Baner Wheels desktop
    CT 1920x1080 promocios v3

ISMERJE MEG A CT MODELLT!

Fedezze fel a luxus új szintjét, és élvezze a tökéletesen varrott bőrkárpitok, a gyönyörűen megmunkált fabetétek és a hibátlan fényezés szépségét! A CT 200h kimagasló menetkényelmet és hatékony hibrid teljesítményt kínál. A szinte hangtalan EV (elektromos hajtás) üzemmódban az autó nem fogyaszt benzint és nem bocsát ki káros anyagokat - hiszen ez egy öntöltő hibrid hajtású modell, melyet sosem kell külső áramforrásról újratölteni.

    2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Az öntöltő hibrid hajtás technológiája

  Úttörő technológiánk lényege, hogy a benzines és elektromos hajtás kombinálásával a Lexus CT kényelmesen is dinamikusan vezethető, miközben emissziója és üzemanyag-fogyasztása kifejezetten csekély. A Lexus öntöltő hibrid hajtásának köszönhetően az autó mindig feltöltve, útra készen várja Önt.

 • Friss, merész dizájn

  A CT 200h's látványos hűtőrácsa, LED fényszórója és dinamikus hátsó része szinte vonzza a tekinteteket. Az új, káprázatos fényezésekkel és a kéttónusú belső utastéri színkombinációkkal könnyedén a saját stílusához formálhatja az autó megjelenését.

 • Omotenashi vendégszeretet

  Finoman felragyogó fények, személyre szabott utastéri beállítások... a CT a japán 'Omotenashi' vendégszeretet szellemében üdvözli Önt. Az autó minden részletét úgy terveztük meg, hogy otthon érezze magát a kabinban.

 • Takumi kézműves kidolgozás

  Minden egyes CT 200h gyártási folyamatát 'Takumi' mestereink ellenőrzik, hogy az autók megfeleljenek díjnyertes minőségi előírásainknak. E mesterek ügyessége és szakértelme évtizedek alatt csiszolódott tökéletessé.

 • Lexus Safety System+

  Gyalogosészlelővel kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszer, sávtartó asszisztens, éjszaka jobb látási viszonyokat teremtő automatikus távfény-vezérlés, jelzőtábla-felismerő rendszer és adaptív sebességtartó automatika: a CT aktív biztonsági rendszereinek intelligens segítsége kellemesebb autózást biztosít.

  Tudjon meg többet a Lexus Safety System+ csomagról!

 • F SPORT stílus

  Sportosabb hangulatra vágyik? A CT 200h F SPORT exkluzív stíluselemei közt olyan tételek szerepelnek, mint a még látványosabb hűtőrács és 17 colos F SPORT könnyűfém keréktárcsák. Az autó dinamikus megjelenése nagy teljesítményű modelljeink látványát idézi.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

A CT 200h kifejezetten egyedülálló ajánlat, hiszen egy olyan kompakt luxusautóról van szó, amelyben tökéletes összhangot alkot a kézműves minőség, a kényelem és a hihetetlenül csekély üzemanyag-fogyasztás.

 • FEDEZZE FEL A CT MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

 • ** Ajánlatunk visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A promóciók más kedvezménnyel nem összevonahatók.

  * Ajánlatunk 2021. május 25. és 2021. július 31. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, Lexus RX modell esetén. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 3,9%, Kamat: 4,7%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedését.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI