűtőrács és 17 colos F SPORT könnyűfém keréktárcsák. Az autó dinamikus megjelenése nagy teljesítményű modelljeink látványát idézi.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

A CT 200h kifejezetten egyedülálló ajánlat, hiszen egy olyan kompakt luxusautóról van szó, amelyben tökéletes összhangot alkot a kézműves minőség, a kényelem és a hihetetlenül csekély üzemanyag-fogyasztás.

 • FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

 • *További információk: Az ajánlatban szereplő „virtuális kupon” kizárólag a Lexus Márkakereskedésekben elérhető téli szereltkerék szettek, adott járműhöz történő vásárlása esetén, a jármű vásárlással egy időben, maximum bruttó 400.000 Ft értékben vehető igénybe. A „virtuális kupon” készpénzre nem átváltható, illetve más termék vásárlására nem használható fel. A promóció minden 2021. január 13. és 2021. január 31. között rendelt Lexus modellre érvényes. További, az árlistán említett promócióval összevonható (operatív lízing esetén nem érvényes az ajánlat). A kerekek a készlettől, járműtípustól és a kerékméretétől függően Bridgestone, Michelin, Continental esetleg Falken téli gumiabronccsal lehetnek felszerelve, ezek közül választani a készlet erejéig lehet.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI