1. Discover Lexus
  2. Omotenashi
LEXUS

OMOTENASHI VENDÉGSZERETET

Autóink megalkotásakor a legmagasabb szintű luxusra és tökéletességre törekszünk. A művészi szintű kidolgozás nem csupán látszat, hanem a kifogástalan minőségre törekvésünk alapelve.

Ugyanilyen fontos számunkra az Omotenashi vendégszeretet is, mely azt jelenti, hogy igyekszünk felülmúlni ügyfeleink várakozásait annak érdekében, hogy minden téren kimagasló szolgáltatást nyújtsuk

Ide tartozik autónk legmagasabb szintű biztonsága is ezért folyamatosan innovatív baleset-megelőző technológiákon dolgozunk. A Lexus modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újra vásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power) is visszaigazolják. A Lexus modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.Mi nem pusztán alkalmazzuk a fejlett technológiát, hanem merész, új ötleteinkhez formáljuk..

Az Omotenashit azonban nem csupán autóink tervezése során tartjuk szem előtt. Tökéletességre törekszünk akkor is, amikor Ön belép az autószalonba és kiválasztja álmai autóját. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy Ön otthon érezze magát nálunk és autója átvételekor egy valódi Lexus élményben legyen része.

 

Annak érdekében, hogy a legtökéletesebb élményt tudjuk kínálni minden Ügyfelünknek, fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan tökéletesítsük szolgáltatásainkat.