1. New Cars
  2. City Events
MINDEN NAPOT KÜLÖNLEGESSÉ TESZ!

LBX VÁROSI RENDEZVÉNYEK

Ami az LBX-et illeti, az újdonság képes minden napot különlegessé tenni, beleértve a piaci bevezetését ünneplő rendezvényeket is. Az érzékszerveket megérintő autómosótól a váratlanul elbűvölő parkolókig az LBX rendezvények bejárják Európát, hogy a mindennapi élményeket különlegessé tegyék. Talán az Ön városa lesz a következő?

LÁSSA, ÉREZZE, KÖVESSE!

Az LBX rendezvényeinket úgy terveztük meg, hogy szembeszálljanak a mindennapok egyhangúságával, és különlegessé tegyék őket. A szokásokat megtörő és a luxust újradefiniáló rendezvényeink névadójuk azaz az új, öntöltő hibrid LBX filozófiáját tükrözik.

Ha online szeretne csatlakozni hozzánk, és látni szeretné LBX rendezvényeinket, kövessen minket az Instagramon és a #LexusExtraordinary hashtag segítségével.

LEGYEN RÉSZESE ÖN IS!

A KÖVETKEZŐ VÁROS: LONDON

Szeptember 21. és 24. között tartottuk meg az LBX különleges parkoló rendezvényünket Sohóban, ahol a vendégek egy sor lebilincselő, egyedi művészeti élményt élhettek át, megragadva az LBX vezetésének különleges tapasztalatát. Ne maradjon le semmiről, kövesse a #LexusLBX.

HAMAROSAN…

  • EGY KÜLÖNLEGES UTCAI GALÉRIA

    Egy konceptuális remekmű a Plaza de Colónon: fedezze fel a lenyűgöző utcai művészetet az egyszerű szállítókonténerek segítségével!

  • EGY KÜLÖNLEGES KÁVÉZÓ

    A mindennapi sarki cukrászdát újragondolva tapasztalja meg az LBX luxusát és szívből jövő vendégszeretetét egy párizsi kávézóban.

KORÁBBI LBX RENDEZVÉNYEK

KÜLÖNLEGESSÉ TESZI A MINDENNAPOKAT!

EGY KÜLÖNLEGES AUTÓMOSÓ MILÁNÓBAN