ELKÉPESZTŐ LÁTVÁNYVILÁG

Merész, provokatív megjelenésével az új Lexus ES felülmúlja a szedánokról alkotott elvárásokat. Új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata és kifinomultsága egy zászlóshajó belsejét idézi. Így született meg az új ES - egy kivételes autó, amelyben egyesül az elegancia és a kényelem.

 • 
 

 
  2019 lexus es hybrid key features
  • Merész, új látványvilág

   Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, és a tömegközéppontja is alacsony. Az új felsővezetői szedán a kupés tetővonal ellenére is kifejezetten nagy lábteret és tágas utasteret kínál utasai számára.

   Tudjon meg többet a dizájnról

  • Innovatív technológia

   Az ES Head-up Display rendszere segít, hogy az autós csak a vezetésre összpontosítson. Az üzemmódválasztó kapcsolóját a műszeregység mellett helyeztük el, így a vezető az üléshelyzete változtatása nélkül is könnyen elérheti. A modern HMI (Human Machine Inreface, azaz ember-gép interfész) funkcionálisan ötvözi az ösztönös és könnyű használhatóságot kínáló esztétikus formatervet és a kiváló tájékoztatást nyújtó, egyéni igények szerint személyre szabható kijelzőket.

   Tudjon meg többet az innovatív technológiáról

  • 5 csillagos biztonság

   Bármerre is autózik az új Lexus ES-sel, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy a legbiztonságosabb prémium szedánt vezeti, amit az Euro NCAP valaha is tesztelt, és amit a szervezet 5 csillaggal tüntetett ki. Mindegyik modellváltozatot felszereljük a legújabb Lexus Safety System + csomaggal, amelynek technológiái hatásos védelmet nyújtanak a három leggyakoribb baleset, a ráfutásos ütközés, a sávból kisodródás és a gyalogosgázolás ellen.

   Tudjon meg többet a fejlett biztonságról

  • F SPORT stílus

   Fedezze fel az F SPORT változat kiegészítő felszereltségét: kétféle új fényezés, AVS rendszer, egyedi első-hátsó lengéscsillapítás, hátsó légterelő, 19 colos keréktárcsák, fekete keresztszálas mintázatú és alumínium dekorációs betétek, valamint alumínium pedálok.

   Tudjon meg többet az F SPORT stílusról

  • Adaptív sebességtartó automatika

   A sebességkorlátozásokat és a jelzőtáblák utasításait is figyelő adaptív sebességtartó automatika segít biztonságos követési távolságot tartani. Amikor az út pedig ismét szabaddá válik, az ES automatikusan felgyorsít az előzőleg beállított utazósebességre.

ISMERJE MEG A SZÍNVÁLASZTÉKOT!

Kezdje el saját igényeihez formálni az ES modellt; próbálja ki kedvenc színárnyalatait, vagy ismerje meg alaposabban az autót, és böngésszen tovább a galériában!

Configure your car

Érintse meg az autót forgatni

ES 300h LUXURY / Fekete

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT!

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

Next steps

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI