Copy 2 of Copy of Hybrid 2 hero

PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

A Lexusnál arra törekszünk, hogy a világ legjobb luxusautó-márkáját hozzuk létre.

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.

E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat, mely nem csak öntöltő hibrid modelljeinkre, hanem a plug-in hibrid modellekre is érvényes.

 •     Copy of Copy of Badge Image

  PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

  A Lexus Prémium Hibrid Garancia érvényessége a gyártói általános garancia lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi a forgalomba helyezéstől számított 10 éves kora előtti napon, vagy 200 000 km-es futásteljesítmény elérésével (amelyik előbb bekövetkezik) ér véget.

      Hybrid 2

  A garancia a jármű hibrid rendszerének alábbi tartozékaira vonatkozik:
  - A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor
  - A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor vezérlő egysége
  - A hibrid rendszer központi elektronikus vezérlő egysége
  - A hibrid hajtómű (tartalmazza az elektromos motort és a generátort)
  - A hibrid jármű invertere és konvertere

      Hybrid 3

  A jármű 4 éves korától (vagy 85 000 km-től, amelyik előbb bekövetkezik), a jármű hibrid rendszerének állapotáról évente egyszer vagy 15 000 km megtétele után a Lexus márkaszerviz által elvégzett és eredményesen zárult állapotfelmérő tesztet (HHC teszt) kell elvégezni.

  A Lexus Prémium Hibrid Garanciával kapcsolatban további részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket vagy Márkaszervizeinket!