1. Discover Lexus
  2. LBX Milan Event Wrap-up
MINDEN NAPOT KÜLÖNLEGESSÉ TESZ!

A MILÁNÓI LBX RENDEZVÉNY

A mindennapi autómosást valami egészen különlegessé varázsolva a milánói rendezvényünk hozzájárult az új, öntöltő hibrid LBX modellünk piaci bevezetéséhez. Az esemény célja, hogy a vendégek átélhessék a Lexus LBX varázsát, és felfedezhessék, hogy pontosan mit rejt magában az LBX, kik járultak hozzá az újdonsághoz és mit rejt a jövő az LBX számára.

Júliusban megnyitottuk meg az első LBX Extraordinary rendezvényt, az új LBX piaci bevezetését ünneplő négy pop-up rendezvény közül, amelyek a márka mérföldkőnek számító, eddigi legkisebb modelljét hivatottak bemutatni a nagyközönségnek. A mindennapok különlegessé tételét kiemelve a rendezvény egy hagyományos autómosó formáját öltötte magára, és az olaszországi Milánóban található Palazzo Bovara helyszínen került megrendezésre.

A Lexus július 18. és 20. között fogadta a vendégeket, akik a világ minden tájáról érkeztek. A nagyközönség számára is nyitott rendezvény vezető részvényeseket és VIP-tagokat felvonultató vendéglistáján Stefano Di Martino, Cristiano Caccamo és Hadise is szerepelt.

A KÜLÖNLEGES ÉLMÉNYEK: SOAK. SPRAY. FEEL.

Az LBX által ihletett installáció a hűsítő pillanatokat és az éberséget helyezte előtérbe, a vendégek pedig úgy mozogtak a térben, mint egy autó egy autolavaggio-ban:

  • SOAK: Itt kezdődtek az élmények, ahol a vendégeket több vízszintes és függőleges elemmel vettek körül, amelyeket úgy terveztek meg, hogy az vízbe merülés érzését adják, ami bizonyítottan megnyugtató és meditatív.
  • SPRAY: Ezután a vendégek átsétáltak egy fényalagúton, amely az új LBX felszereltségeinek széles választékát idézte fel, amelyek igazán személyessé teszik a luxust. Emellett párakapuk hűtötték azokat a pulzuspontokat, ahol az erek a legközelebb vannak a bőrhöz, ezzel pihentető érzést nyújtva a vendégek számára séta közben.
  • FEEL: Az autómosók legjellegzetesebb állomása előtt tisztelegve a Lexus egy érzékekre ható útvesztőt hozott létre az életnagyságú forgókefék erdejében. Ez az állomás arra ösztönözte a vendégeket, hogy lelassítsanak az álló és mozgó oszlopok között, így egyben a kedvenc fotóponttá is vált az installáción belül. A klasszikus autós légfrissítők mesterséges aromáin túllépve a Lexus az Omotenashi vendégszeretet különlegességét vitte el Milánóba a nyugodt, természetes illatok kertjének segítségével. A vendégeket yuzu és koyamaki illatok vették körül, és hűtött törölközővel kínálták őket.
MINDEN NAPOT KÜLÖNLEGESSÉ TESZ!

KÜLÖNLEGES PILLANATOK MILÁNÓBÓL

A person at the Lexus LBX Milan Car Wash City Event
People at the Lexus LBX Milan Car Wash City Event
AZ LBX FILOZFÓIÁJA

TAPASZTALJA MEG A LEXUS FILOZÓFIÁJÁT!

Tommaso Grassi, a Lexus Europe ügyfélélményekért felelős és kommunikációs vezetője így nyilatkozott: „Lenyűgözött az első különleges pop-up eseményünk Milánóban, ahol számtalan vendégnek volt lehetősége elmerülni az LBX varázslatában és a Lexus filozófiánkban. Az installáció nyugodt és kellemes pillanatokat biztosított számunkra a nyüzsgő városi élet közepette, életre keltve legújabb modellünk szellemét.”

Lexus LBX at the Milan City Event

ÉLJE ÁT A KÜLÖNLEGESSÉGET A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNKÖN...

2023 második felében a Lexus Európa-szerte több helyszínre is elviszi rendezvénysorozatát, mielőtt az LBX 2024 elején eljutna az első vásárlókhoz:

  • Különleges parkoló az Egyesült Királyságban, Londonban – 2023. szeptember 21-23
  • Különleges utcai galéria Spanyolországban, Madridban – 2023. október 26-29
  • Különleges pékség Franciaországban, Párizsban – 2023. november 23-25

A vendégek a regisztráció későbbi, őszi megnyitása után ingyenesen jelentkezhetnek minden eseményre, hogy saját bőrükön tapasztalhassák meg a különleges mindennapokat.