Hero Showroom picture desktop

LEXUS ONLINE AUTÓSZALON

A COVID-19 okozta koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben szeretnénk Önnek egy lehetőséget felkínálni, melynek köszönhetően otthona elhagyása nélkül is vásárolhat új Lexus modellt.
Töltse ki űrlapunkat, melynek segítségével kollégáink felvehetik Önnel a kapcsolatot és lehetőséget kínálnak a Lexus Online Autószalonon való részvételre. Értékesítőink virtuálisan bemutatják a kiválasztott autót az Ön által preferált márkakereskedésben és időpontban, valamint segítenek a legmegfelelőbb felszereltségi csomagok és tartozékok kiválasztásában.

        Copy 2 of Benefits desktop

Tekintse meg kiválasztott autóját otthonából!

Az alábbi adatlap kitöltésével bejelentkezhet Lexus márkakereskedőjéhez, ahol részt vehet egy virtuális szalonlátogatáson. Értékesítési tanácsadóink segítségével, online videohivas* keretében tekintheti meg az Ön által kiválasztott modellt. Személyre szabott ajánlatot kaphat, akár otthoni autó átvételi opcióval. Mindezt anélkül, hogy személyesen ellátogatna a márkakereskedésbe. A regisztrációt követően, kollégáink megkeresik Önt a részletekkel kapcsolatban. Köszönjük szíves érdeklődését!


*A szolgáltatás igénybevételéhez szélessávú internet kapcsolatra és videohívás fogadására alkalmas eszközre van szükség.

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK