ELKÉPESZTŐ LÁTVÁNYVILÁG

Merész, provokatív megjelenésével az új Lexus ES felülmúlja a szedánokról alkotott elvárásokat. Új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata és kifinomultsága egy zászlóshajó belsejét idézi. Így született meg az új ES - egy kivételes autó, amelyben egyesül az elegancia és a kényelem.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Merész, új látványvilág

  Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, és a tömegközéppontja is alacsony. Az új felsővezetői szedán a kupés tetővonal ellenére is kifejezetten nagy lábteret és tágas utasteret kínál utasai számára.

  Tudjon meg többet a dizájnról

 • Innovatív technológia

  Az ES Head-up Display rendszere segít, hogy az autós csak a vezetésre összpontosítson. Az üzemmódválasztó kapcsolóját a műszeregység mellett helyeztük el, így a vezető az üléshelyzete változtatása nélkül is könnyen elérheti. A modern HMI (Human Machine Inreface, azaz ember-gép interfész) funkcionálisan ötvözi az ösztönös és könnyű használhatóságot kínáló esztétikus formatervet és a kiváló tájékoztatást nyújtó, egyéni igények szerint személyre szabható kijelzőket.

  Tudjon meg többet az innovatív technológiáról

 • 5 csillagos biztonság

  Bármerre is autózik az új Lexus ES-sel, megnyugtató lesz a tudat, hogy minden idők legbiztonságosabb prémium szedánját vezeti, amit az Euro NCAP valaha tesztelt. Az autó 5 csillagos besorolást kapott, és a szervezet később a 2018 Kategóriagyőztese díjat is odaítélte az ES-nek a “Hibrid és elektromos autók”, illetve a “Nagy családi autók” szegmensében. A Lexus Safety System + legújabb változata olyan fejlett technológiákat tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni a három leggyakoribb balesetfajtát: a ráfutásos ütközést, a sávból kisodródást és a gyalogosgázolást.

  Tudjon meg többet a fejlett biztonságról

 • F SPORT stílus

  Fedezze fel az F SPORT változat kiegészítő felszereltségét: kétféle új fényezés, AVS rendszer, egyedi első-hátsó lengéscsillapítás, hátsó légterelő, 19 colos keréktárcsák, fekete keresztszálas mintázatú és alumínium dekorációs betétek, valamint alumínium pedálok.

  Tudjon meg többet az F SPORT stílusról

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

A HIBRID, MELY RABUL EJTI A SZÍVET

Az innovatív hibrid hajtási technológiájának köszönhetően a Lexust újra meg újra a világ legmegbízhatóbb autómárkájának választják. Íme a hibrid, mely rabul ejti a szívet.

ES 300h ab30aa80-3552-4d83-83ec-5b87704f428a

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása ELEGANCE LUXURY
5.8
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
180
Végsebesség (km/óra)
8.7
Gyorsulás 100 km/h-ra (mp)
131
Kombinált CO2-kibocsátás VH (g/km)

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT

 • ISMERJE MEG AZ ES MODELLT!

  Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI