ELKÉPESZTŐ LÁTVÁNYVILÁG

Merész, provokatív megjelenésével az új Lexus ES felülmúlja a szedánokról alkotott elvárásokat. Új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata és kifinomultsága egy zászlóshajó belsejét idézi. Így született meg az új ES - egy kivételes autó, amelyben egyesül az elegancia és a kényelem.

LEXUS LÍZING AJÁNLATOK VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Teljes körű autópark kezelés áfa visszaigényléssel, tervezhető költségekkel és csökkenő adminisztrációval.

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

A HIBRID, MELY RABUL EJTI A SZÍVET

Az innovatív hibrid hajtási technológiájának köszönhetően a Lexust újra meg újra a világ legmegbízhatóbb autómárkájának választják. Íme a hibrid, mely rabul ejti a szívet.

ES 300h ab30aa80-3552-4d83-83ec-5b87704f428a

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása ELEGANCE LUXURY
4.4
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
180
Végsebesség (km/óra)
8.9
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
131
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)

MERÉSZ, ÚJ LÁTVÁNYVILÁG

Tiszteletet parancsoló megjelenésével a Lexus ES Hybrid szinte félresöpri a felsővezetői limuzinokról alkotott előítéleteket. A Lexus egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót tervezett, amelyben innovatív technológia gondoskodik arról, hogy az autózás igazi élvezet legyen. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata, kifinomultsága, aprólékos kidolgozása és kényelme egy zászlóshajó belső terét idézi.

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT

  • ISMERJE MEG AZ ES MODELLT!

    Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

        Landscape 1920x1080 upgrade to the latest software

LEXUS MULTIMÉDIA SZOFTVERFRISSÍTÉS

HASZNÁLJA A LEGFRISSEBB SZOFTVERT

Kérje a legfrissebb szoftvert autójához, amivel csatlakoztathatja mobiltelefonját és vezessen illetve navigáljon kényelmessebben és nagyobb élvezettel!

  • * Ajánlatunk 2021. május 25. és 2021. július 31. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, Lexus ES modell esetén. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 3,9%, Kamat: 4,7%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedését.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI