01

BIZTONSÁGBAN LEXUS BIZTOSÍTÁSSAL

A Lexus számára rendkívül fontos, hogy a Lexus tulajdonosok biztonságban érezhessék magukat nemcsak vezetés közben, de mindig, amikor az autójukra gondolnak. A Lexus biztosítással a gépjárműhasználatnak csak az örömteli oldala marad, amikor nincs váratlan, kellemetlen meglepetés.

A Lexus biztosítások kizárólag a Lexus tulajdonosok részére az Allianz, az Aegon, a Generali és Uniqa biztosító társaságok által kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termékek, melyek kizárólag a hivatalos Lexus Márkakereskedői hálózaton keresztül vehetők igénybe. 


  • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

    A LEXUS CASCO BIZTOSÍTÁS ÉS TÖBBLETSZOLGÁLTATÁSAI

    A Lexus Casco gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet kínál, és kártérítést nyújt törés, lopás, elemi kár és üvegtörés esetére is. Számos önrészvariáció közül Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. Többletszolgáltatások (biztosításonként eltérő feltételek lehetnek, részletekért forduljon egy hivatalos Lexus Márkakereskedéshez):

    -Minimum önrész felezés
    -Avulásmentes térítés
    -Emelt javíthatósági határ
    -Újérték térítés
    -Kölcsöngépjármű térítés
    -Szervizbe szállítás
    -Aktív kárrendezés
    -Márkahűség biztosítás

  • 
  

  
    02

    MI A TEENDŐ KÁR ESETÉN?

    Korrekt, ügyfélbarát kárrendezésre számíthat minden hivatalos Lexus márkaszervizben, ahol gyorsan és kényelmesen javíttathatja meg gépjárművet.

    A Márkaszervizekben és a biztosítók, segélyvonalán kérhet segítséget akár belföldön, akár külföldön történt baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén. 

A segélyvonal igény esetén autómentőt küld a helyszínre, Lexus márkaszervizeket ajánl, kárbejelentéseket fogad, segítséget nyújt a kárszemle megszervezésében, illetve tájékoztatást nyújt gépjárműkárok megelőzéséhez. Arra is lehetőség van, hogy az autót egy Ön által választott hivatalos Lexus márkaszervizbe vigyék. Minden új Lexus gépjármű mellé a biztosításon kívül legalább 3 évig ingyenes útmenti Eurocare segélynyújtás vehető igénybe, melyről külön tájékoztatást kérhet.


  • 
  

  
    04

    A LEXUS CASCO BIZTOSÍTÁS ÉS TÖBBLETSZOLGÁLTATÁSAI

    A Lexus Casco finanszírozásba épített és annak havi díjával együtt fizethető változata. Élvezze a Lexus Casco összes előnyét és prémium szolgáltatását és fizesse annak díját a havi törlesztő részletekkel együtt. Nincs külön ügyintézés, nem kell külön fizetnie a biztosítás díját, és mivel a díj fix marad a futamidő teljes egésze alatt, így nem kell tartania a casco díj emelkedésétől (indexálástól) sem. A finanszírozás lejártával a casco biztosítás is automatikusan véget ér. Az integrált Lexus Credit Casco a Toyota Pénzügyi Zrt. összes finanszírozási terméke mellé elérhető és választható.

  • 
  

  
    03

    LEXUS INFORMÁCIÓS VONAL

    A Lexus információs vonal ingyenesen hívható telefonszámon nyújt segítséget Önnek a Lexus biztosítással kapcsolatos ügyek intézésében is:

     06-80-470-470 

    

További tájékoztatásért keresse fel hivatalos Lexus márkakereskedőjét, ahol értékesítési munkatársunk örömmel áll az Ön rendelkezésére, valamint felvilágosítást nyújt a Toyota Pénzügyi Zrt. szolgáltatásaira vonatkozó kérdéseiben is.  

    Lexus Casco biztosítási szolgáltatást nyújt Magyarországon:

    -Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.
    -Allianz Hungária Zrt.
    -Generali Biztosító Zrt.
    -UNIQA Biztosító Zrt.